Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Amalia, sa lasi mesaj ca sa scoatem agitatele.

La mine a venit azi tata sa faca camera bebelinei. Maine ma duc la eco sa vedem daca mai are dubla circulara printesa. Daca nu am contractii si nici colul deschis ma risc sa merg si la magazin sa aleg eu culorile pt camera. Ma gandesc ca poate rezist totusi pana pe 7 noiembrie. m-am obisnuit deja cu durerile.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

anes, si eu am avut infectii urinare dese, dar la un moment dat au disparut. la mine nu merg decat tratate cu antibiotice. eu as cere dr un alt antibiotic daca nu as fi sigura pe cel prescris de ea, poate nu a stiut ca e contraindicat in alaptare.
relativ la recidivare, stiu ca exista niste pastile la farmacie pentru prevenirea infectiilor urinare, bunica mea a facut o cura caci si ea avea probleme. si apoi bea foarte multa apa, educa-te sa bei 2-3 litri de lichid pe zi (multa apa plata) si vei avea mai putine sanse sa prinzi infectii.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Hai ma Cherie...sa schimbi numele copilului ca asa i-am pus eu pisicii. Ma simt prost...
Anes, nu stiu ce sa-ti zic cu infectia. Poate ca ar trebui sa-ti faci o antibiograma cu antibiotice permise in sarcina.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Anes, si eu ma lupt cu E.Coli de vreo cativa ani, si a recidivat o data in sarcina, prin luna a cincea...si la mine este rezistent la ampicilina si augmentin, asa ca dr. mi-a prescris Zinnat 7 zile...este o cefalosporina mult mai puternica, care nu are contraindicatii clare in sarcina si alaptare...uite un link cu info...intreaba-l pe medicul tau daca este ok sa-ti dea reteta...la mine a functionat acum, nu am mai avut probleme, in conditiile in care in mod normal, luam Ciprinol, insa asta este clar interzis in sarcina...

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamente/ZINNAT_comprimate_filmate_23416.html

pentru prevenire, multe multe lichide, am mai baut suc de merisor Biotta (se gaseste pe la magazinele bio si la farmaciile Dona), Urinal sau Urinex, care nu sunt antibiotice...

sper sa scapi cat mai repede, stiu cat de rau este...

Diana

37+ Sonia

AMR 3 zile

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Eu va pupacesc dulce pe toate ca ma duc la

Amalia daca e cava pampoanele sunt gata... dam drumul uneia de control...

37+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mar ysa sincer nu stiu ce sa fac..., nu m-au slabit deloc contractiile si au crescut in intensitate!
Deja m-am imbracat...cred ca o s-o luam inspre spital sa vedem cum sta treaba...
Va pup, sa fiti cuminti si sa va retrageti la nani...va anunt eu maine dimineata daca a fost sau nu alarma falsa!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetele, eu nu voi sta 2 ani acasa dar ma bucur mult pentru voi si pentru copilasii care vor avea avea mamicile cu ei o perioada mai lunga si cei de la odisee dar si fratiorii mai mari.

Hai Amalia!

Gata, stau cu emotii acum.

Alra, te inteleg cu empatia. Insa cand este primul copil, prima nastere in general atunci auzi asa. Cine este la al doilea copil poate gandi despre cineva plangandu-se de astfel de greutati ca se rasfata , pentru ca este deja o mamica mai calita cu greutatile.
De aceea eu incerc sa nu ma vait, imi este greu uneori dar nu intotdeauna, dar eu nu am avut probleme grave ci diverse stresuri/neplaceri de-ale sarcinii, nu am stat la pat si nici in spital.
Dar noi suntem mamici curajoase !
Eu nu te cred cu bombonelele pana nu imi faci si mie , trebuie sa vad filmuletz nu poze.
Of ce link ne-ai pus, l-am salvat, sa toata noaptea, eu aveam un tub de bomboane de ciocolata pe masa, fuse si se duse. Noroc cu tine ca invat si eu despre traditii in Belgia. Daca am timp fac si eu pentru puiul meu ca doar are si sange belgian.
Cat despre legi nu pot sa le deslusesc singura ca nu stiu limba. Dar cand mi se pare ceva nedrept mai scormonesc. Acum imi taiau din saptamanile mele pentru tata, care tata nu le putea lua. Asa ca am intrebat si eu nevinovat ca nu mi se parea corect. Si initial mi-a zis ca nu se poate, dar am cerut adresa sa le scriu mail sa am raspuns oficial si atunci a mai cautat putin si a descoperit exact ce imi trebuia mie. Si aici se procedeaza la fel cu prematurii. In schimb astea 3 saptamani inainte de nastere le pierd daca nasc imediat cum imi iau concediul, adica la 37 de saptamani, iar daca nasc la 41 de saptamani pierd din cele de dupa termen. Eu o sa nasc la 40 fix, 10 decembrie .
Nu prea inteleg cum este cu cecurile de curatenie, sunt produse pentru curatenie sau iti vine cineva acasa si-ti face curat.
Malinas, scrie-i si tu mosului de calculator, trebuie, nu cumva sa ne parasesti, ia aminte de la Alexa ca ea a facut investitie serioasa.
Micky-ea, Z_Iulia casa de piatra si multa fericire in familie!
Z_Iulia, eu inca am un carcel care nu vrea sa treaca la piciorul drept. Am inteles ca bananele ajuta.
Julia16, bine ai venit!
Carmendu, nu am luat centura si nici dupa cezariana nu am avut. Parerile sunt impartite, unii spun ca muschii isi revin mai repede daca sunt lasati fara centura. Acum oscilez tare mult, as lua in caz ca nasc natural, dar si pentru cezariana pur din motiv estetic ca nu-i deloc placut daca burta atarna putin.
Bebecris, multam de poze, ce voinicut ai nascut, pare ca si cu vocea sta bine. Nu imi dau deloc seama cu cine seamana.
Cherie, ai fost de coma cu mata Sasha a lui Bravegirl . Macar acum este tati fericit?
Marysa, zau vorba Dandusei ca nu se compara un bb ca al ei de 4,6 kg cu fetita ta de 3 kg. Zau asa de cand 3 kg este greutate mare si trebuie cezariana, hai sa fim seriosi.
Mie imi vor face radiografie sa vada bazinul, inteleg ca tu ai facut ecografie pentru fix aceeasi treaba?
Diamisha esti erou daca ai avut curaj cu ceara. Eu nu stiu cum ma voi rezolva ca pe mama mi-e cam jena sa o pun dar gasesc eu o solutie. Interesant ce spui cu cezariana blanda, treaba este in ce spitale exista aparatura aceasta ca Filantropia vad ca tocmai s-au innoit din greu, in alte zone nici o saltea nu este noua, ma indoiesc profund ca Eli la Craiova va avea parte de astfel de cezariana. Nici eu in Norvegia nu stiu cum se face, astia nu spun nimic despre procedurile lor, fir-ar ei sa fie de secretosi, nici ce doctori au in spital la momentul X sau daca au doctor sigur in spital ca am inteles ca se intampla si sa nu aibe medic de garda ci acasa la el in stand-by.
Se pare ca vom avea un we cu emotii si Dandusa si Diamisha. Nu cumva va si incuscriti ?
Cherie, pe tine parca vad ca te apuca nascutul cu trafaletul in brate .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Amalia, atunci scot agitatele:

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia vad ca nu mai este online pe forum si nici pe mess nu mi-a trecut prin cap sa ma uit acum cateva minute cand scriam la mesaj.
Oare bb chiar vrea sa vina in octombrie?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput