Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:
Monica, inca o data ma inchin in fata ta. E tot ce pot sa spun. Esti mai mult decat am crezut ca exista. Te rog mult sa nu te schimbi niciodata. Si sa vii cu noi mai departe
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Ia uitati ce am primit de la Maria2004!!!!!!!!!!!!! DE RAS? DE PLANS? Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Maaaaaaaaaama....ce diliu....
Giulliana data viitoare te sun sa mergi cu noi
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy_galro spune:
Trebuie sa scriu si eu azi
Ma bucur atat de mult ca v-am descoperit cand aveam nevoie mai mare si intotdeauna ati fost aici cu un sfat....este minunat sa vezi cum persoane atat de diferite pot sa ajunga prietene...nu exista dimineata in care sa nu va citesc chiar daca nu scriu in fiecare zi...este minunat sa stii ca ai o comunitate din care faci parte...sunteti persoane minunate si va multumesc ca existati
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
babytza spune:
Am mai intrebat si eu de Banu, dar nu a raspuns... Sper ca este bine. Trebuia sa nasca la Cantacuzino , aproape de mine...
Macar sa ne dea un semn sa stim ca e bine. Ea si bebelusul.
Musette petrecere frumoasa maine !!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
_giulianna_ spune:
Gata? S-a terminat odiseea noastra? Predam stafeta?
Offff ce lung imi parea drumul la inceput...ce multe erau cele 40 de saptamani...ce frumos a fost cu burtica...ce frumos a fost alaturi de voi! Va multumesc pentru sfaturi, pentru incurajari, pentru complimente...va multumesc ca existati!
Sa ne tina DD impreuna si in formula asta si la scutece, toata lumea sa fie optimista si fericita!
Moni si Delphi hai, imbracarea ca plecam!
Dya ce bine ca te-ai intors! Asa e, noi 3 am fost deschizatoarele de drumuri. Cand o sa am timp o sa citesc si eu inceputurile noastre. Eram picata din luna pe atunci cred, chiar sunt curioasa ce scriam :)
Babytza astept telefonul
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
andreutac spune:
Hello!
Avand in vedere ca din punct de vedere calendaristic este ultima zi a odiseei noastre minunate mi-am gasit cateva minute pentru a posta cateva impresii si ganduri pentru voi, cele care mi-ati fost alaturi in cele 9 luni de sarcina, chiar daca, ce-i drept n-am fost foarte activa.
Faptul ca v-am descoperit a insemnat foarte mult pentru mine, mi-am gasit raspunsuri la nenumarate intrebari, am trait alaturi de voi bucuria sarcinii si a nasterii comorilor noastre. Astept cu nerabdare sa ne mutam la scutece si sa schimbam impresii despre boboceii nostri. Asa ca Ilia si Alina grabiti-va!!!!
O imbratiasare speciala pentru Moni (care a fost prima persoana care mi-a urat bun venit printre burticile de sept-oct 2008), pentru Delphinas si Anculet.
P.S. Nu ma satur privind pozele boboceilor nostri... toti sunt absolut superbi, care mai de care mai frumosi!!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
baby_boy spune:
Hop si noi...din pacate nu o ducem prea bine..raportam o noapte alba, n-am dormit deloc..pisoiul plange mereu..degeaba ceai de colici, sab simplex, leganat..nimic n-a mers...azi am trecut pe debridat la sfatul medicului..sa vedem daca merge.
Dau si eu datele din nou pentru listuta. D.N 28.03.1980, cezariana, Radu Gabriel, 3200g, 50 cm, apgar 9, spit. nr 2 craiova, Dr. Pargaru Elis. Se mai ocupa cineva? Si imi poate trimite si mie cineva parola de pe bobocei?
Musettepink ..asteptam poze de la botez..sa iasa totul bine maine
Dyanira ma bucur ca ai intrat
Codruta27 vazut poze cu puiutul..sunteti o familie frumoasa
Vreau sa spun si eu cateva cuvinte..nu multe..ca nu avem timp..dar as vrea sa va multumesc din suflet ca existati pentru ca odata ce v-am descoperit mi-a fost mult mai usor sa trec peste temerile din perioada sarcinii, si am invatat multe lucruri care acum imi folosesc. Aici am plans, am ras si ati fost mereu alaturi de mine. Un multumesc special pt. 300 care m-a suportat mereu
pe toate si ne vedem la scutecele
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
angelynna82 spune:
p-aci
Imi pare rau ca deja se termina odiseea noastra, unde am cunoscut multe prietene care mi-au fost alaturi in momente dificile si cu ajutorul carora am trecut peste cele 9 luni de sarcina intr-un mod foarte frumos. Multi si multe din partea noastra: Crina, mami si tati.
Dar nu se termina totul, ne vedem la Clubul Scutecelor doar suntem mamici acum
Monica o si penru ca ai dat dovada de un caracter puternic .
Fetele noi suntem colicioase ...si abia la inceput, luam Sab Simplex, deocamdata merge binisor dar are unoeri niste dureri si mor ca nu o pot ajuta cu mai mult .
Pupici multi
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Monyca.C spune:
Multe dintre ce vroiam sa spun..au fost spuse deja..nu-mi ramane decat sa va multumesc si eu..a fost minunat chiar daca nu am fost foarte silitoare in a scrie..am citit aproape zilnic si am invatat multe de la voi..parca am un nod in gat nu stiu de ce...a trecut atat de repede timpul...
va pup si sa ne auzim la clubul scutecelelor !!!
Fericita mamica de EVA PARASKEVA !
monica_dicut spune:
Si mai am o dorinta ca nu ma potolesc...
As si eu un vis, sa deschid odiseea de sept-oct 2009, eu cel putin asa visez... dar... cum o vrea Dumnezeu
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri