Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 5
martie spune:
Lemoni, esti totala, hai ca am ras, daca ti-a trebuit cipandai... la varsta ta...ce sa mai zic, acuma na
Lemoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Lemoni, esti totala, hai ca am ras, daca ti-a trebuit cipandai... la varsta ta...ce sa mai zic, acuma na Martie & Bebica & maimuta Sara |
La varsta mea? Hai mai ca nu sunt baba abia fac 41 in 2 saptamini si pe vremea aia eram si eu mai tanara.
Lo_li_Ta spune:
LadyJ, la modul general ziceam si eu, probabil m-am exprimat ambiguu.Bag mana in foc ca nicio femeie dintre cele cu care am discutat o situatie de genul (fie Mihaela Radulescu, fie niste oarecare oameni de care am auzit recent, ea cu 18 ani mai mare) nu au dezaprobat din gelozie.
Eram curioasa daca e cineva pe aici care sa aiba ani seriosi de casnicie in spate, intr-o formula de-asta. Si spun din nou ca ma frapeaza mai tare diferentele mari atunci cand ea e mai in varsta. Si nu judec.
balanta spune:
Lo_li_ta,eu sunt unul din aceste cazuri atipice, eu am 47 si sotul meu 40 si avem 13 ani de casnicie. Nu mi-am pus problema varstei decat in sens invers, ca probabil imi trebuia un barbat si mai tanar,pt ca al meu e mai batran psihic cu 10 ani ca mine.
martie spune:
citat din mesajul lui Lemoni La varsta mea? Hai mai ca nu sunt baba abia fac 41 in 2 saptamini si pe vremea aia eram si eu mai tanara. |
Sau ... pe vremea mea, maica...., parca mai ieri ierea..
Lemoni spune:
Hai ca ma duc sa ma imbrac de Hallowen ca incep copii sa bata la usa~!
Continuam discutia mai tarziu noi astea mai vechi(adica mai batrine)
Happy Hallowen!
Deianira spune:
Nu inteleg de ce se bate atata apa-n piua in presa ca Radulescu e cu un pusti! Nu are 17 ani, are 28! O gramada sunt casatoriti si cu copii la varsta lui .
Mindy spune:
citat din mesajul lui Deianira Nu inteleg de ce se bate atata apa-n piua in presa ca Radulescu e cu un pusti! Nu are 17 ani, are 28! O gramada sunt casatoriti si cu copii la varsta lui . |
Poate pt ca el arata copil, iar ea isi arata bine varsta, chiar daca are un corp de adolescenta la fata e cam obosita.
Eu nu judec diferentele mari de varsta. Fiecare isi uneste viata cu cine ii este alesul inimii.
Mie personal nu mi-ar placea sa fiu eu mult prea mare si sa fiu confundata cu mama lui sau cu sora lui mai mare... sau in cazul barbatilor mult mai in varsta ca sotiile, sa fie confundati cu tatii.
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Intre mine si sotul meu e o diferenta de 8 ani.El mai mare.L-as iubi la fel,chiar daca ar fi cu 25 de ani mai mare sau chiar daca ar fi mai mic decat mine. Atata timp cat interesele noastre corespund,atata timp cat avem aceleasi perspective, ne intelegem si ne iubim, nu mi-as permite sa ma impiedic de data nasterii din buletin. |
Cu diferenta ca intre noi sunt 14 ani. Si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru omul minunat de langa mine.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deianira Nu inteleg de ce se bate atata apa-n piua in presa ca Radulescu e cu un pusti! Nu are 17 ani, are 28! O gramada sunt casatoriti si cu copii la varsta lui . [ |
Da, mai, dar nu vezi ce fatza are tiripliciul ala? Nu sunt eu fan Raduleasca, dar aia arata cumva...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007