Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 16

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Rox, super fain caruciorul...si doar 99Eur...daca nu aveam deja unul, ma bagam si io :))Bafta la achizitionat si sa se plimbe mandra cu placere in el... Lavinia, 24+ ![]() |
multumecs, multumecs

Carmen_Marieta spune:
Roxana le las, dar ma mai si apuca.. Foarte frumos caruciorul!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

bebelusi spune:
Roxanaz si cum ti-l comanzi? Ti-l aduc in tara? Am vazut ca nu e un site romanesc...Nu te costa mult transportul??25+
Vlad

Naty spune:
alina iau no-spa si stau in pat. Pe dr. nu l-am sunat, sunt contractii nedureroase, dar nu prea cedeaza. Nu m-am speriat, dupa 6 luni de contractii de toate tipurile la sarcina trecuta sunt oarecum experta in asta ...
rox misto carutul.Chiar, cat sunt taxele de livrare?
Eu am pastrat caruturile Ioanei (cele 3) asa ca de data asta sar cumparararea carututului.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

cami_antonia spune:
ANUC ia draga mea si doua saptamani de concediu medical caci este dreptul tau ... te duci la medicul de familie si de acolo il ceri .... dar o rogi sa nu-ti puna codul 08 care este sarcina si lauzie ca sa nu iti ia din prenatal .... zii sa-ti dea un diagnostic de raceala ceva ....
eu de pe 10 noiembrie imi voi lua numai medicale ..... ca sa evit prenatalul cat mai mult caci vreau sa imi ramana cat mai multe zile pt dupa nastere cand voi avea mare nevoie de bani .....25+
ANTONIA IOANA
Camelia

veronica75 spune:
Salut fetelor,
Azi merge cam greu forumul - sau poate e doar la mine -
Eu sunt invitata de revelion in Luxembourg la nasi, si nu stiu ce sa fac, ca o sa am atunci 36 saptamani...si ma gandeam...(nu e prea departe 3 ore cu trenul)..., credeti, ca e ok sa ma deplasez? sau sa raman cumintica acasa?
Damiana - cu dormitul si eu am probleme...desi e cam devreme...nu pot dormi decat pe partea dreapta, daca ma intorc pe stanga ma doare fffff tare soldul si nici bb-ului nu ii place . Asa ca iti dai seama ca ma chinui si io da na...asta e.
Mai fetelor, eu m-am umflat toata...si sunt un pic ingrijorata, ca imi cam intepenesc si incheieturile, oare e normal? sunt umflata la fata, vad si la ochi, la picioare, simt asta cand ma incalt...si asta de curand adik de cand am terminat antibioticele si am reluat vitaminele...de vreo saptamana.
Roxana - felicitari pt carut, eu tot de acolo l-am luat trio enjoy si tot la reducere si am mai luat si pubela de aia speciala pt scutece sangenic, au venit repede si transportul a costat sub 30 eur. Eu una, sunt multumita. Nu reusesc sa gasesc un patut care sa imi placa si la un pret acceptabil, da mai caut, ca mai am timp .
pup fetele O zi bunaaa
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

roxanaz spune:
bebelusi, site-ul livreaza in romania, prin ups, iti aduc coletele la usa.
taxa pentru carucior si inca vreo 3-4 articole micute este de 40 eur. mi se pare super ok.
Raluca, trio-ul lui Pat nu mai e in stare perfecta iar asta ma incanta ca este extrem de usor.
edit: Vero, da, e ok transportul. de care patut vrei? lemn sau pliabil?

cami_antonia spune:
fetelor am o prietena care este in sapt 37 .... va avea fetita .... si deja i-a venit sorocu .... asa ca eu zic ca cele cu sarcini mari sa incepeti sa va pregatiti ca nu se stie niciodata .... ea e de o saptamana in spital cu contractii .... si au tinut-o medicii pe ginipral dar se pare ca fetita vrea sa apara .... 25+
ANTONIA IOANA
Camelia

lavini spune:
Da, Rox, trio am, si e foarte ok, tocmai am spalat toate husele alea sau cum s-or chema...frac-su a fost f grijuliu, l-a pastrat bine :))
Naty, repaos acum, sa treaca pacatoasele de contractii!
Vero, nu stiu ce sa iti zic, ai putea sa mergi, sau io m-as duce, da sa nu depind de tren, ci cu masina, la cel mai mic semn sa pot pleca cand vreau...
Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Anuc spune:
Cami, mercic, eu mi-as lua si mai mult, dar nu ma prea lasa job-ul...si asa stau in dubiu, dar mai am de rezolvat si niste treburi cu Ioana si ma gandesc ca daca nu le fac acum, dupa aia nu mai am cand. Deci o sa-mi iau inima-n dinti (ca sa nu zic ca o sa-mi bag picioarele, ca nu-i frumos) si o sa-mi vad de interesul meu si al copiilor
Veronica, o sa fii cam inaintata cu sarcina, iar revelion, tren, nebunie, nu prea le vad bine. Eu am refuzat o oferta de mers la munte in perioada aia. Voi sta de sarbatori cu picioarele in sus, nu vreau nici macar musafiri la mine acasa..
Ziceti-ne si noua cum e cu magazinul asta virtual. Putem comanda si in RO?
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)