Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
elilov3 spune:
fetele 

eu zic ca nu am pt cine...lasa eu merg dupa principiul calca ea roata pe toate spitele...eheh nu ramane nimic neplatit...cu Dumnezeu inainte ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
crismargrg spune:
Mirtha poti sa descrii te rog putin "potopul"? Dupa pata de sange ce a urmat si la cat timp? Oricum ma simt mai linistita ca si tu ai patit la fel, ca eu tot astept partea gelatinoasa a dopului si nimic...
crismargrg
39+ Bianca Alexandra
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Alexa noi cand am conceput-o pe Leyre ne doream foarte mult sa iasa sagetator iar dupa calculele noastre asa era dar dr fac alte calcule si se pare ca o sa fie scorpion si de aceea vroiam sa stiu macar ce caracteristici au scorpionii si ce zi ar fi mai potrivita...un fel de astrograma...eu cred in principalele caracteristici ale zodiilor. Dar se pare ca nu gasesc nimic...asa ca il las pe DD sa hotarasca. 37+ Leyre Alexandra |
Marysa, unii doctori se irita daca vad ca vrei sa alegi data in functie de astrologie. Asa ca mai bine sa te programeze doctorul.

julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui dandusa pe la 9 am mai pierdut o bucata din dop de data asta cu sange...,mi-am facut dus,cremuit,pregatit...si astept... de cand stau la calc nu mai am nici o contractie |
Parerea mea e ca DC actioneaza pe post de No-Spa
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui elilov3 eu zic ca nu am pt cine...lasa eu merg dupa principiul calca ea roata pe toate spitele...eheh nu ramane nimic neplatit...cu Dumnezeu inainte ![]() |
Principiul tau e foarte sanatos!Are Dumnezeu grija de tot!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI
Ank83 spune:
Bravo Amalia... Felicitari pentru bebe Lucas de nota 10... sa fiti fericiti si sa ai doar bucurii din partea lui 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Mirtha spune:
Crismarg pe larg am descris potopul...dar spre rusinea mea
nu mai stiu la ce capitol.In mare : inainte de pata rosie contractiile rau la cca. 20 minute iar dupa aceea pata rosie contractiile s-au intensificat si au inceput sa apara la intervale de cca.10 minute poate chiar mai scurte.
[b] In camera de garda erau deja la cca.3 minute.
| citat din mesajul lui crismargrg Mirtha poti sa descrii te rog putin "potopul"? Dupa pata de sange ce a urmat si la cat timp? Oricum ma simt mai linistita ca si tu ai patit la fel, ca eu tot astept partea gelatinoasa a dopului si nimic... crismargrg 39+ Bianca Alexandra |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
alra spune:
uau, deci amalia a nascut in cateva ore?
felicitari amalia! numai bine si tie si lui bb mic!!
dandusa tinem pumnii, bafta multa!
crismarg si mie mi-au zis de la spital ca sangerarea poate prevesti nasterea. mi-au zis sa ma duc la ei daca am dureri, pierd lichid sau sangerez. deci as fi pe faza ![]()
eu azi am program de pod: dau jos landoul si scaunul de masina sa vad in ce stare sunt si sa incerc sa le spal textilele si ... valiza pentru bagaj. cherie, tu ti-ai facut bagajul?
bai, ce bine e acasa. stau de 3 zile acasa si nu m-as mai satura de leneveala. mai am 4 zile de munca saptamana viitoare si inca 2 saptamana ailalata si apoi sunt oficial la vatra ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Fetelor am plecat la plimbare cu Pitica. E o vreme superba. Soare de toamna .
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0