ce gradinita i-mi recomandati cu copii mai putini

ce gradinita i-mi recomandati cu copii mai putini | Autor: ionelaf

Link direct la acest mesaj

BUNA tuturor mamicilor
Sunt mamica unui baietel de 3 ani si jumatate care doresc sa-l integrez in societate dar ma sperie aceasta shimbare deoarece e nelipsit de langa mine si nu stiu cum v-a reactiona deaceea doresc mai multe informatii cu privire la gradinitele de stat al sec 2 Lacul Tei, Maica Domnului s a..
Eu ce am vorbit cu mamicile din zona m-au speriat caci sunt 30-40 de copii in grupa asta e depasita cred ca situatia, sigur 1-2 copii sunt raciti,, ce e de facut?
I-mi puteti recomanda o gradinita de stat cu mai putini copiii in grupa si o educatoare care totusi sa se vada ceva progrese?
Va multumesc mult si succes tuturor prichindeilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

daca te intereseaza program scurt stiu eu una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

Mersi mult pentru indrumare daca i-mi dai si adresa si daca stii mai multe despre aceasta gradinita.
Eu ce am vorbit cu mamicile din parc spun ca la grupa mica [la stat}sunt chiar si 40 de copii in grupa ceea ce ma obliga sa-l mai tin un an acasa poate la anul v-a fi altfel caci cele particulare nu-mi permit ,,
apropo f frumos blog ai felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ...gradinita este in incinta scolii 64 de la gara de est si la grupa mica sunt 17 copii in clasa..sunt 2 grupe mici iar directoarea e o tinerica ...mi a placut il duc si eu pe stefan

Mergi la inceput