Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 13

lavini spune:
Damiana, in primul rand bine ai venit la Odiseea noastra, ca nu am apucat sa iti urez pana acum...Cu dormitul e greu, si eu tot pe burta dormeam de obicei, acum dorm pe o parte, de regula pe aia dreapta ca asa pot, dar ma trezesc intepenita si cu dureri de maini, umeri si solduri...mai cauta pozitia aia salvatoare, desi de acum va fi extrem de greu sa mai gasesti una...Eu dupa ce am nascut si am ajuns in salon, in pat, primul lucru a fost sa ma asez pe burta...mi s-a parut minunata senzatia sa pot sta din nou asa...Hai ca mai e putin...
Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

edinutza spune:
Damiana_bine ai venit!la mine la fel numai functioneza nici o pozitie!defapt depinde de zile,dar cel mai bine ma odihnesc cu o pernuta pusa sub spate,asta in cazul cand nu pot sa dorm pe parti pt.ca asta mica tot loveste si nu ma pot odihni!
edina `de 24+

mvb spune:
Edinutza
meriti un buchet mare de 29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 9 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!

Alina1976 spune:
Fetelor, merci de raspunsuri
O sa facem clubul nocturnelor in curand.
Ce bine ca unele dintre voi mai puteti dormi si la amiaza...eu inca lucrez si vina acasa seara pe la ora 18.30...atunci ce sa mai dorm, ca ma ia Ana in primire
Edinutza, la noi e soare si frumos afara, max. de 24 de grade azi
Adevarul ca si pe mine ma deprima cumplit o vreme intunecata...parca nu am chef de nimic in ziua aia...
Cristi, cred ca Dr. a vrut sa zica sa bebe s-a intors cu capul in jos si este pe pozitii :-) Nu ar fi prea indicat sa nasti acum...si la urma urmei de ce s-o faci..bebe sta acolo cat ii trebuie lui. Cel mai bine pana la 37 sapt, dupa aia....GO!!
Nici eu nu inteleg ce scrii tu acolo...doar BCF (bataile cordului fetal) cum a zis si Lavini...
Lavini, nasol moment cu trezirea la apel a lui Andrei. Ana mea doarme de la ora 9.30 seara pana dimineata la 8.30-9.00 La ce ora il culci seara? Trebuie sa fie un motiv pentru care se trezeste la ora 5.00...cand ii dai ultima masa?
Alina31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

mvb spune:
Fetelor, in prognoza meteo pt nordul Moldovei, pe 7 noiembrie ar aparea primii fulgi de nea! 29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 9 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!

roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
aici e cald... si ploua. ce vreme zapacita.
Damiana... dormi pe stanga sau pe dreapta, alta pozitie zau dac amai stiu. ca in picioare nu merge, zau, am incercat . nastere in apa se face la Clinica Eva in BV.
Raluca - pai clar ca leucocitele is mari daca tocmai avu infectia. glicemia.... trebuie repetata. iar infectia urinara confirmata doar prin urocultura. pe moment nu iti faci griji degeaba, fa analizele si mai vedem la rezultate. tu cum mai esti cu nasul infundat?
eu spal hainele copiilor cu detergent lichid, nu special, cu clatire si mai fara balsam. adica doar cu putin. Patrick nici nu avut vreo problema de piele asa ca nu au avut nevoie de alta atentie speciala. si calcate ff bine.
edinutz esti ok cu maseaua aia?
cristi cum naiba sa fiti pregatiti la 30s de nascut. e o prostie aruncata..... de la 37s incolo este considerat copilul la termen si nici atunci nu sunt excluse probleme de prematuritate. asa ca... mai e destul timp si ff necesar pentru masturizarea plamanilor, pentru cresterea in greutate, etc
Alina eu inca dorm.... sper sa ma mai tina ceva obiceiul asta

Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Fetelor, in prognoza meteo pt nordul Moldovei, pe 7 noiembrie ar aparea primii fulgi de nea! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vine zapada si odata cu ea....BEBEII nostri!

Alina

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

damiana spune:
mvb, lavini si edinutza, mersi mult de rasunsuri!! o sa mai incerc pozitia "suceste-te pe taote partile, poate gasesti solutia"
lavini, sa stii ca din pct asta de vedere, de abia astept sa vina bb! numai ca i-am tot povestit ca pana in februarie nu are ce cauta afara! sa stea acolo, ca e cald si bine!
22 cu
matei-petre

edinutza spune:
Alina imi place ideea de clubul nocturn!asa nu ne-am plictisi!ce frumoasa e vremea la voi!bine aici e chiar nevoie de ploaie pt ca ploua f rar,mie chiar imi place ploaia si asta ma enerveaza aca acuma cand e urat afara eu nu pot sta in pat!(am eu o satisfactie sa stau la caldurica cand afara e frig
!
cum se simte frumoasa ta ?e mai bine?
edina `de 24+

Anuc spune:
Neata!
Imi vine sa-l pup pe Base ca a promulgat legea asta! A venit la fix. Desi eu inca nu am auzit nimic la Tv sau radio, dar stau cu urechile mari.
Ttenzika, chiar daca si-a dorit un pic mai mult baiat sotul tau, iti spun eu ca va mai mult decat fericit ca o sa aiba fetita. La fel era si cu sotul meu. Il vedeam eu ca vrea baietel si dupa ce s-a nascut Ioana care-l iubeste si-l rasfata, e topit dupa ea. Mai mult, cand am ramas insarci cu bb2 a zis ca parca si-ar dori sa fie tot fetita . Se creaza o legatura speciala intre fetite si tatici.
Eu sunt pentru calcat!
Cristi, am ras de "traducerea" ta de pe foaia de la dr...imi inchipui cate combinatii de litere ai facut, ca sa iasa niste cuvinte acolo...
Mai fetelor, dati-mi si mie adresa aia comuna si parola, ca v-am mai tot auzit vorbind de ea, dar am uitat sa cer link si acces...
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)