Diferenta de varsta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Nu inteleg de ce se bate atata apa-n piua in presa ca Radulescu e cu un pusti! Nu are 17 ani, are 28! O gramada sunt casatoriti si cu copii la varsta lui .

[

Da, mai, dar nu vezi ce fatza are tiripliciul ala? Nu sunt eu fan Raduleasca, dar aia arata cumva...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

eu zic ca la fatza...... seamna

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cele mai multe dintre voi sunteti maritate, insa sa stiti ca se putea intampla oricarei femei de 38 de ani sa se indragosteasca de un 'pusti' de 28. Chiar si voua sa stiti, tuturor celor care va bateti cu pumnii in piept ca pentru voi nu exista asa ceva. Niciodata sa nu ziceti niciodata, eu am zis si am gresit. Viata ne poarta uneori pe carari nebanuite. Asa cum bine s-a mai zis deja, fiecare are scara lui de valori si fie ca se te casatoreste cu o persoana mai mare cu n ani, cu o persoana mai mica cu n ani sau de aceeasi varsta, nu are a face.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

SI totusi, "apa-n piua" cu Raduleasca si al ei se bate la Barfe...
Daaar, daca tot ati adus vorba...conteaza si cat de evidenta e diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Conteaza pt cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si Andreea Marin, mi se pare ca are trasaturi foarte finute si tinere si nu o face nimeni pustoaica. Sa nu mai zic de vocea ei "de zana" .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

O avea Andreea trasaturi fine si voce pitigaiata dar mutra de pustioaica in nici un caz. Arata a femeie in toata firea.

Pe cand Otil asta mai tre' sa treaca ceva timp sa poti spoune ca arata ca un barbat in toata firea.

Concluzia ca sa fim la subiect: e bine ca atunci cand sotul e mult mai tanar, sa faca ceva ca sa arate mai matur; sa se ingrase, sa faca cursuri de ingrosat vocea, sa isi lase barba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Cele mai multe dintre voi sunteti maritate, insa sa stiti ca se putea intampla oricarei femei de 38 de ani sa se indragosteasca de un 'pusti' de 28. Chiar si voua sa stiti, tuturor celor care va bateti cu pumnii in piept ca pentru voi nu exista asa ceva. Niciodata sa nu ziceti niciodata, eu am zis si am gresit. Viata ne poarta uneori pe carari nebanuite. Asa cum bine s-a mai zis deja, fiecare are scara lui de valori si fie ca se te casatoreste cu o persoana mai mare cu n ani, cu o persoana mai mica cu n ani sau de aceeasi varsta, nu are a face.

Mello motanelul iubit

Ai dreptate
Mai ales daca ne apare asa ceva in cale http://www.youtube.com/watch?v=C1TTQPbKz78

e bine sa nu zicem categoric Niciodata! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

22 de ani in plus, el
casatoriti de 3 ani, impreuna de aproape 7, bebe pe drum.

si mie mi-au placut intotdeauna barbatii mai maturi (adica sean connery in loc de di caprio )...

avantaje? nu cred ca exista avantaje care sa derive in sine din aceasta diferenta de virsta; ce ma "avantajeaza" pe mine este ca mi-am luat un barbat trecut prin viata, cu niste "ale lui" din care e putin probabil sa mai iasa de acum incolo (si care din fericire se potrivesc cu "ale mele"), care a avut de unde alege alta nevasta (nu ca ar fi fat-frumos, dar ... ar fi avut de unde alege) dar m-a ales pe mine.

dezavantaje? ma sperie foarte tare perspectiva ca "in mod normal" viata ne va desparti tot cu vreo 20 de ani diferenta, dar in final, niciodata nu ai de unde sa stii cind inchei socotelile cu viata; putem muri miine intr-un accident de masina, si atunci de ce sa imi refuz 1, 2 sau 10 sau 20 de ani de fericire alaturi de barbatul pe care il iubesc?

in "viata reala" cred ca nu se pune foarte des problema intereselor materiale; astea apar la alta scara, printre vedete, personalitati, oameni cu adevarat bogati...

dar ce e mai important: relatia noastra nu ar fi avut sanse de reusita daca nu am fi fost amindoi putin "ciudati": el, cu un fel de..."boem-ism" uneori, care il ajuta sa imi iubeasca alintatelile si copilariile, eu matura pentru virsta mea, atrasa de aproape tot ceea ce e legat de anii in care avea el 20-30 de ani: muzica veche, unele filme vechi, nu mi-a placut sa merg in discoteci niciodata, am citit mereu f mult, etc.

ca o paranteza, amindoi credem ca ne-am nascut prea tirziu; tare ne-ar fi placut sa avem vreo 20 de ani si sa fi trait woodstock-ul...

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Mello motanelul iubit

Ai dreptate
Mai ales daca ne apare asa ceva in cale http://www.youtube.com/watch?v=C1TTQPbKz78

e bine sa nu zicem categoric Niciodata! :))

Pei la Matthew cine e tuta sa refuze dar nu e pustan ,are si el 39 de ani , e ziua lui curind 4 noiembrie 1969.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

am editat pt ca se repetase mesajul.

Mergi la inceput