Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 17

bebelusi spune:
Ce parere aveti de caruciorul asta, fetele care se pricep.
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=376125+
Vlad

cami_antonia spune:
veronica suna tentant sa faci revelionul acolo ... dar cred ca mai bine e sa stai acasa ca tocmai ce povesteam de prietena mea care din sapt 36 are contractii ... si apoi daca nasti in alta tara nu stiu daca mai ai dreptul la indemnizatiile care se dau la noi ... etc25+
ANTONIA IOANA
Camelia

veronica75 spune:
Anuc a raspuns Roxana mai sus. Deci poti comanda daca iti place ceva de acolo (e epecificat oricum care le livreaza doar in italia) si transportul UPS sau TNT.
Intra pe site si trage o privire, si daca faci si o simulare afli si pretul de transport.
Fetelor merci de raspunsuri si eu ma gandeam ca e mai prudent sa stau acasa dar al meu sot vrea sa mergem...
Bebelusi - eu nu ma prea pricep...e frumos, si pare ok dupa descriere, dar nu are "landou" pt primele luni(scuzati ca am un lapsus), sau poate are si nu imi dau eu seama cum il pui acolo culcat.
cami - tocmai citisem mesajul tau s-a potrivit la fix, e ca un fel de avertizare
Multa sanatate prietenei tale si copilului.
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

bebelusi spune:
Fetelor, am incercat sa pun poze in album ca mi-am facut azi poze la burtica dar nu reusesc ca sunt prea mari pozele si nu stiu sa le micsorez25+
Vlad

roxanaz spune:
Anuc, da, livreaza, asa cum a zis si Vero.
bebelusi - arata simpatic sistemul ala. la 0+ se foloseste scaunul de masina plus pe cadrul caruciorului. nu prea vaz cat de greu e, mai bine da un telefon la buburshka ca-s tare dragute fetele si te ajuta cu mai multe informatii. sau cauta manualul complet pe net.
Vero eu as zice sa vezi cum te simti atunci. daca esti bine, intrebi si medicul... cu trenul e ok sa mergi ptr ca te mai ridici, te mai asezi, din astea. plus ca eu stiu cum sunt trenurile la voi asa ca nu lua acum o decizie.. mai asteapta nitel.

veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor, am incercat sa pun poze in album ca mi-am facut azi poze la burtica dar nu reusesc ca sunt prea mari pozele si nu stiu sa le micsorez ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pune pozicile pe contul comun

Veronica

micuta mea

BB e pe drum

bebelusi spune:
Rox imi zici un pic daca cel pe care il vrei tu se lasa si pe spate ca landoul, sau poti pune copilul doar in fund? Ca eu nu prea inteleg...cred ca am mintea gravida25+
Vlad

veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Vero pai nu stiu care mail si nici cum... ![]() ![]() ![]() |
Am trimis pe yahoo mesaj. Verifica, te rog, daca ai primit ceva.
Veronica

micuta mea

BB e pe drum