Hello.Am nevoie de cateva lamuriri,va rog frumos!
1-sunt insarccinata in 9 sapt. si 3 zile,iar momentan ma aflu in comcediu medical din cauza unei amenintari de avort,la care am ajuns din cauza efortului fizic prelungit,la serviciu(lucrez in restauratie,si stau numai in picioare).Angajatorul mi-a spus ca nu-mi poate plati concediul medical decat pana la data de 31.10,invocand tot felul de motive:ba ca nu am 6 luni(lucrez aici de la data de 13.06.a.c.),ba ca trebuie sa merg la un doctor in medicina muncii care sa confirme ca starea nu-mi permite inca sa lucrez.din cate stiu eu,masura este abuziva si nu are nici o legatura cu realitatea,dar am nevoie de confirmarea unui om care chiar stie ce spune!Mentionez ca nu am depasit 90 zile de C.M.
2-Daca eu am semnat contractul actulal la data de 13.06.,iar cel anterior s-a incheiet la data de 11.06.,adica exista o "gaura" de o zi in care nu am fost asigurata,iar D.P.N.este 1.06.2009,inseamna ca nu voi putea beneficia de indemnizatia de crestere a bb-ului?
Care vreti,care puteti,ajutati-ma,va rog!
p.s.-multa sanatate gravidutelor si sa facem bb-ii sanatosi tun!
La mai putine greturi si pofte!
bine ai venit pe
am mutat mesajul tau la subiectul dedicat acestor probleme: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126667
raspunsurile vor aparea tot acolo.
Roxana