Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
Z_IULIA spune:
EXACT CU STIU, DAR EU ZIC SA-TI IEI BAGAJELUL SI FUGI LA SPITAL! NU E BINE SA MAI ASTEPTI! 
ASA, DE PROBA !
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismargrg Fetelor e cineva pe faza? Cand m-am trezit dimineata am gasit pe absorbant pete de sange, sangerez in continuare... fara nimic altceva. Aveti idee de la ce o fi?crismargrg 39+ Bianca Alexandra |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
mamiseli_11 spune:
Bine ai venit pe lume bebe Luca Gabriel!! Felicitari Amalia, refacere usoara.
Ank83 in legatura cu cele 2 indemnizatii, poate gasesti ceva lamuriri la pagina legislativa.
Marysa cezariana, nastere naturala, ce mai conteaza? Bebe sa fie bine.
Andy08 in ultima vreme am gatit ciorba de legume acra si cartofi in diverse forme (prajiti, piure, nature, la cuptor cu usturoi) si friptura de pui. Am incercat sa stau cat mai putin in bucatarie ca obosesc foarte repede. Nu stiu ce feluri de mancare sa recomand pt microunde ca eu folosesc numai pt incalzit mancarea. Am zis ca in weekend voi face o budinca de paste cu branza si ciuperci. Fac o tava mare sa ajunga pana luni sa scap. 
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Olivia26 spune:
Cris, tin pumnii. Sa ne anunti cand incep contractiile, suntem alaturi de tine 
Olivia
38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
monicus spune:
[Bertha ti-am trimis datele contului comun ca sa afli informatii si sa te treci si tu in lista cu graviduze privind datele de contact.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Fetelor, ma ajuta cineva si pe mine cu userul si parola contului comun? Ma plictisesc si sigur gasesc ceva interesant de citit acolo. Userul si parola de la pozici, m-am delectat cu mamicile/burticile frumoase. ![]() Ank83, tocmai am auzitla tv ca si mamicile aflate acum in CIC ar beneficia de cei 85%, dar e mai bine sa vedem scris in normele de aplicare. Mi-a mai venit o idee, nu stiu daca-i buna, da' zic si eu, sper sa nu aberez. Nu poti sa intrerupi CIC 1, sa intri in postanatal si apoi sa faci cerere pt CIC2, beneficiind astfel de cei 85%? Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
32+ 
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
Alexa.1983 spune:
![]()
![]()
v-am zis io....v-am zis io....v-am zis io.....de dorul meu nu ati nascut niciuna pana azi...![]()
![]()
![]()

Amalia felicitari

Cris.....si tu aaaaaaa???...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

mamiseli_11 spune:
Crismarg scoatem agitatele??
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
elilov3 spune:
alexa
esti fenomenala
..chiar radeam aseara si ma gandeam in gandul meu la ce scrisasai ![]()

crismarg...stai linistita iubita asa am patit si eu...am sangerat si apoi au inceput si contractile cand regulate, cand neregulate..eu nu am putut naste natural pt ca bb era cu piciorusele intr-o partea abdomenului si caputul in alta...deci mi-au facut cezariana...
sunt convinsa ca va fi bine mai ales ca docul tau e in zona 

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
Alexa.1983 spune:
Crismarg snagerarea e totusi sangerare....te rog nu sta asa pana duminica...dop sau nedop du-te la doctor 
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

BraveGirl spune:
FELICITARI AMALIA! BINE AI VENIT BEBE LUCA GABRIEL!!!
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
madutza_bra spune:
Naata fetelor,
Amalia, felicitari, sa fi fericita si sanatoasa alaturi de puiutul tau si de familie!!!
Cris, sa ne ti la curent 
Alexa, tu ce faci? Mai poti?![]()
Mada
32+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 8 SAPTAMANI

fara nimic altceva. Aveti idee de la ce o fi?