* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Irina si eu ma gandesc ce o sa fac dupa ce termin cu maternitatea...vor fi 2 gradi de platit la 7 mil bucata (ca tati nu vrea sa ii ducem la una de stat, desi eu fata isteata vorbisem cu o vecina sa ne rezolve si pe noi la o gradi super si cu bazin de inot)...eu spre deosebire de tine am ceva noroc cu rudele...ele mi-au oferit deja un job ca evaluator...daca te intereseaza domeniul pot vorbi si ptr tine...daca au nevoie pe zona Constanta...la o adica faci cursul Anevar si gata...E nasol ca in perioada asta piata imobiliara e in cadere libera...Insa se vor redresa lucrurile...si acolo la mare chiar ai avea ce sa evaluezi.
Conta...eu m-am saturat...astia de la ceccar sunt niste tampiti...dau examenul ala clasic si cu niste subiecte super tampite la o groaza de materii...Sa zicem ca scapi de dusii astia de acasa...dai de alti nebuni carora le faci actele...mai bine nu!
Partea de resurse umane merge...dar fara experienta...gasesti greu. Nici aici nu-i usor...stai toata ziua la ITM...si niste legi de kk..pe al meu nu il mai scutesc de impozit ptr ca are durata studiilor 3 ani la info...dar cei care au terminat anul asta info tot 3 ani au facut...Pe astia de ce ii scutesc?!
Eu as vrea sa fac si ceva online...si lucrarea de diploma o am pe partea asta de publicitate si web developpment si parca ma atrage mai mult...o sa incerc!

Ciuf, Delia astia au cazut in aceasi zi, dar nu si in acelasi timp..Cristi face asa mare galagie ca sa il iau si pe el in brate...vrea si el sa-l tin ca pe Eli daca se poate E total baiatu`...parca e si el un bebelus! Are nevoie maxima de atentie si dragoste.

Cri a depasit faza cu sirop de catina...e la aia cu sirop de pin...e preferatul lui...Eu nu pot sa beau siropul asta...parca beau sare de baie!

Azi i-a tras Eli neste gipsane in cap lu` Cri de a ramas asta masca...Dupa cam 30 de sec s-a sesizat ca l-a batut si era pregatit sa-i intoarca multamu`...I-am blocat mainile si i-am explicat vreo 3 minute ca ea e mica si nu l-a lovit intentionat

La noi e ca la Stan si Bran...cand sunt cu amandoi zboara asa iute vremea!

Delia inca nu s-a incheiat anu`...nu aduce anu` ce aduce ceasu`...asa ca nu-l slabi pe mandru...fii in garda!

Pupici!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

gasca!

Ciuf, poate ne si arati poze cu "vrajitoarea cea buna" Cum e cu mama ta? Cum au primit-o piticii? Asa este, astia mici se pot rani si cu noi de mana, lucru care ni s-a si intamplat de cateva ori dar, din fericire, au fost doar urmari minore si...multe plansete.

Mihaser, ai grija si fii cu ochii pe voinicel, cine stie cand ii vine ideea sa se razbune?!Eli s-a amuzat copios, nu-i asa?

Am pus si poze noi, incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2737174880079410238bWfsrF

Delia, este superba casa nasilor tai dar jur ca nu mi-as dori asa ceva. De multe ori realizez ca mi-ar fi fost mult mai simplu sa stam intr-un apartament, ca oricum ne ducem veacul doar in bucatarie si living, dormitoarele fiind strict pt. nani iar la mansarda ajungem doar la uscatorie mai des. Banuiesc ca exista si n angajati, nu-i asa?

Irina, cum se mai simte Andrei?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana


Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf mersi mult de tot scumpa.Dar daca ma sacrific eu si pap dulciurile cu pricina are ceva?Sau a le dam la LOLA si sa o urmarim atent? Am stat azi cu puiutul la gradi de l 8 la 11,avura party,...o sa pun pozicile zilele viitoare.Plange in ultimul timp cand il las la gradi,...of.Cred ca incercam sa-l las doar pana la 12 de saptamana viitoare,poate ca i se pare prea mult pana la 5 pm.

Andreea.exista un singur ajutor platit,acolo 24 din 24,dar sotul ei fiind profesor,la 2-3 de obicei e acasa,si mai este si mama ei,..care la 72 de ani nu mai poate face prea multe,...dar macar il supravegheaza pe cel mic de 1 an,...si pe doamna care e acolo platita.Binenteles c acolo e de munca pentru respectiva,...efectiv,...munceste,nu citeste ziarul.Au vreo 12 dormitoare,3 sufragrii,etc.Imi place casa dar si mai mult imi place ca au muuuult teren in jur,,o parte cu o mica padure,plus o piscina mare rau.A luat-o la un pret tare bun si zona e buna,scoli bune in jur pentru copii.Sa o foloseasca sanatosi !mie imi place spatiul,efectiv sufar de claustrofobie in apartament.Am crescut la casa si mi-am dorit de cand am ajuns in USA sa stau la casa.Si Rudy,...e ca un taifun de colo colo ,cand sus cand jos,noi chiar folosim toata casa.Am fugit sa-i fac papica printului caci acus ma duc sa-l iau caci azi e zi scurta,de hallowin,mergem si pe la mall mai pe la 5,...sa vedem ce va fi acolo caci auziram de la vecini ca va fi ceva spectacol pentru copii,plus dulciuri si parada de costume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Tania, nu am fost la nici un medic specialist (la Tulcea e cam greau sa gasesti asa ceva), dar daca medicul care mi-a facut acupunctura ar fi suspectat mai mult decat o contractura musculara, adica ceva probleme la coloana, m-as fi dus macar la Constanta. Acum sunt OK (Catrinel, multam de-ntrebare!), dar nu perfect,asa ca am motiv sa stau departye de aerobic o vreme...adica inca o vreme..

Andreea, off...mica de Thea, imi inchipui cum ai stat 2 ceasuri in masina,fara sa vezi ce se-ntamplase macar..si apoi pe holul spitalului..!!!M-a impresionat ca a reusit sa treaca,totusi,peste episodul asta si sa ofere tuturor (ma rog,aproape!)bomboane. Ana mea cred ca la urmatoarea vizita ar fi plans cel putin la fel de tare ca la prima. Ana nu se da dusa nici ea la gradinita, scorneste tot felul de motive (si coafatul tot un motiv era) si mereu aporape ajunge ultima.
De muncit nu muncesc inca...am tot felul de promisiuni,dar pentru niste job-uri nu prea grozave,din nici un punct de vedere,asa ca mai stau pe-acasa,cat m-o tine sotul....Cat despre mutatul la Bucuresti (multumesc pentru oferta!),...mie una imi pare rau si acum (dar din ce in ce mai putin!) ca ne-am mutat de acolo inapoi la Tulcea,dar cred ca e mai bine asa,intr-un fel.

Irina, mereu gasesc tot felul de oferte pe net (bine,in alte domenii,nu cel vizat de tine),dar care cer,neaparat sa stai in Constanta si am impresia ca acolo lucrurile se misca mai repede din punctul asta de vedere. Dar, din cate spui tu,e doar o impresie a mea! Bafta multa! Raspandeste vestea in toate colturile,cine stie de unde sare iepurele!

Ma duc acum sa vad poze noi! Mai vin eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fete dragi, imi pare rau sa citesc de cazaturi, ghipsuri, joburi pierdute, raceli... dar fruntea sus, bine ca nu e mai rau, sa treaca toate cu bine. La tuse eu recomand Stodal, e un sirop homeopat f bun, indiferent ca e tuse seaca sau nu (se gaseste si in Romania). Cat despre imunizare, eu ii dau Aliciei acum Beres plus (nemtesc dar l-am primit din Romania) si mi se pare f bun, doar ca atentie: si asta agita, e energizant.
Noi am avut si anul acesta un Halloween memorabil, e un eveniment f apreciat aici si are mare trecere mai ales la copii pt atmosfera creata, pt faptul ca se deghizeaza, merg din casa in casa si primesc dulciuri. Mi se pare ca toate pregatirile, decorarea bostanilor, a caselor, efectele speciale, parada costumelor, demistificarea mortii si toata atmosfera vesela din noaptea de Halloween ia din tristetea lui 1 noiembrie (de a 2-a zi). Alicia a purtat un costum de buburuza, si-a asumat pe deplin rolul atat la serbarea de la gradi cat si la “bomboneala” de seara unde a fost insotita de cei 2 prieteni ai ei (iar impreuna... vesnicii muschetari chiuiau de bucurie, au strans fiecare cate o plasa de dulciuri). Inca n-am pus poze, ca am ramas in urma rau de tot, dar reusesc eu cumva.
Andreea, cum e Thea? O mai doare buzita, s-a cicatrizat putin? ce inteleapta e ea! Cat despre dimineti, sa stii ca si Alicia trage de vreme inainte sa mearga la gradi, tati se lupta cu ea, eu plec mai devreme (pe la 7) cand inca doarme si ei ajung la gradi abia dupa 9, uneori pe la 10. Mofturi, mici tabieturi (citit, vizionat desene animate), dansuri, fitze la imbracat, mancat, tot tacamul. By the way, n-am scapat de suzeta, si inca ce bine o calmeaza in anumite momente...hehe la noi intelepciunea se mai lasa asteptata la capitolul asta.
V-am pupat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La multi ani Noe!

O viata lunga si frumoasa!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ah, e ziua lui Noe ????

Pai, LA MULTI ANI !! din inima, draga mea !!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA TOATA VIATA !!

Andreea, Andrei e un pic mai bine, mi-e si frica sa zic hop ! mai astept vreo 2 zile.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI NOE!!!SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!

Am reusit sa pun pozici cu puiul de la Hallowin si de la partiul de la gradinita http://good-times.webshots.com/photo/2636718440072337911FXLIKs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha, cursul Anevar ?? Hm .... trebuie sa ma documentez despre ce e vorba .... sper sa nu dureze mult ... si sa nu coste mult ! Mie 7 mil/luna mi se pare enorm pt gradinita .... aici la cresa ne cere 6 lei/zi ! Plus ca noi strangem bani pt o casa ... stii ca stam cu chirie si de la 1 iulie va trebui sa ne mutam de aici ....

Andreea, super pozele cu Theea, ca de obicei ! Dar nu vad buba de la gurita, poate pozele sunt dinainte de accident ?

Kim si delia, puii vostri au fost mortali costumati de Halloween ! La noi au venit niste fetite costumate, au sunat la usa, ne-au facut "bu-hu-hu", iar noi le-am dat bani si bomboane ! De atunci, in fiecare seara, Andrei ma intreaba "cand mai vin fetele ?" Stai sa vezi cand or sa inceapa sa sune la usa colindatorii ... nu mai e mult !

aalina2003, si eu gasesc multe oferte pe net care cer sa stai in Constanta, insa majoritatea vor sa ai permis auto (si eu am, dar nu am mai condus de cativa ani buni !), insa eu nu cunosc asa bine orasul, sunt constanteanca doar din 2003 ... Nu ma vad umbland cu masina firmei, prin oras, de colo-colo .... din cele 2 motive !

Vineri dimineata plecam la Craiova, la botezul fetitei surorii mele .... venim tocmai marti ! Sper sa fie vreme buna !
Pup fetele si ghioceii.


Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput