Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Miki oi fi io bucatareasa dar si tu esti sau apropo ce faci pe acolo la catering,mai baga si aici ceva retete noi sa vedem si noi ce manca neamtu .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

eu nu-s bucatareasa, dar sunt inventiva . Bucatarii pregatesc totul pt. noi . Dar o sa intreb de niste retete. Mai ales ca vin Sarbatorile

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Miki, multumesc pentru cafea.
Eu ieri mi-am luat o zi libera si am mers la o gradinita sa incerc s-o inscriu pe Maria. Am primit vestea buna ca au locuri din toamna viitoare deci ne-o pot primi. Mi-a dat sa completez un formular pentru Voranmeldung si atat. Sunt bucuroasa ca in sfarsit am gasit ceva, mai ales ca ne-a placut si gradinita. Singura problema e ca au program doar pana la ora 16, dar vedem noi cum ne descurcam.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Ceska, Angiuta, multa sanatate copiilor.
Alexandra, felicitari pt. locul la gradinita

Ma duc sa mai pun de-o cafea si sa caut un medic de familie. Al meu nu e azi la cabinet si ma doare mana dreapta rau de tot

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Am ramas rau de tot in urma fetelor ,noroc cu ardeleanca si bucuresteanca , Alexandra ce sa zic Andi meu e la gradi pana la 12 jumate numai,asa ca ioc job ptr mine cu orarul asta si il mai pot duce si de la 2 la 4 jumate inca 4 zile pe sapt,dar tot nu fac mare lucru,asa ca stau si crosetez,Deni vine la 2 de la scoala zilnic pana atunci trebuie sa fie totul gata in casa ca numai pot face nimic cu teroristii pe cap,asta viata copiiilor in De,stau in casa si se dilesc la pc,nintendo,gameboy,tv,usw.
Miki du-te neaparat la medic si mai trage si tu chiulu ca turcaletii pe acolo daca merge treaba si cand ai concediu te astept la o uiaga de vin aaa si ceva reteta nu ar strica.
Franceska imi pare rau ca e bolnavior Benji,lasa ca numa maine nu-i poimaine si vine mama ta la tine sa te ajute.
Angi sedere placuta in Ro.
Halllllllo leute pe unde umblati!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hallo!De azi e si tati bolnav asa ca eu sunt chiar sora de caritate pe aici. Ceaiuri, dorinte extra gen gris cu lapte si cirese din compot pt tati, Benji e mai bine dar inca nu de tot. Avem oricum probleme la inghitit globuli homeopati: nu ii vrea nicicum, se inneaca scuipa vomita cu ei. Nici direct strecurati cate unul in gurita, nici pe vf unei lg cu mancare, nici diluati. Aduce tati care a mers la dr seringa poate asa il pacalesc (diluati si varati printre dintii pe care nu ii are cu seringa). Any ideeas cum sa ii de mai dau?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska, eu ii topeam bilutele in biberonul cu apa, fara sa vada ea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Netza buna,haidati la o cafa :

Cescka mai rau cu adultii bolnavi decat cu copiii manchmall.
Mihaelele va chefuiti maine ,da-ti si aici ceva de baut.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Claudia, multumesc pentru cafea.
Aici e o ceata s-o tai cu cutitul. Sper ca in week-end sa fie mai frumos, sa ne plimbam.
Voi ce planuri de week-end aveti?
Nu stiu daca maine o sa apuc sa intru asa ca urez la multi ani fericiti celor care-si serbeaza maine onomastica!

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Hallo dragelor!

Am terminat in sfarsit aseara traducerea vietii, mai pot sa respir si eu. vorba vine sa respir, ca azi am recuperat ce n-am facut zilele astea in casa. smotru, rufe, mancare, acum am bagat si un chec la cuptor... uf, am cam obosit, ma duc sa fac o cafea dupa ce termin de scris mesajul

ceska, cum se mai simt baietii tai? eu lui iris cand era mai mica ii bagam bilutele in gura cu degetul una cate una si le tineam in obraz sa se topeasca.

ionica, tu ce mai faci?

anangel, noi maine mergem la baby schwimmen dimineata si dupa-amiaza ne intalnim cu niste amici, iar duminica vrem sa mergem la krammarkt sper sa nu gasesc nimic de cumparat. si eu sper la vreme buna, sa iesim mai mult din casa.

am inscris-o si eu pe iris la gradi, la waldorf. erzieherin cu care am vorbit a zis ca sunt sanse foarte mari sa mearga din vara, asa ca sunt tare happy. sper sa nu se schimbe nimic .

am fugit sa fac cafeaua, ca nici nu mai vad sa scriu. va pup si va doresc un inceput de weekend frumos!

Mergi la inceput