Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

belleanne studenta? poate una d-aia cu okelari,coshuri,fara sani, imbracata ca baba..intr-un cuvant, Betty cea urata...altfel, NO WAY!!!

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Seara buna, fetele
Multumim pentru cele care ne-au urat sanatate: Alysh, Alina_anto, Andree, Mi-bebelina< nicole
Noi suntem mai rau, aseara a avut febra, nu am pus termometru ca am bagat direct paracetamol si l-am schimbat. era leoarca de sudoare. L-am lasat in body cy maneca scurta.
Azi dimineata mi-a fcut 39,7 masurat in fundulet. Nu a trecut cu supozitor cu paracetamol, abia la cel cu novocalmin a trecut
Am fost la dr cu el, ne-a dat o carca de medicamente.
Nu a mancat toata ziua decat san si vreo 2 bibe de 60 ml/ atat.supa nimic. I-am facut si dovleac copt cu cereale ca sa fie mai dulce, nu a vrut.
Slava Domnului acum are chef de joaca si de discutii.

Alysh ne vedem noi, sigur ca da, abia asteptam! Cum mai e la socri? sper ca nu mai ai mult de stat!!
Alina_anto, Vianne, voi cum va simtiti?
Doloress bine ai revenit, mi-a fost dor de tine! Minunate poze, toti sunteti frumosi, iar Patrickut s-a facut mare si voinic!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

off, Laurita, ce rau imi pare ca e inca bolnavior Mirci. Da-i tzitzi, ca asta ii alina pe ei. Si Sara a supt mai mult zilele astea. Chiar daca nu mai venea lapte, ii placea sa stea acolo si sa suga.. Sanatate! va pupa, Alina & Sara

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ufff laura, saracul pui , brrr, cand imi amintesc ce naspa e cand sunt bonlaviori, eu stateam cu tudor numai in brate sa ma simta aproape. asta e, decat sa fie mai rau, mai bine cu pastile. si cred ca e normal sa nu manance, nu are nimeni chef de mancare cand e bonlav. eu cred ca poti renunta cateva zile la mancarica, sa stai doar pe lapte. pupici, sa va insanatositi repede

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole indraznete planuri ai pe sapt asta! Mult succes!
Cami Mdeci ai inceput sa inlocuiesti 2 mese simultan
cred ca la cum papa el, tot numai pe lapte praf se cheama ca e! Din pacate...mie nu mi-a papat dovleac. E altfel decat dovleacul de Haloween??cum l-ai preparat?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara si de la noi.Nici la noi nu e roz situatia, David face febra mare in continuare 39 -39,2. N-am avut ce sa fac si am inceput antibioticul. Dr mi-l daduse oricum a zis ca dc pe Matei il mai pot lasa 2 zile (maxim!) sa vad cum evolueaza, pe david sa-l trec direct pe antibiotic, are mult puroi in git.M-am conformat, ce sa fac...Miine il tin iar acasa.
Sis, sanatate lui Mirci drag. Ma simt vinovata, sa nu fi luat si el de la David...prea e cusuta cu ata alba, de cite ori ne vedem se imbolnavesc si Mirci si Mati...Oof
Doloress, superbe pozici, frumos si la sora ta acasuca, tare frumos. iar Patrik e minunat, s-a facut maricel si el ..cred ca seamana cu tati,nu?Sa stii ca ti s-a simtit lipsa pe aici.
Alysh, Cleo, Mi_bebelina multumim pentru urarile de sanatate. SPer sa ajunga curind la noi
Ralu, pai bine, la 173cm...d-aia nu se vad cele 69 de care spui...Pai eu la 68...iti dai seama. La mine vergeturile is pe burta...da rau de tot
Iulia, vad ca cumperi tot..sa ne arati si noua.

Ah Nicole...miine sau poimiine? cred ca as putea iesi si miine nitel...ca n-o fi foc. DOar ca vin si cu flacaul cel mare..sau dc nu voi putea sa ies cu ei tot fac ceva o chem pe mama nitel ca miine e libera si macar sa-ti dau pastilutele

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, am venit de la dentist. deci ce ma jena pe mine... imi iese maseaua de minte. Asta era tot ce imi lipsea , minte ... si a binevoit dr sa o ajute, taind gingia cu bisturiul, fara anestezie ca alaptez.

Am cetit articolu cu piscina si astmu. Va dati seama ca nu mai dau cupilu la piscina!! is in stare sa fac si demonstratii contra in fatsa piscinelor....

cat edspre papucceii aratati de.... ralu_t, cred, (scuzati senilitatea, neuronul e ocupat sa iasa cu maseaua aia care topt v-a trebui extrasa), deci papucei din aia erau la targ. Sunt noua moda, erau la 2-3 standuri. Erau si un fel de soseta groasa, antiderapanta, si mai papucel, inalt, sa stranga pe glezna pt copiii pasionati sa se descalte, si mai josi, ca cei de balet etc.

Asha ca,a steptam kidex-u pe 4 decembrie. O sa fie macel, ca totata lumea o sa ia pt mosh Nicolae, mosh craciun, mosh cadouri...

si sanatate multa la pui mici!!! Va pupam cu drag!

gata, fug sa mai fac vodoo stomatologului. Noi ii zicem Nenea Macelaru... Noapte buna, copii!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Gabitza multumesc tare mult la cum sunt de zapauca nu mi-a dat prin cap sa ma uit pe mailul comun.

Laurita multa sanatate lui Mirci..uff dragul de el.. Eu zic asa: mai intai cat e racitel sa nu incerci mancaruri noi ca sunt sanse mai mari sa le respinga, apoi aici noua ne-au spus medicii sa incercam de mai multe ori aceesasi mancare (poti sa incerci si de 15 ori pana se hotaraste bebe sa pape un fel de mancare- la Sofia daca nu ii placea ceva incercam de multe ori si daca tot nu mergea incercam sa ii adaug putin din ce nu ii place in ceva ce ii place crescand progresiv cantitatea pe masura ce se obisnuia cu gustul). Dovleacul ala e diferit de ce stiu eu din Romania. Uite aici : butternut squash ii zice si sincer nu stiu ce gust are ca eu dovleac nu pot manca. Fetelor mele in schimb le place tare mult. In plus nu iti face griji ca nu papa prea multa mancare la o masa. Si noua ni se intampla frecvent sa pape Sabina cateva lingurite si alea cu scuipaturi si alte cele, de asta si dau completare cu lapte dupa masa. Mesele cu solide acum sunt mai mult pentru ca bebe sa se poata obisnui cu mestecatul si diferitele gusturi si texturi ale mancarii si mai putin pentru valoarea nutritiva.
A!!si eu tai dovleacul in doua si scobesc partea cu seminte apoi pun jumatatile in tava cu partea taiata in jos si o cana de apa si la cuptor pana e moale miezul. Scobesc miezul si il procesez cu zeama care a ramas in tava sa iasa un piure fin si mai apos acum ca suntem la inceput si ceva mai grosut pe masura ce crestem.
hai ca te-am zapacit.. si numai bine.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Simo, si David e bolnavior?? vad ca toti copilasi sunt mai sensibili in perioada asta...Sanatate!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu suna bine regimul tau. Al meu e asa :
Mancarurile se impart in categorii :
-starches (nu stiu cum se traduc exact, carbohidrati???) din care fac parte : painea, cerealele, biscuiti, faina, porumb, cartofi, fasole, humus, pastele si produsele de patiserie

- fructe

- legume

- lapte

- carne - aici intra si branza si ouale

- dulciuri

- ulei si grasimi

Totul e sa fii atenta la cantitati. Regimul e asa:

-Dimineata la ora 7: micul dejun: 1 portie de starches care poate insemna o felie de paine (paine neagra) sau 75 de ml de cereale (cereale fara zahar si fara ciocolata), o portie de carne / ou / sau branza si o lingurita de unt, 1 cana cu lapte

- Gustare de dimineata, ora 9-10: un fruct (o jumatate de banana, 8 boabe de struguri, un mar, o jumate de felie de pepene, o portocala) Chestia e sa fii atenta la portia de fructe ce contin zahar mult plus 1 iaurt mic sau 10 alune.

- Masa de pranz - ora 12-1 : 2 portii de starches : de exemplu 125 ml spaghete/fasole/ mazare/ orez sau 1 cartof plus o portie de legume (aici poti sa mananci cat vrei, nu trebuie neaparat sa fii atenta la gramaj) plus 60-90 g de carne

- Gustare de amiaza - ora 2-3 : un fruct plus un iaurt/un suc de legume/10 alune

- Masa de seara - ora 5-6 : 2 portii de starches (vezi mai sus) plus 60-90 g carne, plus o lingurita de ulei/unt si legume cate vrei

- Inainte de culcare : 1 fruct sau un iaurt/lapte ce vrei.

Pare cam mult insa trebuie sa ai grija cat mananci, portiile trebuie respectate. MIe mi se pare foarte sanaots ca e facut de nutritionist, bazat si pe obiceiurile mele alimentare, are de toate in el. Bine, mai putin zahar si dulciuri. Aveam voie numai o cafea pe zi, fara zahar. Acuma eu nu mai am diabet, deci nu am sa taii total zaharul, insa am sa fiu atenta sa imi pun numai putin. Oricum mi-a ramas glicemia destul de mare, chiar daca nu ca inainte, tot e peste limita.

Laura imi pare rau tare de Mirci bolnavior, multi din partea mea sa se faca bine!!!

Simona si pe Daviducu! Cum s-au sincronizat verisorii, amandoi bolnavi in acelasi timp saracutii. Si voi mi-ati lipsit tare!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitol nou, 39

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput