Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 15

Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze,
fetelor m-am dilit rau de tot.... am numai ganduri urate.. daca nu misca bb intru intr-o agitatie.. Doamne greu trece timpul pana la 38-40 s...
Ca sa ma linistesc marti 04.11 merg la o echo.
Dimineata cand m-am trezit mi se parea ca sunt umflata la fata, dar eram dupa un somn agitat... nu ma pot odihni suficient...
Incerc sa-mi distrag atentia cu altceva... dar tot nu-mi trece... imi este frica de pre/eclampsie... nu stiu ce am...
Natyimi pare rau ca ai contractii. Ai grija de tine!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png23+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Naty spune:
fetele care scrieti din pat cum tineti laptop-ul? Eu incerc diverse metode dar mi-e tare greu si tre sa redactez un contract intreg
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty fetele care scrieti din pat cum tineti laptop-ul? Eu incerc diverse metode dar mi-e tare greu si tre sa redactez un contract intreg Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si ![]() ![]() Ioana la 3 ani ![]() |
Laptopul sta frumos in pat si eu langa el, pe-o parte,putin ridicata pe 2 perne..
Minunica mea

Leditia spune:
Repet..Jasmi,Raluca,pe unde sunteti????
Edit:mi s-a atras atentia ca Raluca a scris ieri,scuzele mele,n-am vazut,poate am nevoie de ochelari.
Minunica mea29+ cu David Christian sau David Gabriel

damiana spune:
carmen, incearca sa bei un pahar de lapte cald cand crezi ca nu ai simtit pe bb de ceva vreme si pune-te in pat. imediat il simti! la mine merge de fiecare data! ma mai apuca si pe mine ganduri din astea, ba chiar ma gandeam sa-mi mai fac cate un test de sarcina!!
naty, incearca sa-ti pui o perna mare la spate, sa stai ridicata, aproape in sezut si langa tine laptop-ul pe o perinutza mai mica. eu cam asa reusesc sa scriu din pat

bebelusi spune:
Carmen, nu te mai gandi la tot felul de prostii, incearca sa te gandesti la lucruri frumoase desi este greu , e normal sa mai doarma si el mititelul
. Stiu ca medicul meu tot timpul imi zice sa gandesc pozitiv, probabil stie el ce stie ca noi gravidele suntem paranoice
25+
Vlad

Alina1976 spune:
Naty, chiar asa...dai din una in alta...Te-ai agitat de'aia ai contractii. Ai vb cu Dr? Iei ceva? Stai linistita in patut.
Lavini, dar daca incerci sa-l culci mai tarziu? Pe la 10.00....poate e mai bine si doarme mai mult dimineata...
Bebelusi, eu te cred, dar nici macar o gura-doua de tuica nu sunt bune....mai ales ca e bautura spirtoasa..
Alina31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

bebelusi spune:
Bine alina, o sa fiu cuminte
Am citit acum intr-un articol de promulgarea legii ca se aplica 85% la net (ca stiti ca erau dubii pe tema asta daca sa fie la brut sau la net). Va pun si voua articolul:
"Legea care prevede acordarea unei indemnizatii de 85% din venituri mamelor aflate in concediu de maternitate a fost promulgata, a anuntat, joi, Traian Basescu, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni.
Deputatii au adoptat, la mijlocul lunii octombrie, proiectul de lege care prevede ca indemnizatia pentru mamele care sunt in concediu de maternitate sa se calculeze la 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni, dar nu mai putin de 600 de lei lunar.
Asadar, mamele cu salarii mari vor beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului de 85 la suta din salariu, iar cele lefuri mici vor primi 600 lei pe luna. Legea urmeaza sa se aplice de la 1 ianuarie 2009.
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu a declarat ca indemnizatia pentru cresterea copilului va fi calculata din media veniturilor salariale nete si nu din toate veniturile obtinute intr-un an, daca din acestea nu s-a cotizat la bugetul asigurarilor sociale."25+
Vlad

roxanaz spune:
bebelusi, mai bine asteptam publicarea in MO cu tot cu normele de aplicare... ca veniturile is una, salariul net e alta... cel putin in cazul meu.
Carmen lasa gandurile negre ca zau ca nu iti folosesc la nimic. totul va fi absolut ok
eu is happy, la bimbomarket e la reducere caruciorul pe care il tot vanam eu, asa ca il comand azi (www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1252&c_id=33&cf_id=38" target="_blank">asta adica)

lavini spune:
Rox, super fain caruciorul...si doar 99Eur...daca nu aveam deja unul, ma bagam si io :))Bafta la achizitionat si sa se plimbe mandra cu placere in el...
Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)