fara sex!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Moammmaaa ce subiect...
Stati asa sa fac o recapitualre ca mi se pare ca-mi scapa ceva:
- andra si mircea,de 6 ani impreuna,ambii se declara virgini.(eu asta din prima nu o cred)

-mircea ar vrea,andra nu vrea deloc,ba nici in pat cu mircea nu vrea,doarme separat sau la marginea patului( deci,e o salbatica,nu vrea nici macar o mangaiere,o imbratisare)

-raluca, o a treia persoana nu e de acord cu ce face prietena ei andra si il sfatuieste pe mircea sa se desparta de ea daca nu face sex pana de sarbatori.

-mircea,nu si nu,ca el o iubeste pe andra.Insa,are discutii despre sex cu raluca.

-andrei i se rupe de toata povestea.

-cea care sufera cel mai mult,e raluca

Parerea mea: e un scenariu la care ar trebui sa se mai lucreze sau RALUCA nu vrea sa spuna toata poveste,toate implicatiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu ma tavalesc de ras , cu ce ne batem noi capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Avand in vedere ca ai cunoscut-o pe ea si apoi pe el prin intermediul ei, eu m-as abtine sa intervin. Sa isi rezolve singuri problemele ca nu au 15 ani. In nici un caz nu sari cu el in pat ca e neconsolat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu nu cred povestea asta. scuze.. e doar parerea mea. din nou un membru nou pe dc.. care cunoaste un cuplu de nici 2 luni si e atat de implicata in aceasta problema...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Io nu inteleg cum de e Mircea asta virgin pana la varsta asta, cu sau fara Andra.
Poate-i face Andra vreo surpriza de Mos Nicolae si cade termenul ala cu anul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeia spune:

super subiect!!!
urmatorul va fi " e rusinos sa fi virgin/a la 90 de ani??"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

1.Daca povestea e adevarata nu stiu ce cauti tu in ea.Crede-ma cel mai bine ar fi daca ti-ai vedea de treaba ta.

2.Eu n-am inteles ceva.Tu ai stat in Canada,ei in Romania.acum sunteti amindoua la studii in alta tara dar el a ramas tot in Romania.Tu ai cunoscut-o pe ea doar de 2 luni in rest ai auzit doar povesti despre ea din partea lui Mircea?Si acum astea continua tot prin telefon etc la distanta?Si el cere sfaturi de cind ?
Si ce de intrebari mai am dar ma opresc aici."Ceva e putred in Danemarca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

sau Raluca e studenta pe la vreo facultate de psihologie ceva si face si ea un studiu pe noi... ce credem noi despre Mircea si Andra.... povestea e cusuta cam cu ata alba!

io iti propun sa ne dai un nr.de telefon de-al Andrei sa vorbim noi cu ea daca tu n-ai curaj!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si tu cum i-ai povestit lui Mircea cat de minunat e sexul? daca tu in CANADA si mai nou in MAREA BRITANIE, iar el la Bucuresti... la telefon? si el ce facea? te tot intreba cum e sexu' asta??

Mircea te-a rugat sa vorbesti cu Andra despre sex, iar tu le-ai zis amandorura ca nu poti fi postasul intre ei... deci Andra stie cu aceasta ocazie ca Mircea te pune pe tine sa vorbesti ceva cu ea.... vezi ca ti-a scapat ceva? nu prea are coerenta povestea asta...

si-apoi cum doamne-iarta-ma Andra la 25 ani, 'masteranda' in Marea Britanie (deci probabil fata destupata la creier) crede ca oamenii fac sex doar pt.a face copii (asta ar zice-o un copil de 6 ani )... n-a vazut nici un film/documentar? vrea sa ii recunoastem noi cumva ca oamenii mai fac sex si de placere? ca nu dupa fiecare noapte de amor rezulta si un copil, sau ce? recomanda-i o carte despre viata sexuala a oamenilor in general!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da eu ma intreb pe Andra asta n-o maninca?
Scarba ,scarba dar daca te maninca te scarpini!

Mergi la inceput