La multi ani, Minunate Scorpiutze ! (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu toate scorpiutele
nina am avut o noapte linsitita, multumim ca te-ai gandit la noi
fetelor ce fain ca ninge...vreau si eu macar un fulg

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

va pup si eu
http://picasaweb.google.com/miraklucker/DariaLa4Ani#5271954356845238866
noi am fost azi la zapada...........si acum s-a pus iar si ninge adevarat. Nu i-am mai adunat pe ai mei de afara. David a adormit instantaneu cand am ajuns acasa. M-a pus sa-i fac clatite, i le-am bagat sub nas......ce clatite frate ??? dormea dus.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

O saptamana frumoasa si plina de impliniri va doresc.

Poftiti la si .

Mira ce frumoasa e zapada la voi

Astrele spun pentru saptamana aceasta:

Asuma-ti responsabilitatea pentru greselile pe care le-ai facut in trecut si incearca sa le corectezi pe cat posibil. O schimbare de proportii este asteptata la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul saptamanii viitoare.

Din punct de vedere profesional, a venit momentul sa te bucuri de roadele muncii tale si sa te mai debarasezi de sarcinile pe care le aveai de indeplinit.

In viata personala, esti foarte sentimentala si iti place sa te apropii de familie si prieteni. Primesti vesti de la persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult, lucru care te va transpune intr-o stare nostalgica. Incearca sa reiei legatura cu fostii colegi de facultate sau de la fostul loc de munca.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare scorpiute....

Mira,nu ma pot abtine sa nu incep cu tine,ca m-ai dat peste cap cu pozele cu zapada....ce mai?Azi nu-s mai buna de nimic,visez cu ochii deschisi la nameti,foc in soba,miros de vin fiert,sarmale si cozonac,brad impodobit si caldurica....mi-s gata!Ce frumusete!
Pe vremea copilariei mele,cand inca la Constanta mai ningea si era zapada multa vreme...asa pateam si eu,ca si David...putea mama sa imi bage sub nas si mama clatitelor...nici o sansa,picam la datorie.

Aseara a nins un pic si in Timisoara,cu niste fulgi mari si des...din pacate s-a asternut prea putin si dimineata totul era inghetat.M-am bucurat,in schimb,de bucuria Luanei,care deja canta colinde si ma intreaba zilnic cand vine Mos Craciun si daca mai vine.
Se pregatesc la gradi de serbare,care va fi in 17 decembrie.

Ninocika,ma bucur mult de realizarea cu apartamentul si sa faci pozici cand va mutati.Felicitari Cristinutei de rezultatele minunate la invavatura si s-o tina tot asa!

Monica,cum sunt copilutii?Sper ca bine!

Dodolico,pupicei si de la mine si cred ca Bogdanelu' s-a simtit bine duminica la slujba....de obicei copiii nu au stare sa stea mult timp intr-un loc...

Esme...nu te-am uitat,nici una din noi...Pupam micuta printesa si pe tine si sa pui pozici,vorba Ninei...sa vedem si noi cat a crescut Lorelai!

Adriana,am notat numarul...de cand incepi sa-l folosesti?

Ilinca,bun venit!Am incercat sa votez,din pacate nu am reusit,mi se deschide foarte greu pagina!Sau poate nu stiu eu cum se face...oricum,bafta si succes!

Fetelor,din pacate weekendul nostru a fost trist,am fost alaturi de Mariaa,a carei mama a plecat dintre noi.Dumnezeu s-o odihneasca!Asa ca nu am ce sa va povestesc,decat ca am fost trista si mi-am amintit si eu de mama mea...

Va pup cu mare drag si sa aveti o saptamana excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ana pe el il fascineaza tot ce se intampla desi cred ca stie pe din'afara tot ce se intampla.Cand se plictiseste incepe sa admire icoanele si se uita la oameni sa vada ce fac ei si eu nu-imi atrage atentia...In cel mai rau caz se invarte in jurul meu dar mai multa galagie nu a facut ...inca

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Buna dimineata, minunatelor!

Imi cer mii de scuze ca v-am neglijat atata amar de vreme, dar o buna perioada de timp am fost la niste cursuri si-am lipsit de la serviciu, apoi am gasit la birou muntele de hartii care-si asteptau rezolvarea rapida, asa ca timp ioc de relash!

Spun si eu, inca o data LA MULTI si FERICITI ANI! tuturor fetelor sarbatorite in ultima perioada si tuturor rudelor aflate in aceeasi situatie.

Am avut si eu parte de cateva sarbatori, caci, in afara zilei mele de nastere si-a onomasticii am sarbatorit si onomastica lui Vladut (ca-i si Gabriel, ca si mine), ziua bunicii sotului (care a schimbat prefixul, punandu-l deja pe "9" in fata) si a cumnatului (sotul surorii mele mai mari) care, de asemenea, a schimbat prefixul, punandu-l pe "4" inainte. Cum sunt convinsa ca Ninutza-mi va cere poze, anticipez un pic si va invit sa vizionati AICI cateva din ele.

si revin cu un mesaj mai laborios, cand voi avea mai mult timp si dupa ce voi reusi sa ma pun la zi cu toata "literatura" "crosetata" de voi aici!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Poftiti la cap. 63 !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput