La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Carmen, Adriana, Noe si rally
sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti

Nina, ati avut o zi plina si noi la fel...de dimineata a fost la reprezentatia de circ de la alex de la scoala, apoi a venit acasa abia am papat am stat putin ne-am odihnit si am plecat la cea de dans...a fost f frumos dar obositor pentru astia mici...aglomeratie, muzica tare...

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Carmensilva -
nastasie -
Noe-
rally-
La multi ani!

Minunatelor o zi frumoasa si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc frumos pentru urari
la multi ani sarbatoritelor si petrecere mirobolanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc inca o data pentru toate gandurile bune.razvan a fost in culmea fericirii.am petrecut 2 zile.
nina, asa e nu am scapat de musafiri.finii au venit ca ieri ca veneau ei de sambata dar au fost la nunta.au venit ieri mai ales ca si finii lor au devenit pe 31 octombrie parinti.era frumos sa nasca pe 1 nov.asa ca am sarbatorit 3 evenimente.sambata am fost mai lejeri si ne-am facut numai noi 3 de cap.inca nu am apucat sa descarc pozele.
urez si eu la multi ani sarbatoritilor de pe 2 si 3 nov.sa le dea dzeu numai bucurii si realizari.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani cu sanatate si numai bucurii, sarbatoritelor de azi, daniela6, Sandi, Danielaaaaa, Gina20 !

Buna, fete minunate !
Adriana, am stiut eu, ca atunci cand nu te astepti, atunci vin surprizele mai mari si mai frumoase !
Abia astept sa vad pozele !
Distractie placuta si azi, la gradi !
Voi, ca in basme, petreceti zile 3 zile(+ cea de azi) !
Am pus si eu, cateva poze din weekend, 2 sunt cu dedicatie pt. voi, scorpiutzele mele dragi !
Si pt. tine, Elena, daca ne mai citesti !
Azi am o zi plina de alergatura, poate reusesc sa mai intru mai spre dupa-masa, cu o .
O zi cat mai faina, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

La multi ani scorpiutze frumoase!

Mira, nastasie , Lory, monica elizabet , Luana , esme!

Va rog sa primiti urarile mele de bine, foarte bine si multi ani petrecuti langa oamenii care ii iubiti si apreciati!

Nina te pup si iti urez La multi ani de astazi!

pt toate fetele scorpii destepte, incapatinate si demential de destepte sa aveti parte de tot ce va doriti!

Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana,cu intarziere(ca weekendul nu am nici un pic de acces la calculator),iti urez si tie si lui Razvanel sa aveti parte de tot binele din lume,alaturi de un calduros si sincer LA MULTI ANI!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult gaby, ana.va pup.
nina, imi place la nebunie culoarea parului.mai ales la soare e bestiala.ne revenim acum din chef.aseara eram atat de obosita ca din cauza asta am reusit abia la 12 sa adorm.nu m-am simtit asa bine.
fina inca nu a ramas geavida si i-am zis daca e sa ma astepte.macar sa fim amandoua daca tot e.
gata, acum o iau de coada.am tone.va pup.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Uite, -ua promisa !
Gaby, multumesc frumos !
Nepotelele si Cristina ti-au luat-o inainte, de ieri, daruindu-mi un ceas de perete, rosu, cu un trandafir, pe care scrie "Love". Pt. noua locuinta. N-au mai avut rabdare pana maine.
Adriana, spor la treaba, orisicare ar fi aceea !
No, ciocolatiu imi place, mie, sa fie parul, asa cum mi-a scris si Ana, la poze, dar sa nu bata nici un pic in roscat. Multumesc, fetelor !
O zi cat mai faina, in continuare ! Va pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
La multi ani! scorpiutelor aniversate astazi

ninutza scorpiuta draguta multumim pentru pozele cu dedicatie...esti o frumushica iar culoarea iti vin de minune la ochii tai frumosi

pe toate si va doresc o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput