Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 11
Codruta27 spune:
Diana! Bine ai revenit!
Am crescut si noi! Nu vi se pare? http://good-times.webshots.com/photo/2968292470102823736CrgXap
Imi trimiteti si mie parola de la bobocei?
Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
Anculet spune:
Remember me,fetelor?
Am descoperit acest site,si odata cu el si pe voi....a fost prima odisee in care m-am inscris,dar Dumnezeu a avut alt plan pentru mine.V-am citit zilnic,pot sa spun ca deja stiu o multime de lucruri de la voi,intr-un cuvant sunt pregatita,pentru ce va urma peste 3 luni...
Caci sunt insarcinata in 25 de sapt,astept o minunatie de fetita,si se pare ca de ziua indragostitilor,14 feb, o sa-mi tin bebelusul mult asteptat in brate.Mi s-a parut normal,ca acum cand o sa predati stafeta,sa va dau si eu un semn de viata.
Exista si minuni si nu incetati sa credeti ca vor aparea si-n vietile voastre (Delphinas si Monica).
Va doresc tuturor,multa sanatate voua si bebeilor,sa va bucurati de ei,si va promit solemn ca va voi citi in continuare,si voi invata din experientele voastre.
pt toate mamicile fericite!
24+ cu Alexandra Maria
musettepink spune:
Moama ce de emotii pe aici!!!!!!Eu nu stiam ca azi predam stafeta,deci hai sa-mi scriu si eu dicursul:
Va multumesc pentru tot,ati fost alaturi de mine si de bebe Luca mereu si am invatat multe una de la cealalta-multumesc!.....am legat pritenii care sper sa tina o viata si multumesc celui care a avut ideea formarii acestui forum!!!!!!
alexa si mami si unul pt cipri si unul pt alexa.Acum folosim huggies disney si suntem f multumiti mai ales ca sunt cu prietenul nostru winnie the pooh!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Monyca.C spune:
Eva eu cred ca omul ala nu e sanatos la cap !! DUMNEZEULE, imi curgeau lacrimile de ras si de plans in acelasi timp de mila acelui copilas..dragutul de el..ma mir cum de nu i-a rupt manutele si piciorusele ...se vedea clar ca il ametise bine cand l-a pus pe piciorusele lui..de la atata invartit..
andy.p spune:
alina ce faceti ?Cum mai stai cu plimbarile??Va pe amandoua si unul specialptr cipri.Cum aflam vestea??
codruta ce scump eee.
anculet felicitari
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
300 spune:
Dyanira, ce bine ca v-ati intors! Ce mai faceti voi?
Delphinas, Moni, Anculet
Mami de alexa ma tot tin sa iti trmit un de cateva zile incoace... vad ca numai de plimbari si curatenii te tii in ultima vreme. Te astept sa nasti sa vedem si un pui nascut in noiembrie.
Iliaaa, ai nascuuuut? [
Si da, aveti dreptate, a fost o odisee tare frumoasa. Sper din tot sufletul sa tinem legatura de-a lungul urmatorilor ani.
Despre noi: azi ne-a inscris tati pentru trusouu si alocatie, urmeaza sa ne scrie si in livret de familie dupa ce luam negatie de la sectorul 1 si sa mai depunem o cerere pt nu stiu ce prima de nastere..
Am tras in sfarsit din tzitzi, dar tot am avut ceva lupte seculare de stat cu tzitzi dar 10 minute si adormit... cred ca ii raresc un pic mesele dar nu cred ca ma lasa sufletul... well, si parca iar ma ia cu raceala, nuuuuu!!!
LE: Mi s-a pierdut data de nastere! Daca are cineva timp si mai arevreun sens, DN este 09.11.1979. Fata s-a nascut cu 2720g...
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Muuh spune:
Asadar si prin urmare: eu nu plec pana nu naste si Alina dar ca sa inchei glorios aceasta odisee nu pot sa nu va spun ca m-am simtit foarte bine printre voi, ca pentru mine sarcina a doua a fost deosebita pentru ca am fost teribil de relaxata avand experienta, ca imi place ca desi suntem diferite am reusit cat de cat sa ramanem impreuna.
Pentru Moni si Delphinas voi mergeti acum cu noi la Scutece noi venim sa va spionam la Odiseea Sarcinii, va zic eu sigur ca de mine nu scapati asa usor.
monica_dicut spune:
Eu cred ca azi fac o pauza din cititul forumului ca nu ma pot opri din plans
Sunteti minunate fetelor si sunt convinsa ca vom pastra legatura si prieteniile care s-au legat si de acum in colo.
Si permiteti-mi si mie sa va dau un sfat celor care vor mai face un bebe. Chiar daca aveti experienta acestei sarcini, chiar daca o sa fiti mai relaxate, ganditi-va ca o sarcina nu seamana cu alta. Nu acceptati sa vi se spuna "e normal in sarcina" NICIODATA!! Urmati-va instinctul si daca vi se pare vreodata ca Doamne fereste e ceva in neregula cu voi sau cu bebe mergeti la medic. Nu acceptati sa vi se spuna ca e paranoia de gravida. Mai cereti o parere. INSTINCTUL nostru de mame nu ne insala NICIODATA. Si inca ceva, cereti medicului, pe parcursul sarcinii sa va faca analize la factorii de coagulare. Mai ales cele care au pierdut sarcini. Este o analiza primordiala si din pacate medicii din ROmania o fac numai dupa ce se intampla o tragedie. Daca sunt probleme cu coagularea, sangele nu mai ajunge cum trebuie la placenta si bebe nu se mai hraneste si de aici...Tratamentul este cum nu se poate mai simplu, cu banala aspirina in doze mici... Sper ca nu v-am suparat.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
monica_dicut spune:
Cine da mesajul de predare a stafetei la odiseea de nov-dec??? Care are talent scriitoricesc?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
iepurila spune:
Off dragele mele. Eu chiar nu am cuvinte sa exprim ce simt. Sa va spun cat de mult va iubesc, cat de mult va multumesc pentru sfaturile voastre pentru incurajari si pentru ca ati gasit mereu timp pentru o vorba buna.
Am fost la ortoped. Pitica e perfecta si nu are nici un fel de probleme cu piciorusele.
Musette, petrecere frumoasa maine.
Andruskandu, sarumana pentru sfaturi. Scutecul i-l schimb de 4-5 ori, dar kaka nu face decat o singura data pe zi, ieri de 2 ori. E vreo problema?
Eu cred ca nu stiu sa pun scutecul ca lumea . ii raman urme pe picioruse de la elastic. Si la nr 1 si la nr 2. Unde gresesc?
pup
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.