Diferenta de varsta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

guestus, iti bag poza daca nu ma crezi:D

ia uite:

http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?idstory=1&s=0

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Vazusi, Guestus, vazusi ca nu mintim??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

poze....am vazut yo scamatorii multe la viata mea
iti arat si yo 2 poze cu aceeasi doamna....una de zici ca are 30 ani si alta de 45 anisori. vrei sa o caut pe demi moore sa vezi tu acolo transformari cu farduri si fonduri de ten si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca ai avea curaj sa lasi o adresa de mail ti-as trimite fisierele raw(stii ce-i aia?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

poze....am vazut yo scamatorii multe la viata mea
iti arat si yo 2 poze cu aceeasi doamna....una de zici ca are 30 ani si alta de 45 anisori. vrei sa o caut pe demi moore sa vezi tu acolo transformari cu farduri si fonduri de ten si altele.

Sabinelu', ce intelegi tu din asta, a?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu este mai bine daca in poze pari batrinica...uricioasa..si apoi nene...cind apari in carne si oase sa fii okay?
Ca asa fac multi...aleg pozele cu grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bai io cand apar si incep sa vb ma cobori la 12

(Denizel, oricum eu nu am INCA 30, mai am cateva luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

bai io cand apar si incep sa vb ma cobori la 12

hahahahhahahhaahaaaaaaaaaaaaaaaaa :-))))))))))))))))))))))
Totusi, pot spune ca urci iar la 16 cand incepi sa faci putina ordine in jur :-)))))) (moment in care, eu, ramasa la 12, ma uit muta de admiratie la tine :-)))))).

Oameni buni, daca vreti sa va rezolvati problemele, luati-o pe Sabina cu voi!!!!
De ce? pentru ca ea NU STA LA DISCUTII!!! .
Mai sunt si altii care nu stau la discutii, dar...aia nu par de 16 ani . Cand vad cei care fac fitze (si, in mod normal nu te-ar ajuta), ca ii ia la sigur una de 16 ani (sorry, Guestus :-)), se socheaza si, in socul ala, se executa URGENT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Citat:

Nu este mai bine daca in poze pari batrinica...uricioasa..si apoi nene...cind apari in carne si oase sa fii okay?

pai daca dama apare in poze batranica ,ce sanse mai are sa mai doreasca cineva s-o vada si in carne si oase?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ortansa

Citat:

pai daca dama apare in poze batranica ,ce sanse mai are sa mai doreasca cineva s-o vada si in carne si oase?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Guestus se risca
Adrenalina bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Ortansa

Citat:

Mere verzi

I've gt DC under my skin

Guestus se risca
Adrenalina bat-o vina

pai la varsta lui ,orice batranica pare o codana.uite, d-aia nu face nazuri

Mere verzi

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput