Mamici in germania (4)
Raspunsuri - Pagina 9
DidiAlex spune:
salutare,
Carmi, drum bun!! sa nu ne uiti
Miri, ai dreptate asa ca retrag reteta, dar tot cred ca ramai cu pofta
mikiriki spune:
Salutare,
Carmi, drum bun
Clau, distractie placuta azi.
Va doresc o Duminica placuta. Eu merg la munca
Miki
trischa spune:
Salutare tuturor,ieri am fost la zoo eu cu copila.a fost fain si cald.azi am mers si cu tati la un parc cu animale de munte.pädure,animale,copii multi si vreme superbä.asa cä am avut un sfärsit de sapt superb cu vreme frumoasa si soare.va pe toate si va doresc si voua soare mult.
claudia74 spune:
No neatza buna ardeleanco,numai tu prin zona ,multam de cafa,baga si ceva potoale ca mi-e cam foame si nu am vreme de früstuck,ma apuc de calcat,am schimbat paturile, e ceata si noros dar le-am scos afara,sper sa nu ploua,in rest liniste si pace pe la Allemania,copiii la scoala,gradi,barbatul la munci,io home alone .
Bey numai are nimeni chef de povesti pe aici,ce fras v-ati apucat de crosetat,ia treceti la apel .
alle.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ionica spune:
Neatza si yo!
M-am trezit foarte devreme ,am condus 2 h cu profa,imi baga mereu ca am probleme cu viteza,saptmana trecuta conduceam prea lent iar acum nu respect viteza limita,adica bag speed
M-a programat pt.examen, 14noiembrie,aoleu,am emotii ca-n liceu,abia astept sa scap de stresu asta.
noi ieri,am avut proasta inspiratie sa mergem pana la ikea sa cumparam o masuta de joaca pt.Sophia,era la lumeeeeeee,de ziceai ca se da gratis,am inebunit, erau chiar disperati,nemtii nu au alta distractie duminica?
Azi ma duc la cumparaturi,vreu sa fac zacusca,daca am fost pana la ikea ,mi-am cumparat
si borcane etans.
MIKIRIKI
Te astept intr-o vizita,daca vrei vino sambata asta, imi pleaca parintii si ma voi simti singura.
O zi frumoasa la toate.
Sophia 2ani
+17
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Claudia, multumesc mult pentru prima pagina!
Eu luna asta voi avea enorm de mult de lucru la birou, asa ca o sa intru cand o sa apuc. De cele mai multe ori ma loghez pe forum si pe urma minimizez pagina si-mi vad de treaba. Mai arunc cate un ochi din cand in cand.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica MIKIRIKI Te astept intr-o vizita,daca vrei vino sambata asta, imi pleaca parintii si ma voi simti singura. O zi frumoasa la toate. Sophia 2ani +17 |
Eu lucrez si WE asta. Te anunt cand sunt mai libera. Spor la facut zacusca
Miki
mikiriki spune:
Alexandra, munca usoara
Clau, potolul il dai tu. esti bucatareasa sefa
Fug la munca. Abia astept sa am feierabend
Miki
ceska777 spune:
Sa semnez si eu condica: buna fetele!
Noi suntem mucosi la greu si f maraiti. E a patra raceala cu muci de cand cu sezonul rece. Nici nu mai are importanta cum si de unde a luat-o, sarim peste krabbelgruppe saptamana asta desi acolo sunt mamici care au adus copiii cu muci....
Am vrut sa semnez de dimineata sa ma conformez " somatiei" dar dl Benjaminu a descoperit pe cand tasta cu mine pe aici o combinatie de taste (ctrl+alt+sageata sus) si mi-a intors afisajul ecranului cu fundu in sus, mouse-ul manevrat la stg o lua la dr si in loc sa o ia in sus mergea in jos. Abia am putut inchide compu! Noroc cu tati ca ne-a scos! (ctr+alt+sageata jos) dar a cautat si el ceva vreme sa gaseasca ce a descoperit la 10 luni Benjaminu....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra