Test de sarcina...pozitiv???
Buna fetelor dragi,
Poate ma ajutati si pe mine cu o parere!
Anul trecut, in noiembrie, am inceput tratamentul cu Siofor 1000 pentru ovare polichistice. Mi s-a spus ca acesta va fi un tratament continuu, pana cand ma hotarasc sa am un bebe si ca la primul test pozitiv va trebui intrerupt imediat Sioforul.
CM s-a reglat cat de cat ok in acest timp, ba chiar imi venea la 25 de zile in ultimele 6 luni. Luna asta, am hotarat sa renuntam la protectie...fara speranta de a se intampla ceva "frumos" foarte curand.
Nu numai ca nu mi-a venit la 25 de zile...e deja in inatrziere, sanii dunt extrem de durerosi si durerile de burtica...vagi. Am facut doua teste de sarcina, la interval de o zi, iar ce-a de-a doua dunga iese foarte pala...
Evident, sanii dor, burtica doare cand si cand, insa nu foarte des si nici foarte tare. Mai astept cateva zile si voi repeta testul.
Credeti ca este sarcina???
Tare mi-as dori un bebe....mai ales ca acum 3 ani am avut sarcina care s-a oprit din evolutie...
M-ar ajuta extrem de mult parerea voastra. Durerile de burtica sunt normale?
Multumesc,
Vali
Raspunsuri
Delphinas spune:
daca a 2 liniuta a iesit in timpul in care tb interpretat testul...inseamna ca esti 
durerile de burtica sunt normale...asta e semn ca ovulul se fixeaza acolo.
cel mai bine faci un test la sange, un beta hcg ca asta e cel mai clar.
eu zic ca e sarcina...te dor si sanii...normal in sarcina, mai ales la inceput. e un semn de sarcina sa stii
felicitari...sa ai un bb sanatos, bb la termen si sarcina usoara
poze
Just Me
unboticutz spune:
felicitari! e zic ca e bebe! pe zi ce trece o sa se roseasca din ce in ce mai tare a doua linie. fa un test de sange si afli sigur!
sa nu-i uitam!
Valentina_D spune:
va multumesc, nici nu ma asteptam sa imi raspundeti asa de repede!
liniuta vaga iese in primele minute...si chiar am sperante ca va fi bine de data aceasta...parca simt asta!
Am sunat la doctorita mea, mi-a spus ca nu e nevoie de test de sange decat daca tin neaparat. Sfatul ei a fost sa mai repet peste cateva zile testul, ca normal ar fi sa fie din ce in ce mai pronuntata liniuta...si sa ma duc peste o saptamana la echo.
Mi-a mai recomandat liniste...nu stres, nu efort..si cu Dumnezeu inainte.
Ayla21 spune:
Felicitari si sarcina usoara!
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
gudinde spune:
Valentina_D,
Felicitari!!!!!
Esti una din fetele norocoase cu sindrom de ovare polichistice care reuseste sa obtina sarcina doar cu metformin.
Iti doresc sa ai parte de o sarcina de vis!
CHOWPERSA spune:
nu vreau sa dezamagesc dar liniuta a doua apare aproape imediat ce faci testul,chiar pala fiind,daca apare dupa cateva minute dupa ce banda s-a uscat este posibil sa fie dunga de marcatie care se vede f.pal dar se vede.Multe fete s-au pacalit din cauza acestei dungi.
dunga care arata sarcina este de grosime la fel ca prima chiar si f.pala fiind pe cand cea de marcatie este subtire.
eu oricum iti urez mult succes si un bb-l cat mai curand :)