Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
GABI e si f greu sa te ocupi de toate ,ajunge cat ai facut multumim mult mult
imi pare rau pt cazatura puiului ,draga de ea ,sa folosesti spray ul cu propolis si galbenele e super bun
iar cu spatele nu stiu ce sa ti zic ,se pare ca esti mai rau ca mine ,ai incercat vreo crema mentolata ?poate te ajuta
Multumim Adrianapoti sa faci lista cu pizza ,fiecare ce pizza vrea
a am tot vrut sa ti scriu poate e mai bine sa i faci analizele lui Alexia dar sincer daca tu ai observat cearcanele numai de cand merge la gradi nu stiu daca sa fie altceva
OANA da cresa la care am vrut so duc pe Tiadris (Cresa Patricia si a schimbat locatia ,e intradevar aproape nu i departe dar nu mi place ca cealalta)
VICTO era vorba de camera unde dorm copii nu unde de fac activitatile ,oricum nici mie nu mi place ca nu este nici macar un geam
NICO bravo pt abdomene

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SZENDE , MULTA SANATATE SI TOT CE TI DORESTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ok, Alex, eu ma ocup de "PAPA".Deci facem lista cu pizza. A ramas Tortuga? In caz ca da, www.tortuga-pizza.ro/meniu_ro.php?lang=ro&n_meniu=27" target="_blank">aici gasiti meniul.Astept comenzile voastre. (unele dintre voi ati spus deja ce vreti dar va rog sa repetati ca sa pot trece in lista)

COMENZI PIZZA:

1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex+Tiadris+tati
3.Meli+piti
4.Elenuta+Dragos
5.Ioana+Sara
6.Co+ Cari
7.Victo+Stefanut
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea+ Eric cel mare
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David
12.Magduta+Victoras
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei
15.Adriana+Alexia+tati
16.Diana+ Irina +tati
17.AncaB+ Stefan
18.Delia + Iris
19. Ani+ Stefana
20. Monica+ Daniel + Cristian
21. Adab +Sara
22. Anca+Sorana
23. Andreea+Daria
24. Ioana+Patrick[/red]

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!SZENDE

gabymersi k te-ai gandit la mine, insa si eu vreau poze sper sa nu raman pe dinafara cum e deobicei.

adrianaeu doresc pizza de post

nico bv mami , ma bucur k nu te lasi

tu fetelor de cand ma doare in partea dr am facut pauza iar acum am zis sa vedem cum e si ma doare de inebunesc, nu mai am rabdare pana maine sa vad vine sau nu cm, iar daca nu vine luni merg la gine la un eco

va pupik , azi am o zi plina, de toate

o zi frumoasa va doresc

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi aaaani, Szende!!! SA cresti mare si frumoasa!!! LA multe lunisoare Eric de Andreea!!!

Adriana eu vreau pizza Quatro formagi, mare, fara kechup.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ADRIANA si eu tot pizza Quatro formagi vreau (mare si cu kechup)
ELENA de abea astept sa ne spui rezultatul de la control

LA MULTE LUNITZE ERIKSI UN si pt mami

OANA eu ii dau Tnuva simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

desi am in "standard" uarrea, vreau in mod special sa il felicit pe Stefanel, La multi ani! Sanatate si tot ce iti doresti !

alex, e cam nasol fara geam, ma gandesc exact ca victo, de unde aerisesc?? cu mucii si tusea, nu ai ce sa faci, nu pot ei sa refuze accesul copiilor finca au muci sau tusesc, daca nu au simptome mai serioase. gandeste-te ca e absurd dpdv al parintilor. pai ei duc copiii la cresa ca sa poata merge la servici. o raceala tine (perioada aia naspa cu febra etc) minim 3-4 zile, si dupa "varf" cand deja se refac, raman mucii/tusea inca minim o saptamana. pai cine crezi ca poate sa stea in concediu 2 sapt/luna ca sa grijeasca copilu sa ramana fara nici un muc? si racelile astea is in sezon, deci vin cam una/luna. bine, ca nu toate sunt asa serioase, dar na... asta era ideea, si eu m-am cam ofensat prima oara cand am vazut faza asta, si nu mi-a convenit, dar apoi mi-am dat seama ca e imposibil sa fie toti ok.

cu scarile iar e naspa, eu n-as avea incredere. de urcat le mai urca ei, dar la coborat... no way.oricum, pe cat va aud pe aici de una sau alta, pe atat is de multumita cu happy kids. nu e perfect nici acolo, dar sunt multumita asa pe general.

apropo, acolo au ceva programe gen after-school, vin dupamasa mamici cu copiii ca sa socializeze, cam de 1 an jumate asa cred.

poze de la cresa poate mai incolo, ca acu nu prea mai am timp.. oricum asa pot sa va descriu ca irina se urca/coboara singura de pe calut, si ii place sa se balanseze pe el de numa, se urca si se da singura pe tobogan, numai ca e prea mica sa stie sa danseze cu ceilalti copii, dar tot se simte ea bine, se descurca . mai nou ii place sa faca muzica: bate cate doua capace de oala unu de altu.

mami alexia repet, pt noi o pizza vegetariana mare

Mergi la inceput

ADRIANA mai adauga inca o pizza vegetariana te rog pt o alta mamica ce nu e pe forum
DIANA m am mai gandit si clar ca no mai duc acolo si ai dreptate ,dar mi tare greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca puiu meu ar trebui sa stea langa alt copilash bolnavior
ati auzit de Cresa Tedy Bear ?e prin Ghiorgheni

Mergi la inceput

bravo pt Irina si noi avem calutz dar Tiadris nu vrea sa se urce singura e asa de scumpa tot da din picioruse pana o ajut eu
oooo si la cresa nu mi au spus de nici un program "after school"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, da, am pricpeut ca e vorba de camera de dormit..si ma gandeam ca e esential pt ei sa doarma dupa o prealabila aerisire a camerei.

adriana, pt mine o pizza carbonara, please.

diana, daca stefanel= stefanutu meu.., atunci multumim mult de urarile facute in mod special

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput