Ma bag si eu la nani. Noapte buna!!!
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Gata, ne-am decis...o luam inspre spital...zisesem sa ma intind putin pe pat chit ca eram imbracata de strada deja..dar nu e chip..se intensifica..
Sa dea Domnul sa fie toate bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Amalia, esti o draguta, multumim ca ai intrat sa ne spui. Doamne ajuta sa fie totul bine cu voi, eu am numarul tau de telefon, sper ca pot sa te deranjez cu un sms in toiul noptii.
Hai Amalia!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
amaliaaaa, hai gataaa, ce mai, mergem la spital!!!!
mama ce emotii am...ne rugam sa mearga totul bine....
hai amalia!!

Cherie
34+
Ale(xandru)
brave..hai ma...ca glumeam...
...
dandu,hehe..doamne fereste!nu stam impreuna...la 10 min..
asa zici ca iti vine si a ta?cu covoare si paturi..o saracaaa...da de unde le mai scot??las ca incep sa fac cum ma sfatuie alra.....ele si-au facut o casa, masa...da sa ne lase si pe noi sa ne facem in sfanta pace!
anes...e coli e ffff afurisita...nu se vindeca usor...m-a tinut inf asta pana in luna 7!!!pana la urma am tratat-o cu 2 pliculete de medicament, antibiotic normal, o bomba!dar..huh...nu mai stiu numele...tre sa merg maine in garaj sa ma uit pe vechea reteta....aa...era ok in sarcina si per. alaptare...dupa 3 incercari cu augmentin...cu aia m-am lecuit...promit ca revin cu rasp...
Cherie
34+
Ale(xandru)
anes...aici se numeste MONURIL...2 pliculete luate 2 seri consecutive....intreaba un medic...
Cherie
34+
Ale(xandru)