Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
recunosc ca nu am citit din urma, am avut niste zile mai agitate, cu montat termopane, alergat dupa costumatii de Halloween si inca alte multe chestii...
Maine cand fac pauza de lucru promit sa intru, sa citesc cu atentie si sa va povestesc din aventurile lui Dragos la carnavalul de la gradi
Pentru seara asta va invit sa vedeti LOCOMOTIVA THOMAS facuta pt Alex(Beatrice) si un SET BLEU facut pt un baietel din Deva. Sper sa va placa, va pup, noapte buna, pe maine!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Foarte frumoase lucrusoarele, Andra!! Astept sa-l vad pe Alex cu caciulita Thomas pe cap :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

De bine ce ma trezisem cu chef de viata, D iar e bolnavior! Se plange de o ureche si varsa! varsa fara sa fi mancat de aseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andra, sarutmanaa mult. O sa-i placa... Auzi, apropo de o chestie ca vazui la set. Mai merge facut si inchizatoare in fata? De curiozitate?

Gabitza, vazui pozele cu asistentul tau. Bravoo mai, sa stii sa daca ii place odata, apoi mereu te ajuta. Eu il chem mereu pe Pifos sa amestece, sa toarne praful de copt sau altele si ii place de numa.

Cat despre puiul mic, sunt bune rau picioarele, dar si bulanoase rau. Ca si mie imi vine sa-l mananc, vorba aceea.

Nelia,
meseriase costume au avut fetele. la voi e cu ne dati ori nu ne dati? Ca pe-aici vad ca nu au venit. Cred ca numai la case se duc sa pe la blocuri nici urma...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andutzy

De bine ce ma trezisem cu chef de viata, D iar e bolnavior! Se plange de o ureche si varsa! varsa fara sa fi mancat de aseara!

oreion, otita, ceva? vezi daca face febra mare sau mai vomita, asta este clar. Stiu ca se mai umfla si urechea.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Bea, oreion sau otita? oreionul e boala a copilariei, otita o complicatie a unei raceli...Deja sincer m-as bucura sa fie oreion, am scapa de o boala a copilariei si as sti ca nu e altceva grav!
da, pot sa-i fac si urechiusele alea cu siretel de legat sub barba. vrei asa?

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu D la gradinita, dar nu am apucat sa scriu si pe ele ce si cum. Primele 2 sunt in prima zi la Pink Lemon, dupa aceea sunt facute la Disney de ziua lui si ultimile acum, de Halloween cand a fost pirat(desi eu ii luasem costum pt soricel)
Le gasiti AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, sanatate multa lui Dragos! Of, ce mai trageti si voi. Vazut pozele, Dragos e neschimbat, doar ca pare destul de inalt pentru virsta lui.

Beatrice, aici e la mare cinste aceasta sarbatoare, mai ales pentru copii, dar sa stii ca si oamenii mari se costumeaza si fac petreceri (stiu chiar si romani care fac asta). Se merge cu trick or treat, se fac petreceri, e frumos aici de Halloween, e cum era pe vremuri colindatul si uratul la la noi. In cartierul nostru, copiii sint destul de mari si sint si blocuri si nu prea vin, dar in cartierele de case e tare frumos. Oamenii isi orneaza casele care de vare mai infricosator, isi pun si in fata casei tot felul de chestii care te baga in sperieti, unii se costumeaza si ei si asteapta copilasii sa le dea bomboane. Agata a sarbatorit la scoala, au facut petrecere, cu masa festiva, au avut parada de costume cu premii... apoi, spre seara, e invitata in fiecare an de o colega de gradinita, care sta intr-un cartier de case anglofon, la ei e si mai inradacinata aceasta sarbatoare si a adus o sacosa de bomboane. A fost si la petrecere la patinoar... ea e mare deja, sarbatoreste H. cum se cuvine. Tudora a facut la gradinita, dar ea nu prea gusta sarbatoarea, ca ii este frica de vrajitoare si de babe urite. Si de tot ce e mai costumat, adica cu fata acoperita... Cu toate acestea, anul trecut a participat si ea un pic, adica a parut incintata de ceea ce se intimpla, au avut o iesire la piata si au cumparat bostani pe care i-au scobit si decorat in gradinita, vineri s-au costumat, au fost, ca in fiecare an, in colegiul de linga gradinita si au adunat dulciuri de la angajati si studenti, apoi au dansat, s-au speriat unii pe altii... Frumos!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

fetele, care sunt primele simptome la oreion? Stie cineva? Ca pe google gasesc chestii care se cam bat cap in cap
nelia, saru mana de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, eu cand am facut oreion, prin generala, a debutat cu febra foarte mare, 40.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput