Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
ralu_t spune:
laura,placinta cu pricina
am avut-o in meniu la botez
si sa nu mai vb de lucruri sfinte, eu sunt de o saptamana la cura. azi mama m-a trimis sa-i cumpar prajituri, am zis ca mor, eu nu prea pot trai fara dulciuri
dar lasa, o sa fiu slaba, slaba, slaba, slaba, slaba

...pana pe 1 ianuarie....
auziti, cina mea de asta seara a fost un mango, f gustos. putem da copilului? e dulce, bun, zemos...sau e alergen?
a adormit fi-miu, gata, nu mai bantui forumul, mi-am scos ultimul episod din prison break

noapte buna, 0 treziri
aaa, si multam de sfaturi cu scaunul, maine merg la cora si carrefour ca-s langa mine sa studiez oferta, daca nu gasesc merg si la selgros. mersi
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
aldaesme spune:
Seara buna!
Simonix mai intai felicitari si sa faci asa cum iti este TIE cel mai bine!!! Apoi e iau de urechi. De cand iti zic sa ai doctor de familie? Ala vine acasa daca ai vreo urgenta si majoritatea au pregatire speciala ca sa stie ce si cum cu copii!!! In plus el iti poate spune daca e nevoie sa mergi la spital sau e ok asa...e mai ieftin ca pediatrul si intotdeauna are mai multa vreme de povesti!!!
Felicia noi am inceput vinerea trecuta cu legumele. Vineri si sambata noaptea a dormit mai putin si a baut mai mult fiindca am facut greseala sa ii dau legumele seara...apoi amvazut ca zicea Simonix ca si Robert e agitat daca mananca seara. Am mutat masa de legume la amiaz, seara la 9 o puneam la somn la 4 se trezea sa bea lapte. INSAAAA
de cand a sarit e 100g mancare solida adoarme la 9 si se trezeste la....dupa 6
. Nu pot sa zic ce bine imi face la somn si la prestatia de la servici. Azi i-am mutat patul in camera ei si speram ca va dormi si mai bine acolo.
Apropo de babycook eu nu am sa imi cumpar pentru ca recomandarea e sa nu fie facute legumele prin blender nu pentru ca blenderul face pasta prea fina ci mai ales pentru ca schimba textura piureului il fac emai lpicios cumva si se pare ca unii bebelusi au probleme cu textura respectiva si nu o accepta bine. Oricum eu ii pasez piureul cu furculita si ii las bucatele in el...nu imense, doar de cativa mm, copilei mele se pare ca ii place asa. Cat despre steamer eu folosesc cu succes un steamerul de "aragaz". Adica o cratita in care potriveste un soi de sita si deasupra careia vine capacul cratitei, oricum nu totdeauna folosesc steamerul...adica la legumele cu nitrati e chiar contraindicat. Insa daca vrea careva sa si-l cumpere de pe site-ul belgian (eu nu m-am uitat la preturi) poa sa il trimita pe adresa mea si il trimit eu mai depate in Romania cu posta normala sau cu Atlasib.
www.drreddy.com/antibx.html" target="_blank">Despre antibiotice (in engleza)
O seara frumoasa si duminica placuta,
Esme
Reallaura spune:
Au tacut astia cu muzica lor ca incepuse sa ma doara capul Totalul trezirilor a fost de 3 in intervalul asta, rezonabil, nu s-a trezit de la zgomot ![]()
Ralu_t vreau si eu vointa de un mango/seara. Tocmai am bagat niste saratele cu cascaval.
Miss iar m-ai oripilat cu vaccinurile si regret ca i le-am facut, dar nu mai am incotro..decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Eu am observat dupa ultimul prevenar ca nu a mai avut pofta de mancare si a fost miorlait vreo sapt. acum, o fi fost vreun puseu, cine mai stie??
Oricum, nasoala decizie cu vaccinarea. TU ce ai mai facut? Ai vorbit cu alt consultant?
Esme felicitari si voua pentru programul de noapte!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
CamiM spune:
Neata!!
uff...greu domnule cu timpul asta.. si zilele astea Sabina s-a hotarat sa doarma iepureste asa ca cel mai mic zgomot o trezeste si ma tine pe mine de garda..
eh... dar sa nu ma mai plang atata hai mai bine sa va arata ceva dragutz:
dovlecica si gargaritza
PS: Miss P multumim furmos de
si dam si noi unul dulce pentru obraji frumosi de David..![]()
A !! si Daria cred ca e ocupata ca parca scrisese ceva ca pe 16 oct trebuia sa vina in tara sotul ei.. poate gresesc dar parca asa tin minte.
PS2: Cleo
...si un pumn de "bonane si ciopo" de Halloween.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Reallaura spune:
CamiM ce minunatie de fetitze! SUnt super costumasele, mai ales gargarita e mortala! Dar se face si dovlecica mare si poate sa poarte costume mai complicate! Ce papa ea acolo de zor? Papa bine? Mi-a scapat daca ai postat cum accepta mancarea solida.
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Ralu-TMango se poate de la 6 luni, asa scrie pe site-ul de la Vianne pe care mai arunc cate un oki,
Se prepara tot asa: se curata, blenduieste si poti sa i-l dai simplu. Poti sa-l faci la aburi.Daca e prea gros, se subtiaza cu apa/suc.
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Neata si de la noi.
Sanatate multa lui Mirci si Saratzinei de Alina_anto. Nici eu nu as sari cu antibioticul, am facut-o la 4 luni cind avea rosu in git si mi-a parut rau. SI-mi pare si acum. Dar tb ascultata la plamini ca e nasoala treaba cu infectiile astea respiratorii...Doamne Fereste ce se poate intimpla si dintr-o neglijenta...Sanatate si alor mei ca inca mai tusesc, dar totusi nu ma pling, e mai bine, muult mai bine.
Cami, super papusele ai acolo. Mai pove despre ele. Sofia e cumintica, are urme de gelozie?? Ca la David au aparut destul de nasol. Vineri in parc mi-a dat 2 palme la fund (el mie!!!!) ca voiam sa-l bag in casa. Abia de dimineata ne-am impacat cu conditia sa nu mai dea in mine ca altfel ii aduc bona sa vada de el (s-a oripilat!)
Ralu, bravo pt dieta. Sper saptamina asta sa ma tin si eu serios...4 kg vreau sa dau jos, sa ajung la 56. Dimineata aveam 60,6.
Vianne, draga de tine, muuulta sanatate si Doamne Ajuta sa nu ia d ela tine Stefana!
Si cu trezirile astea multe cred ca ti-e tare greu sa te refaci
Miss, mi-a placut documentarea despre vaccinuri, e intr-adevar decizie grea, e greu sa fii categorica pe subiectul asta.Ieri numai ascultasem un dr la TV despre pericolul pe care-l prezinta pneumoniile si despre importanta vaccinarii...Deja-mi zbura gindul la Prevenar...Dar se pare ca o importanta f. mare o au si datele biologice ale omului respectiv, alimentatia sanatoasa, etc...
Inais, pe unde umbli?
Doloress nu v-ati intors din concediu?
Gata, ma duc sa prajesc chiftelutele ca la 10.30 avem petrecere de pitici si vreau sa fiu gata in timp util..Sau le prajesc dupa ca venim ca mi-e teama sa nu miros cu toata casca de baie pe care o am pe cap...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
CamiM, cat de dragute sunt fetitele! Dovlecica mai ales m-a dat gata, e dulce rau de tot!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Sis distractie frumoasa si sper sa se faca bine si Mati si Dav...
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
niatsa
am vazut dovlecica si gargaritsa - sunt superbe!! sa iti traiasca fetele, CamiM, si sa te bucuri de ele! tre sa fii o mama tare mandra, da? inclusiv cand te trezesc noaptea ![]()
despre vaccinuri, parerea mea s-a schimbat. Eu personal nu am facut niciodata vaccin antigripal si nici nu ma grabesc- culmea, cand firma se gripa, io nu eram din aia. Dar de cand e fifi cu noi, si cand am fo prin spital Gr Alexandrescu, chiar numai la ortoped, dar prin curtea spitalului sunt 99% tigani si oameni vai de capul lor... si asta e putin zis. No, io nu risc sa imi imbolnavesc copilul mai rau, umbland pe acolo. Asha ca am facut rotarixu, si tare ma bucur, ca verisoara noastra la 7 luni era la garda la singuru spital particular de copii din Ro, si nici de medicii aia nu le-au placut (or fi parintii mai crizati).
de altele, inca ma mai gandesc, nu stiu ce sa zic.
missParker, la tine ai parte de alte conditii si alta incredere in sistemul medical. Avem si noi medici buni, dar asistentele, infirmierele... sunt si putine, si putori, si rele. Si cu medicu te vbezi 1 data pe zi, dar astea in spital iti fac viatsa amara in fiecare minut. uite, de aia ii zic lui tati: hai sa ne mutam in viena, in barcelona, in germania, unde vrea el, ioo vin si imi gasesc si job
.
io is de parere, ca sa imi fac viatsa mai usoara si mai frumoasa, daca am cum ![]()
simonacip, petrecere de piticoti? ooooo
ralu, succes la cura de slkabire!! e f. greu sa te abtii cand esti nedormit, cu urechile ciulite, cand ai si tu 10min si infuleci repede repede ca ti-e frica ca incepe iar sa urle si nici masa asta nu iti tihneste etc etc. Mult succes!!
edit: chestii primite pe meil:
Reporter:
- De ce nu scade pretul la carburanti proportional cu evolutia pretului barilului de petrol?
Oficial Petrom:
- Nu putem scadea preturile mai mult de atat. Si asta din cauza nenorocitilor de la Apa Nova, care au marit preturile la apa pe care noi o punem in benzina.
si linkul www.damaideparte.ro/index.php/candida-este-principala-cauza-a-cancerului-o-noua-teorie-in-lumea-medicala/591/" target="_blank"> asta (ca tot vb noi de vaccin, si cu vaccinu ala nu sunt de acord, sper ca in 10 ani o sa se decida lumea ce si cum).
celelalte bancuri is rasuflate - le stiam.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii