Mamici in germania (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Multam de conformatie Francescka esti o dulce si asa zici cu Benji,lasa ca te mai asteapta pe tine multe,cand vine mamuca de la Cimisoare la tine,arunci si aici un cozonac daca iti face,poate il prind ca nu stai asa departe .
Miki oi fi io bucatareasa dar si tu esti sau apropo ce faci pe acolo la catering,mai baga si aici ceva retete noi sa vedem si noi ce manca neamtu .
Alexandra cu placere mare ptr prima pagina ,spor la lucru.
Clau/b] nu merge netul? [b]Dora absenta nemotivata ca pe glume vad ca esti pusa,uite cine vorbeste .
Restule fetelor va conformati 'somatiei' sau o luati pe coaja.
Noapte buna.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!!!!haideti la cafea si la ,,ciorba de varza,,.de azi intru la dieta cu ciorba de varza,asa ca am nevoie de sustinere.poate mai e cineva care vrea???sä nu-mi ziceti ca e nesanatos ca stiu.dar io vrea sa incerc.imi faceti galerie?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Neata, multam de cafea.
Trisca, ciorba nu vreau dar de sustinut te sustin
In sfarsit imi merge si mie netul, ca simteam ca o iau razna fara

Clau, hmmm, yamm´, bune au mai fost sarmalele. A si am uitat sticlutza lu Tony, asa ca trebuie sa veniti cat mai curand la noi.
Ieri am vrut sa-mi dau demisia din functia de mama. stie careva unde o pot face, pt orice eventualitate? Teroristu asta mic, mi-a terorizat nervii si florile, gata le primeste soacra, ca eu una nu mai fac fata si cu flori si cu copil. Daca il vedeati ieri ziceati ca sigur vine din Vietnam si sufrageria mea arata ca un camp de lupta. Cand a venit tati acasa i s-a facut rau la propriu, vroia sa dea inapoi de la usa, ca el vine cand e iar ordine. Serios acum, ziceai ca a dat bomba in sufrageria mea si fimiu era tot un zambet

Gata, ies ca tre sa plec la grapelgruppe, macar acolo am putina liniste, ca nu se misca teroristu de langa mine.

23+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Claudi@, sufrageria mea arata mereu asa cum spui tu asa ca te inteleg perfect.
Trischa, uite eu iti fac galerie . Si eu vreau sa dau o gramada de kg jos, mi-am facut programare la dietetician saptamana viitoare.
Ceska, se pare ca pustiul tau deja incepe sa se priceapa la computere!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Salutare,multam de cafa Trischa vreau si eu ciorba de varza,apropo dulce sau acra si keep going la ceea ce ti-ai propus,uite ai sustinerea noastra
Clau obiecte gasite : Wilden Kerle trinkflasche si una bucata lätzchen plina cu sarmale ,tiramisu nu te-a prea incantat ai,ai spus tu prea tarziu ca vrei ecler,nextes mall ,cat despre camere curate no comment,adica nu murdare ci pline de jucarii aruncate überall.
Cescka noi din cauza lui Andi am mutat pc intr-o camera special amenajata ca in wohnzimmer era pe plan de jucarie ptr Andi.
Restul fetelor cu ce va trebaluiti heute!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Hei Clau, binenteles ca mi-a placut, dar a fost asa mult...... ca explodam. Stii cum am ajuns acasa? Cu cantare, ne-a urlat fecioru in urechi pana la intrare in Baknang, acolo a adormit. Urla dupa Denisa, cred si am mai stat si in stau, off, ca-mi venea sa opresc si sa-l dau jos (glumesc).
A sa nu uit, era sa va pup masina, am vrut sa ies repede sa nu fie cineva intre noi si al tau sot si cat pe ce sa il imping de la spate. O imbulinam, cred.

Mai, da restul unde sunteti, sunt zile in care aveti o limbarnitza, moamaaaaaaa si azi nu-i nimeni aici, ntz ntz ntz. Ia hai la apel cu voi.

23+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

fetele, eu aici sunt, dar am de lucru si o mata maraita si agatata de mine toata ziua, asa ca azi n-am putut sa intru. va pu si fug inapoi la traducerea mea.

o seara buna

Mergi la inceput

aveti vreme macar de putina .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Multumesc! Azi dimineata chiar as fi avut nevoie de o cafea. Benjaminu meu a facut azi noapte febra 39,1 si m-am tot trezit pana dimineata sa il verific. Am fost la dr si e racit, ii dau dintii, e si un inceput usor de otita parca la urechea stg. Nu a stat prea cuminte B. la control in gat si urechi. ieri a fost un calvar. Molesit, prost dispus, plangea, ii curgea nasu, saliva; dupa-masa a fost somnolent vroia numai in brate unde adormea cate 10-20min apoi iar maraia. Greu!
Acuma doarme, eu fac un Sauerbraten pt deseara.
AMR 3zile pana vine mama! O sa fie de vis cat vreme nu se va calca pe bataturi cu sotul. Dar am decis amandoi sa ne suportam soacrele, eu oricum o vad mai des pe a mea decat el pe a lui!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ceska imi pare tare rau de Benji. V-a dat tratament doctorul?
Vladut face si el febra de cand am ajuns in Ro e mereu fierbite, aseara avea 39,6 rectal si i-am pus jumatate de supozitor de paracetamol iar dupa 2 ore mi se parea ca-i prea rece.
Mi-e mila de el ca-l plimbam toata ziua dupa noi si s/a dereglat de tot cu somnul si mancarea plus ca totul e nou pentru el. Noroc ca marti ne intoarcem in De.

Va pup pe toate, poate mai am timp maine seara sa intru!

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput