Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 8
Lo_li_Ta spune:
Cornelia, nu ti-e teama de cum va resimti copilul mai tarziu problema unui tata "mai in varsta", cand l-o lua de la scoala de exemplu? Si te intreb fara nici cea mai mica tenta acuzatoare.
Sabina spune:
Cornelia, stai calma ca nu esti tu in top la diferente
Lolita, sa-ti raspund eu:
Un tata mai in varsta are mult mai mult timp pentru copiii lui. Alta intelegere asupra vietii, nu mai are egoisme, nu mai are alte interese decat sa faca bine celorlalti. Asta in general, un barbat care face copii dupa o anumita varsta ii face ca le fie alaturi full time.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cristina_C spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui violeta69
eu zic ca la fatza...... seamna Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
In sfarsit gasesc si eu pe cineva caruia i se pare ca Mihaela si Dani seamana la fata. Credeam ca numai mie mi se pare .
Scuze de off topic, Lo_li_Ta, dar on topic n-am nimic relevant de spus, diferenta de varsta intre mine si sot e nesemnificativa (sunt mai mare cu 1 luna decat el).
catale spune:
Ex-ul era cu 7 ani mai mare. Prietenul meu de acum e cu 10 ani mai mare. Nu ma vad cu cineva mai mic decat mine, mie si barbatii mai mari decat mine mi se par imaturi.
CORNELIAP33 spune:
Lo li ta draga, copilul nostru a depasit deja faza asta care il distra copios cu ceva timp in urma... cate o mamica, bunica spunea... "nepotelu dvs. va seamana" sau lui Rares "Asculta-l pe bunicu'" Rares sarea ca ars, "nu e bunicu' e tati! Si sa stii ca am o mama tanara!"
E adevarat 100% ce spune Sabina. Sotul meu mai are o fata din prima casatorie. O iubeste, si-a dorit-o... dar nu stie mai numic despre copilaria ei... era prea ocupat cu serviciul,deh cariera!, cu altele... si era prea tanar ca sa fie atent la un copil mic si cam obositor.
Si pentru ca este pensionar(Doamne ce-l invidiez ca are toata ziua doar pentru el si Rares!!!!) se ocupa exclusiv de copil, am scapat de grija bonelor, sunt tot timpul impreuna, isi fac program comun, se plimba, invata, citesc .
Sabina, sa inteleg ca sunt detronata!!!
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Lo_li_Ta spune:
Cornelia, te intreb pt ca eu insami am trecut prin fazele astea cand eram mica. Intre parintii mei era cam aceeasi diferenta ca intre tine si sotul meu. Si sunt perfect de acord cu ideea ca un copil facut tarziu este o minune pt un barbat.
geanina-nica spune:
Hai sa intru si eu in clubul celor cu diferentza mare,
EU 33 si sotul 55(doar la varsta)psihologic e deo varsta cu mine sau chiar mai tanar.Si la la cata experienta a acumulat pana acum
( asa ca 22 ani diferenta.)
Avem un print de 2 anisori.
Vreau sa va spun ca daca mi-ar fi zis cineva ca ma indragostesc de un barbat mai invarsta decat mine nu l-as fi crezut,dar viata i-ti ofera multe surprize
A si la mijloc nu-i nimic material,nu suntem milionari
eu cred ca dragostea nu are varsta,cand intradevar este dragoste.
Si parinti mei il iubesc la nebunie.
Iael spune:
Eu cred ca e nevoie de mult curaj si optimism ca sa te poti impaca cu diferenta de varsta .
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iael Eu cred ca e nevoie de mult curaj si optimism ca sa te poti impaca cu diferenta de varsta . |
...Daca el e mai mic, de acord cu tine, e mare nevoie...
...Daca el e mai mare, nu e nevoie. Zic eu!
Intre mine si sot e diferenta de 8 ani. E f bine, ar fi putut fi si mai multi. Singurul lui regret e ca nu m-a intalnit mai devreme; eu ii explic mereu ca, pentru mine, ne-am intalnit exact atunci cand trebuia...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iael spune:
Natynic ,8 ani nu consider o diferenta mare intre soti.
Ba chiar se obisnuieste ca sotul sa fie cu cativa ani mai mare .