America (130)
Raspunsuri - Pagina 11
miereamara spune:
LucasMom, newborn care assesment de care zici nu este acoperita de asigurarea mea, stiu ca e scump, noi speram si asa ne-a fost spus ca asigurarea lui Luc ca plati pt bucatica aia, dar tb vb cu spitalul sa billuiasca factura respectiva pe insurance-ul lui.
E super complicat, incerc sa ma programez mental sa nasc in decembrie.
In ceea ce priveste asigurarea lui, nu a avut de ales, aia cu 4000 a fost singura optiune. Pt el si bebe va plati pe luna in jur de 235 de dolari.
Andrada, multumesc pt sugestie, faza este ca mama-sa nu se descurca deloc, e destul de in varsta, nici pt reinoirea pasaportului nu i-a facut ei procura.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Miere, ce situatie!
Cred ca oricine s-ar putea ocupa, daca are imputernicire.
La asigurare se poate interesa el de pe acum, sa stiti cum faceti imediat dupa nastere. Si bine zici, odata ce se naste copilul dai la spital datele de la asigurarea lui. In mod normal ar trebui sa acopere totul. E mare deductible ala si in primul an ai ceva vizite cu copilul. De obicei vizitele cu vaccinuri sint gratuite sau ieftine, nu stiu cum o fi cu asigurarea aia.
Lai, vad ca-s diferente mari. Zici ca nici n-ati avut optiune de PPO?
miereamara spune:
Vizitele la pediatru si vaccinurile nu sunt supuse deductible-ului.
Si alte chestii care tin de preventive care (tb sa le billuiasca doctorul cu un anumit cod). Dar restul, da, deci va tb practic sa platim din deductible newborn care assesment-ul de care ziceam.
Ei, o sa vedem noi, sa fim sanatosi ca asta e cel mai important.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
sinzi_ana spune:
Mire de ce nu aplici pt bebe pt BlueCross BlueShields??? O prietena de-a mea a aplicat si au acceptat=o in mai putin de 1 luna ...Singura treaba este ca atunci cand aplici, copilul trebuie sa nu aiba asigurare...nu sunt sigura daca poti sa aplici si inainte sa nasti...
Dar sunt foarte buni si ai gratis la mai toate, inclusiv vaccinurile obligatorii!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Exact. Se rezolva ele pina la urma.
Nu ne-ai mai pus poze, de acum creste bebe (si burtica) vazind cu ochii.
Au venit copiii cu "prada" de la trick or treat, eu mi-am ales Almond Joy, cred ca le-am gasit pe toate. I-am dat si lui Ana, dar dupa prima gura m-a refuzat. M-a luat de mina si m-a dus la pantry, unde mi-a aratat sa-i dau Raffaello. The little withch! (asa a fost costumata)
sinzi_ana spune:
Ramona tot asa dulce ca asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2077829540087737923yeIMpm
(eu mai vreau poze cu vrajitoare mici si haioase!!!)
Si David a venit cu prada de prin vecini...desi a cam picurat, a fost tare agomerat pe strada!!! Noi am scapat de 3 pungi mari de bomboane cam repede...cauza: am lasat copiii sa dea...
La gradi a fost ninja:
http://good-times.webshots.com/photo/2676115190087737923MpwcFE
Si seara astronaut
http://good-times.webshots.com/photo/2408534630087737923CfFpln
Multi-talentat ca maica-sa!!! Nu au inventat astia inca scoru IQ la care se ridica baiatu lu mama!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
sinzi_ana spune:
Si poezia speriecioasa:
Trick or treat
Smell my feet
Give me something good to eat
If not I won't care
I'll pull down your undewear!
pumba spune:
ma bag si eu in vorba - miere - dar, acolo unde au bagat divortu ,nu exista nici o copie nimic ,dupa ala de casatorie?.
zic si eu, pe baza actului cutare, se desface casatoria cutare.
miereamara spune:
Sanzi, am incercat la Blue Cross, accepta copii numai cu varsta peste 6 saptamani, deci vizitele initiale tot nu ar fi acoperite.
Am aplicat si la Florida Kids Care, dar nu cred ca ne vor accepta, avem venitul prea mare,ca ei iau in considerare si venitul tatalui chiar dc nu suntem casatoriti. Eu acolo vreau sa-mi fac asigurare dupa ce termin cu asta de acum. Aidan e mai bine pe asigurarea tatalui, ca o parte din deductible este acoperit de un HSA, parca asa se numeste contul ala unde pune firma niste bani.
Pumba, l-am intrebat si se pare ca nu au oprit aia nici o copie, doar au aratat certificatul de casatorie cand au inaintat divortul.
Ramona, nu am mai facut pozici, poate weekendul asta.
Martin Luther King Jr.
Aidan
corinadana spune:
Am incheiat si noi ziua, asa de obositor... La scoala pizza party (they work hard they deserve hard" -teacher) apoi parada atat de frumoasa apoi trick or treat 3 oreeeeeeeeeeee. Casele in Santa Monica superbe, decorate ff frumos/speriecios asteptau copiii.O vreme superba, in tricou am fost imbracata.
Noroc ca maine i sambata!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca