fara sex!
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
pai io tot nu pricep... daca ea nu este in Ro, cum sa faca sex? prin telefon?
eu zic sa te ti departe de astfel de probleme, sicer, e o chestie mult prea delicata...te bagi in viata unor oameni,chiar daca iti sunt prieteni!
asa ca, treci la ocupatii mai serioase!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Tisina spune:
Raluca, scuza-ma dar mie mi se pare "ceva putred in Danemarca...". Adica tie ti se pare aiurea sa ii vorbesti Andrei despre sex, in schimb cu Mircea vorbesti fara nici o jena si ii povestesti cat de minunat e...
Oi fi eu de moda veche dar, personal, nu as putea sa vorbesc cu un barbat despre sex, in afara de sotul meu, desigur.
Tot cam deplasat mi se pare si sfatul tau: daca pana la Anul Nou nu se culca cu tine, paraseste-o!
Tu de unde stii atatea lucruri despre ea? Ca zici ca nu o cunosti decat de cateva luni. De la el? Daca da, ce te face sa il crezi? De unde stii ca nu e doar o metoda de a se da la tine (vai, bietul de mine ce oropsit sunt!... iubita nu ma accepta, nu stiu ce e ala sex...). Spui ca te tot preseaza cu intrebari despre sex. Eu zic ca urmatoarea intrebare ar putea fi de genul "nu ai vrea sa imi arati si mie cum e?"
Hmmm!!!
kokiy spune:
Eu cred ca Andra are kuk ... de-aia se intreaba "cum copii, un lucru atata de frumos, poate iesi din ceva asa de murdar"
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Fomalhauti spune:
Raluca, si eu cred ca prietena ta are probleme psihologice, asa cum au spus cam toate cele care ti-au raspuns. Fie a fost abuzata sexual in copilarie, fie a fost educata ultra-religios, fie a avut o alta experienta inaintea lui Mircea (in fond, avea 19 ani cand s-au cunoscut) si aceea a fost urata.
Fata are nevoie de un psiholog.
Pana aici aprob ce ti s-a mai scris. Dar spre deosebire de "antevorbitoarele" mele, mi se pare un sfat destul de firesc pentru Mircea sa se desparta de Andra. Nu, nu sariti! Eu sunt mama de baieti (mai ales) si, pur si simplu, cand aud de un baiat de 25 de ani ma gandesc la baietii mei. Fata are probleme....Sa presupunem ca accepta sa mearga la psiholog (ceea ce nu e deloc sigur). S-ar putea sa fie nevoie de ani de terapie si problema ar putea sa treaca sau ar putea sa nu treaca. Deci, daca Mircea ar fi baiatul meu, eu l-as sfatui ca si Raluca. Sa "ridice mana" toate mamele de baieti care, in asemenea situatie, ar zice "Mai ai si tu, mama, rabdare cativa ani, poate ii trece."
Si, cum zicea cineva, Raluca, si mie mi se pare ca Mircea ar putea sa te placa si de aceea tot discuta cu tine. Nu stiu cat de prietena esti cu Andra (inteleg ca va cunoasteti de putin timp si ea este plecata din tara)....Aici este decizia ta....Acu', la cate rosii am luat, mai pot sa iau....Daca ai fi fata mea ti-as zice ca nici Mircea nu e tocmai in regula, virgin la 25 de ani.
Dar mai am o varianta....Mircea te place si iti povesteste...minciunele impresionante. Dar ti-a zis sa vorbesti cu Andra. Ia vezi, chiar vrea sa vorbesti cu ea?
Fomalhauti spune:
Mai este un aspect. Poate, daca Mircea s-ar desparti de Andra, ea ar gasi pe altcineva, de care s-ar simti atrasa fizic. Poate ar intalni un barbat "cu experienta", care s-ar pricepe "sa puna problema"... Oricum, relatia actuala nu pare sa duca la nimic bun, pentru niciunul din ei....
ligia13 spune:
mircea are 25 ani!
andra are si ea 25 ani !
Tu cati ani ai? (ca sa ne dam noi doamnele cu varsta respectabila cu parerea daca poti sau nu sa o sfatuiesti pe andra).
Tu il sti pe Micea de 2 luni. El e in Romania...dar tu nu esti in Ro!
Andra nu e in Romania , ca e la masterat acum...
Deci cine cu cine e in povestea asta ca pe mine m-ai pierdut(batranetea )
Si chiar asha daca Andra are kuk...
Si el sigur are kuk ?
Si mai am multe intrebari inainte sa judec daca sfatul tau de a se desparti pana la Craciun e bun!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Happy_in_TO spune:
Sau poate Andra este lesbianca... Si de aia considera "treaba aia" ca ceva murdar.
Daca Mircea te tot intreaba despre sex intreaba-l si tu ce fac ei atunci cind "se incing" de la un sarut mai luuunng la mingiieri si pipaieli - sau nici la faza aia nu au ajuns? La 19-25 de ani simti cum clocoteste singele in tine, este imposibil sa nu dai gooolll!
Da, poate este bine sa se desparta daca el nu este in stare sa ii spuna ei ceea ce simte si ceea ce il deranjeaza. Inseamna ca nu numai la capitolul "sex" nu stau bine, ci si la capitolele "comunicare" si "sinceritate"... Si atunci de ce stau impreuna?... De obisnuinta?
"i-a mai zis lui mircea ca ei nu vor face dragoste niciodata pentru ca e chiar scarbita de actul acesta, si considera organele sexuale sa fie foarte urate. deci, nu e atrasa deloc de penisul lui mircea si nu e atrasa fizic de el."
Adevarul este ca nu prea sint prea frumoase organele astea...hahahhaha.... da ea ce vrea? petale de flori si fluturi?...polenizare? mai eu cred ca este la misto pus subiectul!!
Sincer, eu nu as putea sa fiu cu cineva care nu este atras fizic de mine si eu de el, care crede ca organul meu este repulsiv!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Mai este un aspect. Poate, daca Mircea s-ar desparti de Andra, ea ar gasi pe altcineva, de care s-ar simti atrasa fizic. Poate ar intalni un barbat "cu experienta", care s-ar pricepe "sa puna problema"... Oricum, relatia actuala nu pare sa duca la nimic bun, pentru niciunul din ei.... |
Corect. Nu au ce face unul cu celalalt.
Este evident, ambii sunt victime...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Adela P spune:
Fara a incerca sa ofensez pe nimeni, mie povestea asta imi suna a inventie de copil in clasa a 8-a.
violeta69 spune:
si mie povestea asta mi se pare ...poveste!
nici pe vremea bunicilor nu statea cineva 6 ani asa degeaba...oricat s-ar iubi,adica oricat ar iubi ....e vb de el aici
ce are fata asta de se uita la ea ca la un bibelou si ii e teama sa nu se sparga?!
nu mi se pare a fi un caz real...
si daca totusi asa e,cred ca ar tb sa o lasa si sa-si vada de treaba lui!
fata asta nu e normala!
sau daca e,eu una nu inteleg!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!