Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 7
kokiy spune:
De curand am vazut I am legend http://www.imdb.com/title/tt0480249/ si www.youtube.com/watch?v=3m4K0cfUy0k" target="_blank">trailer... mie mi-a placut ...astept partea 2-a ...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
bb_yasmi spune:
kokiy, cand te referi la partea a 2-a (la I'm the legend) te referi la final??? stii ca este si o varianta cu un alt final.
noi aseara am vazut Babylon A.D, mi-a placut.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
kokiy spune:
bb_yasmi eu ma refeream la partea 2a a filmului,am inteles ca apare in 2009...nu stiam de un al 2lea final la primul ...chiar tare ,eu ce parte oi fi vazut
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy bb_yasmi eu ma refeream la partea 2a a filmului,am inteles ca apare in 2009...nu stiam de un al 2lea final la primul ...chiar tare ,eu ce parte oi fi vazut **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
din cate imi amintesc (a cam trecut ceva timp, si multe filmeee vazute...) parca asta era finalul alternativ: http://thoughtandtheory.com/blog/2008/03/05/spoiler-i-am-legend-alternative-ending/
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Tzuni spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi noi aseara am vazut Babylon A.D, mi-a placut. |
In afara de actorul principal nu mi-a placut nimik ...
Gusturi si gusturi.. ACu ma apuc sa vad Frost Nixon.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
din cate imi amintesc (a cam trecut ceva timp, si multe filmeee vazute...) parca asta era finalul alternativ: http://thoughtandtheory.com/blog/2008/03/05/spoiler-i-am-legend-alternative-ending/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Merci ...eu aveam alt final ...
bb_yasmi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kokiy
Merci ...eu aveam alt final ... **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
cu mare placere!
_
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui kay The Curious Case of Benjamin Button... inca nu l-am vazut, a iesit de Craciun... zilele astea o sa merg sa-l vad si va zic. dar din ce am vazut la Oprah pare sa merite ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
acum l-am vazut (nu tot ca, nu am mai avut rabdare, nu imi trezea nici un interes) si nu mi-a placut deloc!!!
_
bb_yasmi spune:
aseara am vazut gran torina e ok, dar nu e cine stie ce...
_
P&ANA spune:
citat din mesajul lui Tzuni Changeling - TULBURATOR! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE |
S-a terminat filmul pe la ora 2 noaptea si nu am mai reusit sa dorm dar ,a meritat :)