Diferenta de varsta

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Cred ca ma mananca spinarea de nu am stare si scriu la subiectul asta.EL este cu 23 ani mai mare ca mine, suntem impreuna de 2 ani si locuim impreuna de 1 an.
Deci, de poate, dar este greu si sunt multe piedici in calea relatiei.
Intr-adevar, este mai matur decat barbatii de 20+ sau 30+ , dar nu intotdeauna.De exemplu nu a dat dovada de maturitate in seara asta cand, avand in vedere ca urmeaza sa avem musafiri toata saptamana, a cumparat niste seturi de farfurii CAT ROATA CARULUIII si un sucitor gigantic de aluat pe care a dat o caruta de bani(eu nu intind niciodata aluat si nici el).Aveam nevoie de atatea lucruri in casa si el si-a pierdut ziua cumparand enormitatile alea de farfurii.Ce i-o fi trecut prin minte cand le-a cumparat, nu pot sa imi imaginez!!

Cred ca data viitoate imi iau unul de vreo 70 ani, mai ''copt la minte'':))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

9 ani....si este mjult mai copt la minte decat cei de varsta mea, dar totusi e barbat

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Zamfirica, primul tau mesaj a fost de toata cacaua, si-mi doresc, ccca pruncii mei sa nu intalneasca in decursul vietii persoane ca tine, nu pt ca i-ar putea influentza cumva conceptiile sau i-ar arunca de pe cursul normal al vietii, ci poate pt ca i-ar putea intrista asa putin sa auda ca sunt persoane care "indraznesc" sa aiba o astfel de parere despre taticul lor. Sotzul meu avea 46 de ani cand i-am nascut (eu 28), e un om extrem de activ, nu poate sta locului nici macar cand isi fumeaza tzigara, e harnic , are 2 joburi, e cel mai frumos barbat pe care l-am vazut in viata mea, e al naibii de inteligent si inventiv, timpul liber pe care-l petrecem impreuna e scurt dar de calitate, cu rolele inca nu ne dam , dar de tavalit se tavaleste cu copiii si in iarba si pe covor (ca tot s-a discutat pe aceasta tema), ii cara peste tot dupa el, e extrem de mandru de copii si acestia la randul lor il iubesc la nebunie. E o relatie sanatoasa, normala, sunt convinsa, ca multe altele , si asa va ramane pana vor "zbura din cuib". Daca va ramane un tata modern, nu stiu! Nici tatal meu nu e modern, desi ne despart doar 26 de ani. E pur si simplu...tata si in spatele acestui cuvant nu-si mai are locul nici un calificativ.

a, si asupra vietii de cuplu nu insist, ca eu am obrazul gros si sunt obisnuita cu "vorbe" la adresa relatiei noastre, ma aprind doar cand se fac afirmatii deplasate la adresa celor mai iubiti 3 barbati din viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ma mananca sa raspund si eu. Iaca: eu am 24, sotzul 44. Suntem casatoriti de aproape 5 ani. Nu spun cat aveam cand ne-am cunoscut, cert e ca ne-am mutat impreuna cand am intrat la facultate. Si aveam destule luni de relatie in spate. A fost foarte greu cu "gura targului", dar mai ales acum, cand sunt , nu mai sufla nimeni in front. Si suntem foarte fericiti, abia asteptam sa vina puiul sa ne implineasca relatia! Si cand ma uit la el, uit cati ani avem, e pur si simplu barbatul meu si atat!

A fost un pic aiurea relatia cu ai mei - tata e cu 6-7 ani mai mare decat sotzul - dar cred ca au ajuns si ei sa puna acest aspect pe planul secund.

Nu au fost interese materiale la mijloc, ca am fost cam rupti in fund amandoi

Am trait atatea in anii astia langa el, ca orice s-ar intampla nu regret.

Monica Elefantica 31+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Parerea mea personala, atunci cand diferentele sunt de peste 20-25 de ani sunt interese materiale nicidecum dragoste.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o parere.

Ooops, idee preconceputa, diferenta dintre mine si sotul 24 de ani iar sotul in loc de cont gras in banca are doar... datorii, deci l-am luat din dragoste, n-au fost alte interese... PS: eu sunt mai... tinara, desi am implinit 40 acum citeva zile :D Ah, am avut un interes: mi-a daruit o fetita minunata care seamana putin cu fiecare dintre noi, e un melanj perfect!!!

O precizare: mereu m-au "atras" barbatii mai "copti" ;) Asta mi se trage probabil din copilarie, mi-am idolatrizat bunicul, un om exceptional, extrem de intelept, cind a murit eu aveam 12 iar el 82. Iar tata (de care avem grija noi acum, fiind invalid, in scaun rulant, semne de purtare - desi e mai tinar decit sotul meu!) nu a fost niciodata un tata de nota 10. Sa fie si asta o explicatie??? Simplisim vad ca unele persoane vad doar contul gras al "batrinului" ca explicatie valabila al diferentei de virsta de peste 20 de ani.

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Dragostea nu cred ca are vreo legatura cu varsta, asa cum nu are nici cu ....culoarea ochilor. Dar sunt multi oameni care nu pot iesi din judecata pe baza de sablon. Nu esti in standarde, esti defect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicastefan spune:

Buna Otilia, ma bucur sa te gasesc aici. imi pare rau sa aflu de tatal tau ca e asa bolnav. Ce mai faci. Sunt Monica din Bucuresti. Iti mai amintesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicastefan

Buna Otilia, ma bucur sa te gasesc aici. imi pare rau sa aflu de tatal tau ca e asa bolnav. Ce mai faci. Sunt Monica din Bucuresti. Iti mai amintesti?
Scuze de off-topic, dar nu reusesc sa-mi dau seama de care Monica e vorba, pot sa am un indiciu in plus? ;)

Bijoux passion
Adélie la p'tite souris

Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Sa mai va enervez putin ....yo cred ca 1 barbat in etate este mai de succes decit 1 femeie in etate..dovada este ca sint mai multi domni carunti cu doamnisoare tinere decit doamne carunte cu domnisori tineri ...corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sa mai va enervez putin ....yo cred ca 1 barbat in etate este mai de succes decit 1 femeie in etate..dovada este ca sint mai multi domni carunti cu doamnisoare tinere decit doamne carunte cu domnisori tineri ...corect?

ai tu cunostinta de vreo statistica in sensul asta, sau asta-i o alta prejudecata?

Mergi la inceput