Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Galerie si de la noi, desi pana acum probabil a nascut la cat de repede a ajuns la dilatatie 4

Hai Dandusa

Copii exemplari, ce mai, vin ei exact la timp si o mamica norocoasa

38+ Victor Nicolas

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

yupiiii....a nascut AMALIA !!!!!
FELICITARI MAMICO! DECI BB A VENIT REPEDE, NU A CHINUIT-O PE MAMI!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

HAI DANDUSA

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
avem o fetita de aproximativ 3 Kg. Colul tot deschis, repaos la pat cat cuprinde. Mai merg duminica viitoare sa vedem care e treaba iar cezariana va fi intre 9 si 15 noiembrie.

Felicitari,Mihaela pt vestile bune!Se pare ca o sa nastem cam in aceeasi perioada...si eu preconizez tot in sapt aceea,am DPN 15.11...Doamne ajuta!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

VA MULTUMESC FETELOR PT. RASPUNSURILE LEGATE DE INFECTIA URINARA! Acum ma axez pe tinctura de ienupar si ceaiuri diuretice. Vad mai incolo ce-o fi... Si mie tot doar cu antobiotice imi trecea inf. urinara, apoi recidiva...

Noi tocmai am venit din parc. A fost o zi superba astazi! Dormim bine la aer. Azi am implinit 3 saptamani de viata!
Din pacate la tzitzi nu prea este destul laptic! Azi am inceput sa ii dau formula si dupa san a mancat 30 - 35 de ml din bibe. Eu sper din tot sufletul sa nu refuze sanul si sa ii dau in paralel completare (macar in timpuil zilei, ca noaptea ii dau doar san).
O invidiez pe Mirtha pt. laptic si pt. faptul ca BB cauta sanul imediat cum il simte !

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Dandusa, nastere usoara!

Mamiseli, felicitari pt vestile bune de la eco. O sa vezi ca bebelina o sa stea cumintica la garsoniera pana la urmatorul control.

alra, sotul meu este sagetator. Nu l-as da pe 100, e un bucatar grozav (m-a cucerit cu borcanele de castraveti si gogosari puse acum 2 ani), dar cedeaza repede daca-l calca careva pe batatura.

Am salvat si eu azi in telefon cateva nr de telefon, sa am cum sa va anunt daca cumva se gandeste bebe sa vina (eu sper sa mai stea pana pe 9). Am salvat numerele lui monicus si alexutza_26, fiindca ele mai au ceva pana sa nasca si probabilitatea de a naste in acelasi timp cu mine tinde spre infinit si numerele Herei si ale lui monicabo, fiindca sunt la acelasi medic ca si mine si avem DPN cam in aceeasi perioada.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

HAI DANDUSA!!!

Julia16 ce sa zic poate ii irita poate nu dar pana la urma este vb despre mine si copilul meu si cred ca dr sunt destui asa ca...sunt putin nervoasa cu cezariana asta dar m-am hotarat ...O SA II SPUN CA FAC CE CREDE DANSA DE CUVIINTA (CEZARIANA SAU NORMAL) INSA NU VOI PROGRAMA CAND SA VINA COPILUL CI ATUNCI CAND VA VREA EA; CAND VA INCEPE TREVALIUL MA VOI PREZENTA LA SPITAL SI VOI NASTE ASA CUM SE VA PUTEA.
Eu stiu ca este super aglomerata si ca doreste sa scape cat mai repede ...

Mamiseli tocmai am fost si am cumparat un suavizant de la Sano...se pare ca e o firma f buna israeliana...miroase frumos si o sa spal din nou totul.

Ziulia multumesc pt sfaturi...

Alra am vazut ca ti-au raspuns fetele...va fi sagetator

Cherieactiv si al meu iubit este sagetator si tocmai de aceea am hotarat ca cel putin primul nostru bebe sa fie in aceiasi zodie pt ca e o zodie f buna, sunt f libertini le plac calatoriile, sunt exploratori, au o capacitate foarte mare de analiza si autocontrol...iar lista e imensa...evident depinde is de ascendent dar ma refer la caracteristicile principale ale zodiei. Nu stiu daca te-am lamurit dar cam astea sunt argumentele noastre.

37+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor imi cer scuze ca dau buzna, am intrat sa vad daca nu aveti vesti proaspete despre dandusa, noi am fost colege la odisee acum 2 ani, tot in nov-dec.

anes, am vazut mesajul tau si m-am gandit sa iti impartasesc ce am citit si experimentat cu baietelul meu acum 2 ani.
La 3 saptamani, la 6 saptamani, la 3 si 6 luni bebeii au pusee de crestere, deci cu ceva timp inainte de asta incep sa suga mai des, ca si cum nu s-ar satura. Scopul e ca prin suptul des sa stimuleze treptat sanul sa produca mai mult lapte, ca sa asigure necesarul pentru aceste pusee de crestere. De aceea tu simti ca bebe suge si nu se satura. Eu te-as incuraja sa continui cu alaptatul exclusiv si sa renunti la biberon, pentru ca de multe ori biberonul cam inseamna adio lapte de san... Si eu am trecut prin faza in care ma indoiam ca am destul lapte, dar am continuat cu sanul si am vazut ca bebe a crescut foarte bine. Te rog, ai incredere in tine! Si nu uita de aceste pusee de crestere, sunt explicatia faptului ca bebe suge si pare ca nu se satura, dar e ceva firesc, ceva prin care el de fapt stimuleaza teptat sanul sa produca mai mult.

Citat:
citat din mesajul lui anes

Noi tocmai am venit din parc. A fost o zi superba astazi! Dormim bine la aer. Azi am implinit 3 saptamani de viata!
Din pacate la tzitzi nu prea este destul laptic! Azi am inceput sa ii dau formula si dupa san a mancat 30 - 35 de ml din bibe. Eu sper din tot sufletul sa nu refuze sanul si sa ii dau in paralel completare (macar in timpuil zilei, ca noaptea ii dau doar san).
O invidiez pe Mirtha pt. laptic si pt. faptul ca BB cauta sanul imediat cum il simte !

Remus

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, eu am invatat olandeza si citesc mult caci nu prea primesc informatii altfel. de multe ori mi se intampla sa invat eu colegii mei mai degraba decat ei pe mine, mi se pare foarte enervant. cel putin la inceput era frustrant rau ca eram in ceata totala si nu ne dadea nimeni informatii.

cecurile de curatenie sunt pentru a plati ore de curatenie. asa platesc eu fata care vine la noi. un cec (o ora) costa 7€, ea e platita de firma la care lucreaza cu 10 (pe o ora) - diferenta de la stat) si apoi mie la recalcularea de impozit imi dau inapoi inca 2€ pe cec, deci eu platesc un net de 5€ si ea ia un brut de 10. au facut chestia asta pentru a elimina munca la negru, caci curat se facea exclusiv la negru - costa intre 7 si 10€ pe ora la negru, acuma iti iese net 5 deci nu iti mai convine si nici lor nu le convine, prefera sa aiba servici legal cu asigurari si toate cele

doamne ajuta - daca primesc 70 de cecuri gratuit inseamna cam 500€, super.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mamiseli felicitari de vestile bune
bah vesti depre dandusha nu are nimeni...asteptare, asteptare, greu e

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput