Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mamiseli, felicitari pt bebelina grasunica!

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

alra, nu draga,azi am bagat geanta la spalat ...se usuca peste o saptamana ...deci...dar am cumparat tot in principu...pijamale, o camasa de noapte(god cat le urasc)...capotel...scurt si negru ca daca il vede soacra se ia de cur si sare in sus...papuci...tampoane facui mai cumparai,si hainute bb...cam atata...restul se da la spital...

am fost ocupata draga, sa merg sa iau culoare azur..cum vazui peretele la tine...sa fac si io jumatatea pana la banda...te copiez ca o nesi.....

(am vazut poza cu fetita care face aerosol...why..noi facem asta doar cand suntem cu febra mareee suuper raciti..)

Cherie 34+ Ale(xandru)

si eu mi-am luat o camasa de noapte neagra cu dantela si decolteu in V (se poate alapta cu ea, ce?!) cica sa nasc in ea.
daca nu iti plac camasile de noapte de ce iti iei? eu pe laura am nascut in tricou, teoretic nasti doar cu dr si niscaiva asistente, nu pe hol si deja nu o sa iti mai pese cine ce vede ca "stii tu ce" va fi mai vizionata/pipaita decat rafturile cu toale reduse. toata lumea baga capul sa vada dintr-un motiv sau altul.

ideea cu culoarea pana in banda e f buna caci apoi poti acoperi imperfectiunile de la imbinarea culorilor. oricum daca faci in 2 culori foloseste o banda de lipit de calitate si nu lipi decat peste cel putin o zi dupa ce ai dat pe prima caci daca pui banda proasta o iei cu tot cu vopsea apoi.

ma, laura are astm de copil. daca raceste o ia tusea nasol si ii bagam cortizon direct in plamani ca sa i se dezirite tevile. aerosolu e mai mult de joaca, deja nu mai are efect la ea. ii dam medicamentele cu un inhalator care e mult mai usor de aplicat (numeri 5 respiratii) insa e mult mai puternic ca aerosolul.
nu ne ambalam ca trece cica pe la 6 ani si are o forma usurica. nu face urat decat iarna, vara nu mai tuseste, chiar fara tratament. pediatra e foarte optimista.

malinas mersi, deci ca taica-miu ... care e cam capatzanos si coleric, mama, si io care speram ca asta mica sa fie una calma ca cu sora-sa cam daduram gres

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Stau la coada, ce sa fac Macar mi-a venit inima la loc ca e bebe bine.

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Hai mamica stralucitoare! In curand o sa-ti iei puiul in brate !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

HAI DANDUSA!!!!!!!!!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mamiseli - felicitari pt bebelina grasuna ...era si normal sa fie gresite calculele de data trecuta!!! bine ca nu mai stai cu ganduri aiurea!!! si mai bine ca te asteapta sa faci 38 de sapt ca doar in burtik pun ei cel mai bine pe copanase

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Am si eu o rugaminte. A mai luat cineva sutien pentru alaptat de la quelle? E asa cum arata in fotografie?adica bun si praktik?
Nu stiu daca o sa-mi trimita astia coletul pentru 2 sutiene!
Sa incerc sau ma las pagubasa din start ?

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

mie nu imi plac sutienele de alaptat sunt o gramada de bani si stau nasol dupa o veme si sunt si incomode.
prefer pe cele un pic mai decoltate, din bbc din care poti scoate usor ce ai nevoie fara sa deschizi.
[opinie personala ...]

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Aaaa.....pai e posibil chiar sa nu fi amintit cumva in cuprinsul mesajului ci ulterior.
Da, sangerarea a urmat dupa a 3 a contractie care era destul de dureroasa si relativ aproape de cea antrerioara. Cam asta a fost succesiunea.
Parerea mea este ca mica sangerare prevesteste apropierea moemntului fie ca este insotita de contractii , fie ca nu .Asa ca fii pe faza.

Citat:
citat din mesajul lui crismargrg

Mirtha am citit la momentul respectiv povestea nasterii tale, doar ca nu-mi aminteam de partea cu sangerarea. Oricum la tine se pare ca a fost insotita si de contractii. Plimbare placuta !

Hai Dandusa , te las pe tine prima pentru ca meriti, doar ai ajuns la termen . Eu imi astept cumintica randul si bineinteles contractiile .

crismargrg 39+ Bianca Alexandra

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

DANDUSA

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Deci mai e un piculet si la tine....
Tinem pumnii !

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eu m-am intors de la dr si suntem happy. Masuratorile de saptamana trecuta au fost gresite, avem o fetita de aproximativ 3 Kg. Colul tot deschis, repaos la pat cat cuprinde. Si nu vrea dr asta sa ma opereze mai devreme de 38 de saptamani sub nici o forma. Mai merg duminica viitoare sa vedem care e treaba iar cezariana va fi intre 9 si 15 noiembrie. Sper sa stea bebe pana atunci. Va pup

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput