fara sex!

fara sex! | Autor: raluca_85

Link direct la acest mesaj

vreau sa va spun din start ca nu e vorba de mine, ci de niste prieteni ai mei (andra si mircea).

amandoi au 25 de ani, se cunosc din liceu si sunt de 6 ani impreuna. dar amandoi sunt virgini pentru ca andra refuza sa faca dragoste cu mircea!

pentru ea, sexul e ceva murdar, desgustator si nu-si poate imagina cum copii, un lucru atata de frumos, poate iesi din ceva asa de murdar.

i-a mai zis lui mircea ca ei nu vor face dragoste niciodata pentru ca e chiar scarbita de actul acesta, si considera organele sexuale sa fie foarte urate. deci, nu e atrasa deloc de penisul lui mircea si nu e atrasa fizic de el.

andra mai crede ca oamenii nu fac sex, fac sex doar cand vor sa aiba copii---mentionez inca o data ca are 25 de ani! andra nu e foarte dragastoasa, nu-i spune lui mircea ca-l iubeste si refuza sa doarma cu el in pat. dar dupa multe insistari, accepta, dar sta la capat de pat. ea zice ca totusi il iubeste.

nu mai vorbesc de mircea, care e deja disperat si se considera un ratat si un loser din cauza asta. isi doreste foarte mult sa faca dragoste cu ea, dar ea nu accepta nici cum.

mircea m-a intrebat pe mine de sex, si i-am spus multe, cat de minunat e, si i-am mai spus ca daca l-ar fi iubit, n-ar refuza sa faca dragoste cu el; pur si simplu ar simti nevoia. sexul e ca o manifestare de dragoste, si e o parte foarte importanta in o relatie. i-am mai zis si altele, dar nu le scriu pe forum.

mircea imi tot cere sfaturi, dar nu mai stiu ce sa-i zic, nu-mi pot explica nicicum atitudinea andrei, si i-am spus s-o paraseasca daca nu face dragoste cu el pana la anul nou. e deja cu el de 6 ani, si nu e religioasa.

pentru ca nu mai stiu ce sa zic/ce sa cred, vreau sa va cer voua sfaturi, ce credeti despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu cred ca Mircea se da la tine.
Iar tu nu esti in masura sa ii dai sfaturi sa o termine cu ea (prietena ta!) daca nu face sex cu el pina la Anul Nou!
Cred ca Andra a fost abuzata cind era mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca_85

mircea imi tot cere sfaturi, dar nu mai stiu ce sa-i zic, nu-mi pot explica nicicum atitudinea andrei, si i-am spus s-o paraseasca daca nu face dragoste cu el pana la anul nou. e deja cu el de 6 ani, si nu e religioasa.

pentru ca nu mai stiu ce sa zic/ce sa cred, vreau sa va cer voua sfaturi, ce credeti despre asta?


Ei Raluca, ce fel de prietena le esti tu... :)
Puteai sa il sfatuiesti sa o ajute pe fata, sa ceara un ajutor de specialitate, poate ea are probleme foarte grave, nu sa o paraseasca daca nu se iubesc pana la Anul Nou...
.. a incercat sa o ajute pana acum? cum se poarta cu ea? Probabil ca nu stie nici el cum sa ademeneasca o femeie.

Si eu cred ca Mircea se va da la tine, mai ales dupa ce i-ai povestit cat de minunat e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

poate o avea ceva traume din trecut, sau convingeri religioase... parasitul nu-i o problema... daca a acceptat-o atatia ani fara sa faca dragoste, nu se poate acuma sa zic: fetitzo, m-am gandit mai bine, nu mai pot fara sex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

cred ca cel mai bine este sa mearga la un psiholog impreuna.in mod cert ea are o problema...a fost abuzata sau parintii ei ia-u vorbit astfel despre sex si i s-a imprimat in minte.daca el o iubeste cu adevarat ar trebui sa ii fie alaturi asa cum i-a fost sase ani.e greu pentru el dar la fel de greu cred ca este si pentru ea.in mod cert are o problema ce poate fi solutionata doar cu ajutor de specialitate.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce probleme au unii... adika, problemele altora...

parca si tu aveai o problema cu prietenul...

eu zic sa-i lasi in pace pe respectivii, daca din intamplare as fi in locul lor si as citi pe net asa ceva despre mine....nu stiu ce ti-as face!

si am impresia ca vei avea doar o postare si...pa!
ne lasi pe noi sa ne batem capul cu Mircea!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Raluca, in primul rand mi-as face mea culpa pentru ca am fost in stare sa sfatuiesc un prieten sa-si paraseasca prietena . In al doilea rand as sugera celor doi sa apeleze la ajuotr de specialitate, poate chiar le-as face o programare.
Si, in al 3lea rand, este foarte posibil ca prietena sa fi fost abuzata si de aici sa porneasca reticenta fata de sex si tot ce implic acesta. Deci tot la consiliere ar trebui sa se ajunga. In mod cert pozitia ei nu este una fireasca iar motivatia ei cred ca este foarte puternica.

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Si eu sunt de aceeasi parere: la ea este o problema grava de ordin psihologic. Isi reprima orice fel de pornire sexuala NORMALA pe diverse motive. Astea ori au fost induse si impuse de niste parinti extra-hiper-mega...cum vrei tu sa le zici, ori au survenit in urma unei experiente traumatizante in perioada de crestere si de formare care a marcat-o foarte puternic. Daca amandoi iti sunt prieteni, incearca sa vorbesti si cu ea, nu doar cu el. Plus de asta, daca sunt casatoriti si sunt impreuna de atata timp, inseamna ca ii leaga si altceva decat sexul si inseamna ca Mircea gaseste (sau a gasit) in ea ceva mai mult... altfel o parasea dupa 6 luni.
Consilierea de specialitate e cea mai buna in situatia asta si nu un termen limita pana cand ea sa accepte sa faca sex.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

6 ani fara sex ?!? Da ce mult a mai indurat saracu'. Eu cred ca o iubeste foarte mult... dar daca ea vede sexul ca pe ceva murdar.. cred ca nici un psiholog nu o va face sa vada altfel lucrurile.
Eu cred ca ar trebui sa-i lasi sa decida singuri, este totusi relatia lor

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

raluca, fi si tu mai clara, vrei sfaturi de la noi, pentru ei...sau vrei sa stii parerile noastre legate de subiect?

hai ca e cam groasa treaba, stau de 6 ani impreuna??? f greu de crezut...a, poate unul e in canada si unul in Ro. asa mai se explica....
dar in rest...e gogonata...si da se paote, in cazul in care e reala treaba, ca ea, sa aiba ceva imprimat sau o experienta nefericita.

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_85 spune:

kariguld, le vreau pe amandoua. mircea ma tot bate la cap sa vorbesc cu andra, dar mi-e greu sa fac asta, mai ales ca ne cunoastem nici de 2 luni. am apelat la voi pentru ca nu mai am idei, nu mai stiu ce sa-i spun, ma depaseste...

amandoi locuiesc in romania, dar ea a plecat din tara pentru a face masteratul altundeva. deci nu e problema de distanta, etc... singura problema e ca ea nu vrea nici cum, ii este scarba sa faca asta, pur si simplu, cea ce mie mi se pare ridicol/insane.

am fost pusa la mijloc de mircea, el a tot insistat sa vorbesc cu ea, desi eu le-am spus ca nu vreau sa fiu postasul intre ei. si chiar nu-mi plac chestiile asta deloc, dar n-am ce face acuma. el m-a rugat sa vorbesc cu ea despre sex, dar nu stiu daca o voi putea face. sunt sigura c-are niste probleme psihologice serioase, numai asa imi pot explica atitudinea ei.

l-am sfatuit sa se desparta de ea pentru ca ea il trateaza ca pe un gunoi, nu-i pasa deloc de el, si de cum se simte. si cred ca daca l-ar iubi, n-ar refuza sa faca dragoste cu el.

nu se da la mine, stie ca am prieten, si ca ne iubim. el a cerut niste sfaturi pentru ca ii este rusine sa vorbeasca cu prietenii lui despre asta, ca se simte ca un loser.

Mergi la inceput