Ce filme bune ati mai vazut? (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Aveam chef de o comedie buna, am intrat pe aici sa vad ce recomandari se mai fac, si m-am uitat la "Burn After Reading". Dezamagire completa! Nu am vazut nici o scena la care sa rad...sau nu am eu simtul umorului dezvoltat?

Uita-te la asta:

http://www.imdb.com/title/tt0960144/

sau asta:

http://www.imdb.com/title/tt0762107/

O sa razi garantat!

Eu am vazut Slumdog Milionaire, dar...cam lung si in final nu s-au abtinut indienii sa nu traga un dans de-al lor Ideea filmului e insa buna.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Sa fiu sincera, mie mi-a displacut TOTAL "you don't mess with Zohan". Mi s-a parut total lipsit de haz si de umor exceptand maxim 3 scene din tot filmul. Iar ratingul de pe imdb mi se pare mare... dar asta e doar o parere

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

The Curious Case of Benjamin Button... inca nu l-am vazut, a iesit de Craciun... zilele astea o sa merg sa-l vad si va zic. dar din ce am vazut la Oprah pare sa merite !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Am revazut pt a 1000000-a oara Wild Orchid. E filmul care mi-a marcat adolescenta si din care am ales sa-mi dau licenta. Si-am luat, normal, 10!

Madamebovary, eu nu-s amatoare de comedii. Dar absolut deloc. Cu greu reuseste un film sa ma amuze, dar tin minte ca la cele doua enumerate mai sus am ras. Poate o fi fost de vina si compania

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Tzuni,sa imi fie rusine,dar eu nu cred ca am vazut Wild Orchid.Spune-mi si mie,te rog,ce actori au rolurile principale pentru ca as vrea sa il caut pe-aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Tzuni,sa imi fie rusine,dar eu nu cred ca am vazut Wild Orchid.Spune-mi si mie,te rog,ce actori au rolurile principale pentru ca as vrea sa il caut pe-aici.

http://naokisiryuji.blogspot.com

http://www.imdb.com/title/tt0100934/

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Irina Palm - nu-i grozav ,dar merita vazut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Am revazut pt a 1000000-a oara Wild Orchid. E filmul care mi-a marcat adolescenta si din care am ales sa-mi dau licenta. Si-am luat, normal, 10!

M-a bantuit filmul asta cand am avut o perioada cu Mickey Rourke mai demult . Nu-i rau, dar nu stiu daca mi-a placut ca mi-a placut filmul sau mi-a placut doar datorita faptului ca era cu Mickey tanar

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Eu am vazut Slumdog Milionaire, dar...cam lung si in final nu s-au abtinut indienii sa nu traga un dans de-al lor Ideea filmului e insa buna.

_

Mie mi s-a parut haios ca la sfirsitul unui film atit de dramatic au bagat un dans de-al lor. Mai nasol era daca ar fi apucat-o pe protagonista cintarile cind era tensiunea mai mare :) Oricum, e un film care-si merita premiile si mi s-a parut bine jucat si regizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Aveam chef de o comedie buna, am intrat pe aici sa vad ce recomandari se mai fac, si m-am uitat la "Burn After Reading". Dezamagire completa! Nu am vazut nici o scena la care sa rad...sau nu am eu simtul umorului dezvoltat?

Si eu am luat aceeasi teapa ...nici macar prezenta lui Brad si a lui George nu m-au facut sa ...aveau niste fete de tampi

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput