Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 3
rala spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune. Astept cu nerabdare ziua de 5 si mai mult, astept perioada de dupa cand sunt hotarata sa raman.
Magdita, bafta la intalnirea cu T, sa gasiti impreuna drumul cel mai scurt si bun pt BB.
Sarah, iti admir puterea de a te ridica rapid dupa fiecare dezamagire. In curand nu va mai fi nevoie, ai sa vezi. Il asteptam pe Mos Nicolae...
Pony, daca au iesit liniutele este extrem de posibil sa fii gradiduta. BB se hraneste acum cu optimismul nostru asa ca fi optimista si mergi la laborator sa iei reyultatul cu bhcg mare.
Tamy, multumesc pt incurajari. Spre deosebire de prima programare acum nu-mi mai este frica deloc. O simt ca pe cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimul timp. Si ma gandesc ca daca gaseste cine stie ce pe acolo... poate totusi voi ramane in primele luni, si asta iti doresc si tie in ciuda oricaror prognosticuri.
Rocsy, iti tin pumnii sa nu fie nicio problema cu durerea. Eu la ovulatie am dureri foarte mari care coboara si pe picior sau imi cuprind tot abdomenul inferior. Luna asta daca tot nu folosesc momentul mi-am permis un nurofen si a fost foarte bine.
Pup restul fetelor: Aerilian, Mada, lali, Machus si toate cele nementionate fara intentie.
Good things happen to good people!
magdita spune:
Buna fetele mele,
Multumesc mult pentru urari si incurajari . Sper sa reusesc sa vorbesc maine cu dr.T tinand cont ca e sambata si nu am programare . Sper sa dau de el si sa imi acorde 10 min din timpul lui ca sa ma lamuresc cu multe chestii care ma framanta in ultimul timp si sa iau cea mai buna decizie legata de ce voi face in viitorul apropiat. Inclin sa cred ca imi va spune sa fac diphe si prin martie, dupa primul cm, sa fac histero pentru desfundarea trompelor. Si dupa voi incerca IA stimulata cu ceva mai puternic, pentru sanse mai mari. Sper sa se rezolve prin histero, ca sa mai pot spera la IA.
Va pup si we placut va urez, cu multa dragoste .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Magditzule.. tinem pumnii pentru maine, doamne ajuta sa fie totul okpentru IA
milioane de pupici la fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
rocsy2007 spune:
liniste mai e pe aici mai tutunicilor. se pare ca tutu a ramas fara paciente. eu luni merg la o doctorita ca dupa cum stiti m-a durut f tare ovarul si inca ma mai doare. ieri nu a raspuns nici tutu si nici celalt dr pe care il cunoasteam asa ca merg la altcineva. oricum tutunarue foarte ocupat asa ca doar daca e ceva grav merg la el. sa vedem ce imi zice luni.
magdita spune:
Buna fetelor,
Noi ne-am intors in seara asta de la Bucuresti, am reusit sa vorbesc cu dr.T, care mi-a explicat ca daca la laparo trompele au fost ok, inseamna ca asa sunt. La histeroscopie, in momentul cand se introduce histeroscopul in uter, au loc niste spasme la nivelul intregului uter si bineinteles si la nivelul ostiurilor tubare. E posibil sa fi parut infundate din cauza acestor spasme. Imi recomanda sa fac o HSG pentru a vedea daca lichidul de contrast trece din uter in trompe. O sa incep sa caut un medic bun in Bucuresti care sa imi faca si aceasta investigatie, pentru ca in cei din Craiova nu am incredere. Daca stiti pe cineva bun, sa-mi spuneti si mie.
Va pup si va urez o seara placuta.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lucialu spune:
IupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMagdiiiiiiiii!!!
am stiut eu ca laparo e sfanta la trompite!Deci histero voi face doar daca voi avea vreodata pitici pe creier sau motive serioase
Dar cum de o ti-o rec HSG?Dl dr?
Felicitari!Esti bine!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
bebe2008 spune:
MAGDIIIII, ma bucur din inima pt tine!!!!!!!!!!
Ce bine ca nu sunt infundate!!!!!!!!! Asta da veste!!!!!!
in continuare.