Ce mai fac oamenii de stiinta cu embrionii...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

xeno, ok, ai dreptate...am citit oarecum superficial ce am citat si nu mi-au sarit in ochi acele "musculite"...alea erau ale lui morgan de fapt, pe numele lor Drosophila melanogaster...
eu am dat citatul respectiv, pe care tu il cataloghezi ca prostie,mai mult pt explicatia referitoare la specii, incrucisari intraspecifice, hibridari, mutageneza...daca stai sa judeci informatiile nu sunt deloc proaste, asta daca faci abstractie ca tipul ala a scris acolo ca darwin a gasit muste in loc de cinteze...mdea! demontezi ditai explicatia, pt o eroare...ca a confundat omul musca lui morgan cu cinteza lui darwin...
imi cer scuze, ca nu am transformat la timp musculita aia in cinteza! probabil ca-ti razi in barba ca m-ai scos de , dar cand ai bebele fosnitor in brate, iti mai scapa o eferemida din fatza ochilor! si la cat de des a fost folosita musculita asta pe post de "cobai" (remarca ghilimelele!!!) in genetica, ti se mai poate intampla sa treci cu privirea mai repede peste o asemenea greseala...daca scria despre soarecii din insulele Feroe sau despre Culex molestus / Culex pipiens sau chiar molia ardeiului (implicati si ei in studiile genetice) etc ... poate imi sareau in ochi...

cat despre sursa, care-i baiul??? ca e de pe forumul crestin ortodox? nu vad legatura...(am zis din start ca nu pun problema dpdv religios si am si subliniat ca dau un copy-paste din spusele altcuiva, nu mi le-am atribuit mie...oricum, esenta era alta...)
nu am dat sursa, pt a nu incalca regulamentul, pt. a nu face "reclama ilegala" a altui forum! ok, acum?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

nu am dat sursa, pt a nu incalca regulamentul, pt. a nu face "reclama ilegala" a altui forum! ok, acum?

Pai eu n'am zis sa le facem reclama ci sa'i facem de rās :)

Inventar cu prostii:

1) Totusi pana in prezent ceea ce s-a putut constat a fost variatia populatiilor in cadrul speciilor (variatie datorata modificariloe prin adaptarea acestora la mediu si nu trecere de la o specie la alta Nici pe departe: http://wiki.cotch.net/index.php/No_new_species_have_been_observed

2) Nu s-a inregistrat pana in prezent nici un caz de obtinere prin mutatii (spontane sau artificale ) a unor organisme cu caractere noi. - rezistenta la antibiotice.

3) Unii evolotionisti au argumentat ca de fapt aceste transformari se fac foarte lent (prin acumularea de modificari mici)adica in timpul a zeci de generatii. Aceasta teorie nu a fost confirmata spre ex de speciile cu o durata foarte scurta de viata (caz in care in 10 ani avem mii de specii). - E vorba de zeci de MII de generatii.

4) In concluzie pasarea de azi si cu fosila apartineau unei aceiasi specii care a suferit modificari. Archaeopteryx e ruda cu curca??

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nu este vorba de embrion ucis , ci cu totul altceva. uite aici ;

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/embrioni-umani-clonai-pentru-prima-oar_8290.html

Americanii impreuna cu japonezii lucreaza la asa ceva cam demult.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/embrioni-umani-clonai-pentru-prima-oar_8290.html

Mi-a placut mult comentariul unui cititor al acelui articol de pe altermedia:

"Aceste metode vor fi de mare folos pentru prezervarea masei genetice daco-romane. Si reabilitarea acesteia in momentul cand materialul genetic strain infiltrat in aceasta masa va deveni dominant."

Mergi la inceput