Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
cherieactiv spune:
marysa....hello...explica si la fata...ce e cu sagetatorii, ca m-ai facut curioasa
...sotul meu e sagetator,bb daca vine la termen se va naste fix de ziua lu tati deci tot sagetator..insa habar n-am de astre etc etc...lumineaza-ma daca ai timp..
monicus...drum bun!ai grija de voi...du o pernuta cu tine...eventual..acopera burtica , spatele cu un plaid...fa-te comoda...
Cherie
34+
Ale(xandru)
Z_IULIA spune:
Am si eu o rugaminte. A mai luat cineva sutien pentru alaptat de la quelle? E asa cum arata in fotografie?adica bun si praktik?
Nu stiu daca o sa-mi trimita astia coletul pentru 2 sutiene!
Sa incerc sau ma las pagubasa din start ?
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
cherieactiv spune:
alra, nu draga,azi am bagat geanta la spalat ...se usuca peste o saptamana ...deci...dar am cumparat tot in principu...pijamale, o camasa de noapte(god cat le urasc)...capotel...scurt si negru ca daca il vede soacra se ia de cur si sare in sus...papuci...tampoane facui mai cumparai,si hainute bb...cam atata...restul se da la spital...
am fost ocupata draga, sa merg sa iau culoare azur..cum vazui peretele la tine...sa fac si io jumatatea pana la banda...
te copiez ca o nesi..
...
(am vazut poza cu fetita care face aerosol...why..noi facem asta doar cand suntem cu febra mareee suuper raciti..)
Cherie
34+
Ale(xandru)
florin-a spune:
Buna ziua mamici si burtici.Daca este cineva interesata de cumpararea unui carucior va rog sa imi lasati mesaj pe PM.Imi place de voi,,sunteti un club tare vesel
loren@ spune:
Amalia felicitari pentru bb Luca! Sa va traiasca!
Asa Dandusa ca tocmai ziceam ca azi ai DPNul
...iti tin pumnii!
Eu astept si tot nimik...asta e, stau la coada!
Bianca Andreea
Larisa Elena
39+
A M R numai 7 zile 
malinas spune:
alra, daca nasti pe 6 dec bebe al tau o sa fie sagetator.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)
crismargrg spune:
Mirtha am citit la momentul respectiv povestea nasterii tale, doar ca nu-mi aminteam de partea cu sangerarea. Oricum la tine se pare ca a fost insotita si de contractii. Plimbare placuta
!
Hai Dandusa
, te las pe tine prima pentru ca meriti, doar ai ajuns la termen
. Eu imi astept cumintica randul si bineinteles contractiile
.
crismargrg
39+ Bianca Alexandra
Alexa.1983 spune:
Fetelor de babyzapi, bebecris sau diana mai stiti cevaaaaa???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 sapt

leeloo5979 spune:
Fetelor sa nu dati cu pietre...Dandusa mi-a trimis mesaj acum cateva ore...eu de abia acum 1 ora l-am vazut pentru ca tot am avut musafiri:
"AM AJUNS LA SPITAL CU DILATATIE 4, MA PREGATESC SA INTRU IN OPERATIE, TINE-MI PUMNII."
Dandusa mea sunt sigura ca totul va fi bine si vei face cunostinta cu a ta minune in cele mai bune conditii! Iti tinem toate pumnii, sa fie bine!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr