Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Inca ceva - eu am avut 4 termometre digitale - doua de ureche (primul s-a stricat cand avea Ioana 1 an), unul suzeta si unul de subrat. Pot sa va spun ca am verificat de multe ori si NU ARATA CORECT. Mentionez ca toate erau firme bune.
Termometrul clasic este singurul care arata exact temperatura.
Eu una dupa episodul de duminica, cand mi-am dat seama cat e necesara e masurarea corecta a temperaturii, nu ma mai bazez niciodata pe termometrele digitale.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Chiar asa! Base ne mai tine mult in emotii cu legea aia? ca eu o asteptt ca pe nu-stiu-ce.... Am zis ca daca nu aproba, organizez un meeting cu burticoase de nu se vede...

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele, eu sunt dusa rau cu capul: am fost azi prin oras si voiam sa iau si eu ceva copilului-de imbracat- DAR cand am vazut hainutele alea asa mici, am zis ca sunt prea mici, mama m-a intrebat:" mama dar tu cat de mare crezi ca va fi copilul??" mie si alea de 3 luni mi se par mici....
Dar tot i-am cumparat ceva lui bb, daca tot am plecat, ia uitati ce:
http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plus/RC2/Joaca-te_si_cresti_cu_girafa_-_RC2

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ala miting poate si cu vreo nastere in direct

naty - bine ca a venit ioana acasa si ca e bine

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Naty, iar imi dai lacrimile, ca sa zic asa...Eu n-am vazut-o ieri pe Ioana ca e la soacra-mea si azi abia astept s-o sufoc cu dragoste si pupaturi...dar voi...

Eu sunt la Municipal, la Dr Dumitrascu. Sarcina trecuta am fost la Dr. Badea, dar de nascut am nascut cu dr de garda, Buligan (sa-i dea Dzeu sanatate!), ca Badea n-a mai apucat sa vina...am nascut noaptea... Tu la cine esti?

Mergi la inceput

Carmen Marieta, acum depinde si de copilut cat e la nastere ca daca are peste 4 kg s-ar putea sa-l imbraci deja cu hainute de 3 luni...dar in general alea de 0-3 se potrivesc majoritatii nou-nascutilor. Hai sa-ti zic cum a fost la mine. Ioana a avut 2.6 kg (adica dismatur dupa parerea medicilor) Era atat de mica incat body-urile pe care le cumparasem ptr 0-3 luni ii erau prea mari si l-am trimis pe sot sa cumpere din alea si mai mici (ptr copii prematuri). Nu-ti mai zic ca nu i se potrivea nicio caciulita de nou-nascut si le-am facut pense . Iar mama intreba la magazine de caciulite si cand i se dadeau cele mai mici masuri, mama stramba din nas ci cerea caciulite si mai mici, care sa se potriveasca pe...o portocala...
Dupa aia a crescut ca din apa si acum e mult mai inalta decat cei de varsta ei, adica vremurile alea au trecut repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca bine ca a venit Ioana acasa cu bine! sa fiti sanatosi toti 4!

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
DAR cand am vazut hainutele alea asa mici, am zis ca sunt prea mici, mama m-a intrebat:" mama dar tu cat de mare crezi ca va fi copilul??" mie si alea de 3 luni mi se par mici....

Carmen esti super funny io zic sa ii iei de alea de 2-3 ani (ma rog, si alea-s destul de mici, recunosc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc eu sunt la dr. Horhoianu, cu el am nascut-o si pe Ioana.

La cine faci eco? La dr. Klein sau la celebrii Iosup/Pop?Herghelegiu? Dr. Dumitrascu are ore la vreo clinica?

Fetele, va multumesc inca o data la toate pentru sprijin si urari de bine Sunteti extraordinare!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Naty, la Euromed mai face consultatii la Euromed. Eu acolo ma duc, altfel as fi pierdut cate o zi intreaga daca era sa merg la spital. Eco le fac la doctorita Ursu, recomandata tot de el, tot la Euromed.

Am avut intentia sa ma programez la Herghelegiu, dar acum o luna mai avea liber abia prin ianuarie, adica ff tarziu...

Mergi la inceput

Mi s-a facut iar o pofta de cumparat lucrusoare ptr bebe de mor. Azi i-am luat niste botosei de la Prenatal de-i pui in vitrina. Nu cred sa-i poarte mai mult de 2 ori, dar tot i-am luat...

Mergi la inceput