Palin versus Obama - a star is born (4)
Raspunsuri - Pagina 28
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josefine Cateva poze de la ultimul rally al lui Obama in Columbus: http://flickr.com/photos/razvanh Pacat ca nu l-a prins sotul cand vorbea si el. |
Foarte frumoase pozele. Toate!
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
vikinga spune:
Hai Obama! Imposibil ca americanii sa voteze dupa 8 ani tot cu republicanii, asa ceva nu se poate. Avem pretentii.Aici aud acu' la TV ca Obama ar avea deja avint.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Chuny spune:
Si eu tin cu Obama !! Ii tinem pumnii!
Chiar ma gandeam ca e impresionant numarul de voluntari pt Obama ... si majoritatea sunt tineri ... isi doresc schimbarea. Hai Obama!!!
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
josefine spune:
Wow, ce ingramadeala in parcul din Chicago!
Toata lumea e cu ochii pe noi. Doamne ajuta!
Oana si Phillip, multumesc;)) Sotul e foarte bucuros ca a primit complimente si va multumeste si el. Visul lui este sa se faca fotograf..
Andrada spune:
Ne-ar trebui si Florida
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
hannen spune:
Acum la noi astia deja fac planurile despre "actiunile" lui Obama ca presedinte!
Deja "suna" ca si cum Obama mai are o treapta,doua pina in biroul oval!
Ii tin si eu pumnii ca de votat,nu pot!
GOBAMA!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
analuz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Ne-ar trebui si Florida L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
E ok si fara Florida, deja are 207 voturi electorale (abcnews.com) si nu are cum sa piarda CA, WA, OR care sunt inca 73. Dar sunt sanse mari in Florida, Virginia, poate chiar North Carolina. Cat mai multe sa fie
Pe http://www.fivethirtyeight.com/ deja l-au declarat castigator pe Obama!
Andrada spune:
Noi ne uitam pe comedy central indecision 2008 e colbert si stewart si cica sintem asa datori la chinezi ca e legal acum in china sa ne tina ca pet,
A
PS n-am incredere in california deloc, dar texasul e o surpriza, sa o fi convins pe Ramona?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu