Pepenasi de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Doamne a.cicel! Ce Dumnezeu faci acolo???? Eu nu stiu nici un avocat dar itzi tzin pumnii!!!

Biri chiar ash mai vrea un shoshoi din asta . Da' tre' sa ma mai gandesc ... k nu e simplu. Barbate-meu zice in gluma ca tre' sa mai facem unu' ca sa nu o iau rau cu asta. Adica ... daca mai e unu' poate raman cat de cat cu picioarele pe pamant ...

boti shi zici ca nu e chiar asha de rea o fetizta nu? Doaaaaaamneeeee . Vezi ma ce oaaaaaameni??? Empatici. Shi tu ... Eshtzi rautacioasa shi neincrezatoare!! People are basically good! Am invatzat io la un seminar

Bai nene da' mai povestiti din astea!!! Io nu prea am decat de alea ultra clasice cu "de ce plange" "de ce nu-i pun caciula" si "dc mananca outz" . Voi sunteti tari rau!!!

Duamna Ruxandra in capitolu' trecut am pupat pomantu' pe care calcatzi in fatza dvs shi am recunoscut ca sunt un pacatos!!! O mai fac shi de 1.000 de ori pentru manutza dvs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Caprioara da si tu un PM cu nr. tau de telefon sa iesim in parc ca am chef de duca astazi.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anka, ponei albastru am vazut eu prin carrefour sau prin cora, dar de aripi nu stiu daca avea sau nu, dar sunt sigura ca a vazut pe undeva Eliza poneiul cu pricina si poate asa ii dai de urma.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Anka merci pt sfaturi. O sa ma uit azi la gingiile domnisoarei sa vad daca ii dau dintisorii or ba.
Pe de alta parte m-am gandit ca s-ar putea sa se trezeasca des noaptea pt ca e un pic racita si s-ar putea sa nu poata respira bine. De aseara a inceput sa si tuseasca putin.
Noi trebuia sa facem vaccinul de 4 luni pe 28 si a fost doctora la noi si nu i l-a facut pt ca e racita. Ne-a dat si un tratament si nu avem voie sa iesim din casa cateva zile. Sper sa ii treaca si sa facem duminica vaccinul.

Raportam si noi la 4 luni 7,3 Kg si 64 cm.

Fug la puiuta ca plange.

Pup

Irina fericita de Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neatza mamici de pepenasi
Kla vaut poze cu baietelul tau, este frumusel in costumas, un mic barbat, si mamica este foarte frumoasa.
Ileana si sotul meu este la fel ca al tau, imediat face scandal daca ma supara cineva, asa ca eu evit sa-i spun.
Am avut o noapte mai grea, Miruna s-a trezit din doua in doua ore sa manance, si de fiecare data manca de parca nu mai mancase de 5, 6 ore, oare de ce mananca asa mult, oare nu se mai satura cu lapticul meu? Toti din jurul meu ma intreaba cand incep diversificarea, ca de ce nu-i dau ceai sau apa, ca moare fata de sete, ca am inceput si eu sa devin paranoia si sa ma intreb daca-i suficient pt ea laptele. Ceai am incercat sa-i dau dar nu vrea, biberonul nu-l vrea iar lingurita cand o simte inchide gurita si nu pot sa i-o deschid, nici bonnisanul pt colici nu-l mai vrea, numai tzitzi este bun.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Gooood mornin`
Mona te inteleg perfect cu sotul.Si al meu poate sa fie o scumpete de barbat de uneori ma face sa ma reindragostesc de el de n ori pe zi,alteori imi vine sa-l strang de gat!Cel mai mult ma deranjeaza ca trebuie sa-i explic ceva de foarte multe ori pana face cum zic...pe moment intelege,dar in momentul urmator iar face cum vrea.Cu timi parca ma ajuta tot mai mult,in casa in schimb nu face nimic.La plimbare nu vine cu noi,dar ne duce la cumparaturi,si alele ce nu am cum sa fac singura...de musai...
Ieri a venit acasa cu cadou pentru nevasta,a cumparat camera video,s-o pot imortaliza pe fie-sa

Azi dimineata cand i-am adus ceaiul,a zambit multumita si a intins manutele,a prins tetina si a dus-o la gurita ...si pana acuma isi tinea sticluta,dar faza de azi m-a inmuiat pana la oase
Incearca tot mai des sa se intoarca de pe spate pe burta,dar nu prea ii reuseste,decat pana pe o parte.

o hranesc si revin

Mona eu dupa ce fierb apa,astept sa ajunga la temperatura optima,si o pun in termos...asa scap de incalzit noaptea.In plus,portionez si praful,asa ca merge foarte repede prepararea lapticului.

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Am putin timp liber pt ca printesa mea doarme, si ma uit la pepenasi, sunt superbi toti.
Carissma este superba Sara, ce fain este costumasul violet cu roz, si eu vreau , sotul meu este incantat de tot ce-i violet, (fotbalul asta)
Turturica ce fain o poarta tati pe Mara, draga de ea ce bine doarme
Si Mihaita este dragalas, numai ca nu stiu al cui este?
Tiberica este super rochita lui Karina, imi place mult si poza din gradina, inconjurata de baloane
Sofi de Ooca este o dulcica in salopeta ei de blugi si ciorapei, draga de ea.
Bobitamica ce frumoasa-i Irina, toata-i un zambet.
Anka ce fetite frumoase ai, ce fain ii faci baita la Erika in ghiuveta
Andray Daniel este un superb mic.
Magda ce baietei dragalasi ai, ce frumos a fost inpodobit cazanul la biserica.
Carmanela ce frumos sta Alegra in vana.
Sa trezi micuta mea, revin cand adoarme din nou

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Neata si de la noi,

Nu stiu de ce dar ieri nu a mers forumul.o buna bucata de vreme. Abia am reusit sa intru sa ii spun La multi ani Carmenelei...
VIOLETA..merci frumos.
Toti bebelusii nostri sunt superbi.azi m-am uiat si eu la poze pe picassa...Sunt niste scumpi.

SUN...si eu am avut probleme din astea in parc. Mi-a spus o tanti..." vai,nu stiti sa va cresteti copiii...tii copilul fara caciula... si era luna august...iti dai seama,caciula ii lipsea ....mi-a zis ca ei i-a murit un copil ca nu i-a pus caciula si a facut meningita. Politicoasa,m-am ridicat si am plecat de acolo. Am spus la revedere si am plecat....Nu merita sa le dai satisfactie enervandu-te....stiu ca nici tu nu i-ai raspuns,sunt sigura...dar au si ele problema lor...sa se bage in seama...

Va pup ca ma duc la piticot,
Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare! Sunt si eu prin zona, nu ma dati disparuta, dar am tot umblat zilele astea pe la primarie, pe la banca, la serviciu etc.Azi vine si mama ca maine seara mergem la un botez, asa ca nu stiu daca o sa mai intru in weekend-ul asta.Acum trebuia sa plec din nou dar cat m-am imbracat a adormit fetita si am zis sa o las sa doarma , plecam mai tarziu,asta e.
CARMENELA cu mare intarziere LA MULTI ANI, sa fii fericita alaturi de cei dragi!
ANKALAURA, exact faza aia cu invatatul in brate nu o suport eu, si nu pricep ce ar trebui sa fac domle, sa las copilul sa urle pina nu mai poate ca sa nu se invete in brate? Ce-or fi gandind oamenii astia?
MONA, si sotul meu a mai avut vreo doua iesiri din astea, dar am pus-o pe seam "lipsei de sex", acum insa nu mai are nici o scuza
KLA , super pozele
Am fugit ca s-a trezit Alexandra

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Am ochii carpiti de somn ca printesa mea noapte trecuta a cam facut tarantele! De unde o tot laudam eu ca e mai cooperanta, na, ca mi-am dat cu firma-n cap! Asta este, au si ei perioade mai bune, mai rele...s-a tot trezit aproape din ora in ora de le la 4 pana la 9, si vroia ba suzeta, ba s-o legan putin, o mai asezam sub paturica cu manutele pe langa corp si bineinteles ca in secunda urmatoare reusea sa le scoata din "rulou" Tati a renuntat, si-a luat perna si a plecat pe canapea in sufragerie, saracul, dupa un drum dus-intors pana la Constanta ieri, cred si eu ca era terminat!
Azi ne pregatim sa mergem in vizita la bunica, ca si asa e in vacanta, si mai schimb si eu atmosfera...
Aseara mi-am betegit toate oasele si muschii la pilates, ma chinui si eu doar doar slabesc mai repede, ca tare m-am saturat sa vad burta de cate ori trec prin fata oglinzii, si am 2 oglinzi mari pe usile sifonierului, parca imi fac in ciuda!
De 2 zile ni s-a stricat receiverul de la digi si am ramas fara televizoare, azi s-a dus sotul sa-l schimbe, sper sa se repare mai repede ca tare e nasol e atata liniste in casa...nu ca m-as uita eu la ceva anume, dar el merge acolo in continuu, vorba aia, ca televizorul...oricum tot timpul mei liber e acaparat de net, doamne, oare ce ma faceam daca nu s-ar fi inventat?????

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput