Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vazut pozele cu Sara si mamica ei,au fost foarte frumoase amndoua!E o papusica!
Cu laptele la fel si noi,4 feluri am schimbat,noroc ca de 6 luni ne-am oprit la Humana.Si bea cam 600 pe zi.Macar lapte bea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.

Si pitica mea are cearcane. Am fost la pediatru si mi-a zis sa stau linistita ca nu are nimic, ca mananca si doarme bine, e vioaie si scaunul e normal. Dar numai linistita nu pot sa stau asa ca am inceput investigatiile pe net. Am descoperit ca in majoritatea cazurilor cearcanele sunt semn de parazitoza intestinala. Asa ca noi purcedem la examene coproparazitologice si la antigen Giardia. Acesta din urma o sa il facem la Synevo. Dar spre surprinderea mea , am vrut sa ii fac si o hemoleucograma( pentru eozinofile si hematii) care stiam ca se poate recolta din degetel fara prea mari traume dar nu si la Synevo. Ei recolteaza doar sange venos. Daca ati mai facut analize piticilor, imi spuneti si mie un laborator unde se recolteaza din degetel?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si medicul de familie m-a sfatuit la fel, adica sa ii fac aceste analize.
Ramonella, voi unde ati facut analizele de scaun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, nu e genetic, nu le-a avut pana acum, le are de cand merge la cresa. de cand cu trezitul asta...

Ani, sper sa nu fie cazul de paraziti.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Si medicul de familie m-a sfatuit la fel, adica sa ii fac aceste analize.
Ramonella, voi unde ati facut analizele de scaun?

Le-am facut la Interservisan si inca la un laborator.Cei de la Interservisan sunt cei mai buni,fac totul,de aceea o proba costa si 50 lei.Acolo i-a gasit Beiutei amidon si fibre nedigerate.Dincolo nu i-a facut asa ceva.
Din cate am inteles,amidonul asta nedigerat nu inseamna intoleranta la ceva,pur si simplu nu digera bine mancarea,si oricum luam Senzyme pentru asta,un fel de triferment ca sa ajute sucurile gastrice sa functioneze mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Am fost dimineata la gine, suntem bine sanatosi si eu si bebe. Bate inimuta lui si e bine, se plimba pe-acolo Am de luat o saptamana Duphaston si mi-au mai facut azi glucoza cu vit C. Is tare happy ca e bine bebe. Si mi-au mai trecut grijile
Multumesc mult pt raspunsuri!

7+

bravo alinuta... felicitari si o sarcina usoara si frumaosa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!!!
Vreau sa va zic ca am primit analizele Beiutei.Sunt foarte buneee!!!Nu are intoleranta la proteina din lapte si nici la gluten.Si celelalte care erau acolo erau bune.Se pare ca si de paraziti a scapat.Am dus 6 probe si a fost negativ.Acuma sa vedem ce e cu amidonul ala nedigerat.Maine ma duc la doctorita sa vedem ce zice.Cred ca ma las pagubasa cu atatia doctori,asta e felul ei,papa cat ii trebuie.N-am ce sa-i mai fac.Bine ca e sanatoasa,asta conteaza.

ramo, bine ca e bine... daca e sanatoasa, nu mai conteaza...

voi ati facut ceva analize speciale??? cum v-a depistat amidonul nedigerat?

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

vad ca vorbiti de ora de culcare... noi de ceva vreme foarte greu si rau adormim.. cu plansete, leganat in brate, cand il pun jos in patut(adormit, fiind) se trezeste imediat, fie plange, fie se pune pe burtica si se ridica in fund dupa care imi zambeste cu toata gura... nu stiu ce sa mai cred...uneopri imi pierd rabdarea si mai strig la el.. in ultima vreme i l-am plasat lui taica-so, ca el are mai multa rabdare la adormit copiii..cred ca-l dor si gingiile, vad cum isi infunda degetele in gurita si el freaca de gingii...ofof.... sper sa vina odata vremea in care il pun in patut si adoarme singurel... fara alte interventii...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

LA MULTI ANI, MARIA!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!

Ce de sarbatoriti avem astazi!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI NOROC SI DE LA NOI!!!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

a...uitasem inca ceva... am luat si noi olita, dar credeti ca face in ea??? nici macar nu vrea sa stea pe ea... cum il ppun cum pune boticul si vrea in brate... dar perseveram, nu ne lasam...

cu mancarea, si la noi e un chin de cele mai multe ori... nu prea ne place felul 2, asta e... doar asa, cateva lingurite sa nu ma supere... bine ca bem laptic, mancam fructe cu branzica, iaurt, biscuiti sau cereale, supica...nu in cantitati mari, doamne fereste, sa nu cumva sa se ingrase...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput