Diferenta de varsta
Raspunsuri - Pagina 4
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jojonel Eu am 38,el 28....ca Mihaela si Dani...ia sa vad acu intrebari?? Gabriela si bebe Freddy |
Pai spune-ne tu ce avantaje sunt:)
Cred ca unul dintre ele e ca schimbati amindoi prefixele cam deodata:)
floridia spune:
diferenta dintre mine si sotul meu e de 3 ani.Nu cred ca diferenta de varsta e atata de importanta doar daca nu e de vreo 30 de ani....aici nu cred ca mai e vorba de iubire mai degraba cred ca e vorba de iubire parinteasca
Lo_li_Ta spune:
Eu te intreb, jojonel. Zi ce-i bine, ce-i rau,daca ai avut vreodata senzatia ca ti-ar fi trebuit altceva,ce-au zis rudele, daca v-a deranjat vreodata(da' sincer) pe vreunul gura lumii.
Bine zici Floridia cu sentimentele parintesti, mai ales cand e vorba de femei mai mature. Asa simt eu, ca unul mai mic mi-ar trezi instincte materne.
biricica spune:
eu am 29 si mihai are 25. si n-am simtit nici o secunda ca ar fi mai putin matur decat mine, ba dimpotriva, sau ca imi trezeste instincte materne.
desi, recunosc ca pana la el nu ma imaginam cu un barbat mai tanar decat mine.
Diana & Elsa
ladyJ spune:
Ce criza s-a creat acum in jurul Mihaelei Radulescu cu al ei mai tanar iubit! Mare branza.Mie mi se pare ca femeile alea de-i acuza constant o fac din gelozie
Hai mai,28 de ani nu inseamna prunc!E un adult ca orice adult.
Cele gen Monica Columbeanu,adica care au soti cu peste 25 de ani diferenta de varsta,sunt considerate din start profitoare,nu conteaza de cum arata barbatul sau de sentimentele lor.
Cele care au soti mai tineri sunt considerate mari versate in cautare de victime.Foarte urat.La judecati ne pricepem de minune.
Statistic,sunt curioasa cate din doamnele care-si posteaza problemele la ´´in unul sau in doi´´ au barbati mai mari(considerabil) sau mai mici(tot considerabil)?
Pai..vedeti..in casnicie altele sunt coordonatele nu ´´cati ani ai´´.
Intre mine si sotul meu e o diferenta de 8 ani.El mai mare.L-as iubi la fel,chiar daca ar fi cu 25 de ani mai mare sau chiar daca ar fi mai mic decat mine.
Atata timp cat interesele noastre corespund,atata timp cat avem aceleasi perspective, ne intelegem si ne iubim, nu mi-as permite sa ma impiedic de data nasterii din buletin.
Lo_li_Ta spune:
Eh o fac din gelozie. E cam mult! Mie una nu-mi inspira nimic Dani ala, dar cum spuneam nu e vorba de mondenitati aici. Ideea e ca de cand cu povestea asta, am auzit tot felul de femei ("vedete" si nu numai) batandu-se cu pumnii in piept ca relatiile astea sunt foarte normale. Or fi, nu stiu, n-am incercat, dar sunt curioasa ce simte o parte implicata. Si o relatie ca o relatie, dar o casnicie care sa inceapa de exemplu in momentul cand femeia are 40 de ani si barbatul 30, nu stiu, mi se pare ca nu e sincronizare...
Si eu nu sunt de acord nici cu asta cu l-as iubi orice varsta ar avea, pt simplul fapt ca eu cred ca omul pe care il iubesti este suma a experientelor prin care a trecut, orice an in plus sau in minus l-a modelat cumva, asa ca nu ai nicio garantie ca daca ar fi existat un decalaj temporal ati fi fost pe aceeasi lungime de una.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Eh o fac din gelozie. E cam mult! Mie una nu-mi inspira nimic Dani ala, dar cum spuneam nu e vorba de mondenitati aici. Ideea e ca de cand cu povestea asta, am auzit tot felul de femei ("vedete" si nu numai) batandu-se cu pumnii in piept ca relatiile astea sunt foarte normale. Or fi, nu stiu, n-am incercat, dar sunt curioasa ce simte o parte implicata. Si o relatie ca o relatie, dar o casnicie care sa inceapa de exemplu in momentul cand femeia are 40 de ani si barbatul 30, nu stiu, mi se pare ca nu e sincronizare... Si eu nu sunt de acord nici cu asta cu l-as iubi orice varsta ar avea, pt simplul fapt ca eu cred ca omul pe care il iubesti este suma a experientelor prin care a trecut, orice an in plus sau in minus l-a modelat cumva, asa ca nu ai nicio garantie ca daca ar fi existat un decalaj temporal ati fi fost pe aceeasi lungime de una. |
Nu ma refeream la Dani al Mihaelei cand am spus ca esti geloasaA..si defapt nu ma refeream la tine ci in general.
Insa nu pot sa nu remarc, ca majoritatea femeilor care NU AU sau nu AU AVUT barbati mai tineri, ataca sustinand ´´ne-potrivirea´´´´imoralitatea´´bla bla.
Daca barbatul ala tanar,sotul uneia cu 10 ani mai in varsta, mai arata si bine....atacurile sunt si mai si
De obicei ataca cei-cele care au casnicii sau relatii nefericite.
Nu ma refer la tine,sa ne-ntelegem.
Ce sa simta partile implicate? Iubire,atractie sexuala,respect..cam ce simte oricine.Vorbiti de parca sunt un soi de aliens
anca_vlad spune:
no, acu sa inchei cercul, sotul e mai mare ca mine cu 18 ani, avem un baietel de 5 ani ....si stau si ma intreb unde e interseul material de care vorbiti voi pe aici, sa imi spuneti voi ca se pare ca stiti mai bine ca noi cele care suntem direct implicate intr-o astfel de relatie.
Anca
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Lemoni spune:
Eu zic , conteaza si varsta la care te-ai casatorit.
Mie 18 ani mi se pare o diferentza mare , hai sa zic daca o fi un tip care arata beton pt varsta lui este putin mai acceptabil, da cand ea e papusa si el matusa ........
De Mihaela si Dani ce sa zic, nu ca mi se pare aiurea ca adevarat dragostea nu stie carte, dar cum zicea si Lolita el la cei 28 de ani ai lui nu mi se pare matur la felul cum arata. eu nu ii dadeam varsta.Asa imi place de el si il simpatizez e cute dar cam atit pt mine.
Am fost in urma cu vre-o 3-4 ani la Chipendels , eu sunt o femeie de gasca imi place sa ma distrez , am fost de cand ma stiu viatza la un party , asa ca abia asteptam sa merg si la ei imi ziceam in sinea mea "mama sa vezi acolo distractie", sincer va spun cand am vazut pustani aia ma simteam asa naspa parca eram pedofile, aia toti aratau cam ca baiatul meu , m-am simtit foarte neconfortabil. Daca erau putin mai maturi sunt sigura ca as fi avut fun.