fara sex!
Raspunsuri - Pagina 3
angipangi spune:
a trecut 1 aprilie.....sau poate e pentru viitorul?????
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
MadameBovary spune:
Stand eu si judecand iarasi problema, am ajuns cam la aceeasi concluzie: ceva ti se ascunde sau esti tu foarte credula. Ce ma deruteaza pe mine este aceasta perioada de timp: 6 ani... 6 ani in care nu s-a intamplat nimic intre ei, dar in care nici nu a luat el vreo decizie sa faca ceva: sa o duca la psiholog, la planning, oriunde numai sa capete niste ajutor. Mircea nu a intrebat-o pe ea DE CE i se pare totul asa de dezgustator, urat si murdar si cum i se mai pare ei? El cum de a rezistat 6 ani alaturi de ea cand spui ca se poarta asa de urat si, pe deasupra, refuza sa faca si sex cu el? De ce a stat atata timp cand zici ca il desconsidera si il trateaza ca pe un gunoi??
I never fake ... sarcasm
raluca_85 spune:
nu e poveste, e chiar adevarat! la inceput, si mie mi s-a parut ca e o poveste, n-am vrut sa-l cred, dar dupa ce am mai povestit cu mircea, si am vazut emailuri scrise de el catre ea, mi-am dat seama ca e adevarat sincer nu mi-as pierde timpul daca n-ar fi adevarat, sau daca as avea eu o solutie, dar cum am mai zis, ma depaseste (n-am mai intalnit asa ceva in viata mea).
sa va explic mai bine cum sta situatia. eu locuiesc in canada de 11 ani dar am venit in marea britanie pentru masterat (prietenul meu e in toronto). andra locuieste in bucuresti dar si ea a venit in marea britanie la masterat acu' 2 luni, prietenul ei a ramas in bucuresti.
deci au avut destul timp sa faca dragoste (6 ani), el vine s-o viziteze in decembrie, si de aia i-am spus ca daca nici atunci nu va fi de acord cu sexul, solutia cea mai buna e sa o paraseasca. el zice ca o iubeste foarte mult, de aia mai sta cu ea.
pentru cine a intrebat, eu am 23 de ani, dar ei urmeaza sa implineasca 25 in februarie.
as vrea sa pot vorbi de sex la fel de usor cum pot vorbi cu mircea, dar andra mi se pare foarte inhibita si rusinoasa, si mi-e frica sa nu faca urat. nu e nici lesbi, nici religioasa.
din cate mi-a spus mircea, n-a fost abuzata in copilarie, si parintii ei sunt foarte libertini. cred ca acuma va cer solutii, cum ati proceda? ce i-ati spune lui mircea?
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary De ce a stat atata timp cand zici ca il desconsidera si il trateaza ca pe un gunoi?? I never fake ... sarcasm |
O fi sado-masochist!
Lo_li_Ta spune:
Eu cred cu tarie ca in povestea asta (cel putin) unul nu e virigin, ci doar se joaca.
necsuta spune:
Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa-i sfatuiesti,dar pentru o tipa de 23 de ani,care sta de 11 in canada scrii foarte bine romaneste!
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Poate vrea sa se marite...virgina. |
Si sa moara tot virgina!!
Ar trebui sa incerci sa vorbesti si cu ea pe tema asta.. poate el denatureaza un pic situatia si ea iti expune un alt punct de vedere. Daca pur si simplu nu stii ce sa faci... spune-i si lui ca te depaseste problema si trimite-i la consiliere daca mai vrea sa mai ramana cu ea sau sa faca in vreun fel sa le mearga casnicia.
Ea nu are vreo prietena mai apropiata cu care sa poata vorbi el? Poate gaseste pe cineva care are un pic de influenta asupra ei si reuseste sa o convinga intr-o directie sau alta.
I never fake ... sarcasm