Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 14

cami_antonia spune:
neata fetele
imi pare rau de cele care au insomnii ... eu inca dorm de rup ... dar asta e si de la faptul ca am casa cu susul in jos si ma culc f obosita .... pana nu termin curatenia tot asa va fi .... asa ca dorm uneori si fara sa ma mai trezesc peste noapte .....
si sotul meu face multe prin casa si ma ajuta mult mai mult ca inainte da mie mi se pare normal ..... vorba voatra .... ambii vom fi parintii lui bebe .....
damiana hai ca m-ai facut sa rad in dimineata asta .... esti tare simpatica .... 25+
ANTONIA IOANA
Camelia

Anuc spune:
Inca ceva, avand in vedere ca mai am destul de mult pana la prenatal, sunt hotarata sa-mi iau o saptamana de medical in noiembrie. Ma omoara drumul dus-intors serviciu si statul pe scaun atatea ore. ce trebuie sa fac? imi da medicul de familie sau trebuie sa ma duc la gineco?
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

edinutza spune:
Roxana_!multumesc de intrebare!deja cazul e uitat
!cat de repede a aparut asa repede a si disparut,bine cu pastilute,dar a trecut!vinerea viitoare am programare sa imi faca o curatire!
ce bine de tine ca poti sa dormi!
Patrik cum se impaca cu idea ca va avea o surioara?
edina `de 24+

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 roxana - o fi o prostie mare, asta este. is eu mai proasta de felul meu. |
Cristi, ce iti veni, doar nu am zis de tine asta... ci am citit ca medicul s-a exprimat "sunteti pregatiti"... mai ales venita din partea unui medic e o prostie.
edinutz imi pare bine ca esti ok. Patrick e ok... dar... o sa vedem cum o fi in ianuarie si februarie. ca de vorba e bun.

lavini spune:
Alina, se culca la 8.30 Andrei, ca asa e programul lui de cand avea 6 luni...nu cred ca se trezeste de foame, isi bea laptele exact cand il bag in pat, iar dimineata dc il mai tin o ora doua nu chitaie cum ca i-ar fi foame...pur si simplu are chef de joaca, de studiat cartile, activitati din astea culturale...sper sa ii treaca si sa se trezeasca si el normal, adica la 6
Legat de spalat si calcat, nu i-am spalat niciodata cu detergent special, doar ca in primele 2 luni le clateam de 2 ori...Apoi am renuntat, spalat normal si calcat...Nici probleme cu pielea nu am avut, si nici nu imi place sa ma complic cu tot felul de detergenti sau mai stiu io ce proceduri daca nu e cazul...
Mvb, cand citesc postarile tale ca suferi de stat in pat si lipsa de activitate, ma aud pe mine la prima sarcina...ma simteam ca o leguma si vinovata ca io vegetez in pat, iar husbandu munceste si la job si acasa.Crede-ma ca nu e nici o tragedie, o sa treaca si asta, si cu riscul de a ma repeta, PROFITATI ACUM, CAT MAI PUTETI de orice pauza, moment de relaxare, etc...ca va urma o perioada grea...recunosc ca nici eu nu credeam cand imi punea lumea chestia asta, dar m-am convins tare repede pe propria piele...si io am avut copil cuminte, fara colici, racnete, adormit in brate, etc...
Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Naty spune:
Neata!
irina, rox multumesc mult. Dr. de familie zicea sa facem acum urocultura, dar mie mi-a dat prin cap ca nu e cazul s-a fac acum, cat inca e sub tratament.
Eu sunt iar acasa, in pat cu contractii... dau din una in alta!
Si eu, desi lenesa din fire, calc lucrurile Ioanei. Cand era bebe le calcam si pe fata si pe dos.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
apropos de detergent, la sensiblu se gaseste unul foarte ok, baby dermalin.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

bebelusi spune:
Neata gagici! Mie imi e un somn de as dormi non stop, abia astept we sa pot dormi dupa amiaza.
Porumbita, Eli zicea ca incepe curs de Lamaze
Venerata, ai un copil super educat se pare, e bine ca nu mai muncesti tu mult la asta
Damiana, eu o sa nasc la Brasov la Clinica Eva dar nu in apa. Am o prietena care a nascut in apa si e super bine. Ideea e sa suni si sa iti faci programare din timp pentru ca e destul de aglomerat, iar nasterea in apa o face numai un singur medic. Conditiile sunt super, personalul este foarte profesionist, iar cand te duci la clinica nu iti prea trebuie nimic pentru ca iti dau ei totul. Inca o chestie faina e ca tatal poate asista la nastere si poate sta cu tine toata ziua cat esti internata.
Justme te invidiez de nu mai pot ca stai acasa
Alina, stai linistita ca nu am baut tuica fiarta un pahar, mi s-a facut pofta si am luat o gura - doua (ideea era ca de obicei nu suportam nici mirosul)
25+
Vlad

Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Neata! irina, rox multumesc mult. Dr. de familie zicea sa facem acum urocultura, dar mie mi-a dat prin cap ca nu e cazul s-a fac acum, cat inca e sub tratament. Eu sunt iar acasa, in pat cu contractii... dau din una in alta! ![]() Si eu, desi lenesa din fire, calc lucrurile Ioanei. Cand era bebe le calcam si pe fata si pe dos. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si ![]() ![]() Ioana la 3 ani ![]() |
Naty,imi pare rau ca iar ai probleme.Numai ce ma bucuram ca Ioana e ok si a venit acasa si vad ca problemele tale nu s-au terminat.Ai grija de tine.

Minunica mea

Leditia spune:
Jasmi pe unde esti?Ce mai faci?????(de 2 zile tot uit sa intreb de tine)
Minunica mea29+ cu David Christian sau David Gabriel