Ce filme bune ati mai vazut? (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Mda, cam dezamagita de Oscarul pentru cel mai bun actor principal, voiam sa castige Mickey pentru rolul din "the wrestler". La cea mai buna actrita ... eram fifty-fifty intre Meryl si Kate Winslet, a castigat Kate, dar parca voiam sa castige Meryl.

Am vazut mai devreme Yes man cu Jim Carrey. Ma asteptam sa fie mai prost, dar mi s-a parut chiar ok... bine, asta poate si sunt eu foarte pro gandire pozitiva . Nu am ras de m-am prapadit, dar ideea filmului - si filmul per total - mi s-au parut ok.

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Si eu am fost dezamagita de castigatorul pt cel mai bun film... Daca era indian 100% nu ced ca-l luau in seama!

La cel ma bun actor, mie mi-au placut toti, fara exceptie, in toate filmele. Asa ca m-am bucurat pt castigtor si m-am intristat pt toti ceilali....

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

The Dark Knight - bunicel; cam lung si cam intortocheat dupa neuronu' meu cel obosit, n-am inteles exact ce si cum si cine pe alocuri, dar actiunea a fost ok. Si da, Heath e foarte bun!! Si da, vocea lui Batman e oribila ... iar Christian are o voce asa de misto!!

Seven pounds - bun! cam atat am de zis despre filmul asta vazut in mai multe reprize din cauza de lipsa de timp. BUN!

Mergi la inceput

Hunger - un film extrem de dur si de bun!

Mergi la inceput

Azi am vazut unul mai vechi... Valmont, facut dupa "Dangerous Liaisons". Ma rog, seamana intr-o proportie foarte mare, doar ca actorii sunt diferiti . Ambele variante imi plac (+ "Cruel Intentions", varianta mai recenta), p-asta am vizionat-o pentru ca-s fana Colin Firth si voiam sa il vad si in rolul Valmont. Dragut filmul, Annette Bening mi s-a parut ok in special, pe alocuri poate putin fortata/falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aseara am terminat de vizionat The curious case of Benjamin Button. Il recomand. Un film plin de imaginatie, ce incepe cu Daisy pe patul de moarte intr-un spital din New Orleans ascultand-o pe fata ei, Caroline, ce ii citea amintirile asternute in jurnalul intim al prietenului ei, Benjamin. Acesta isi incepe povestea cu prima zi a lui de cand s-a nascut "under unusual circumstances", batran (80 de ani) si bolnav de cataracta si artrita (medicul dandu-i slabe sanse de supravietuire) si apoi pe masura ce crestea incepea sa intinereasca.
De suparare ca sotia lui a murit la putin timp de la nastere, tatal il ia pe Benjamin si il abandoneaza pe scarile unei case. Este ingrijit de o negresa Quennie ce lucra pentru un azil de batrani. Restul nu-l divulg .
Brad Pitt isi joaca foarte bine rolul. In ciuda faptului ca acest film este lung, nu e deloc plictisitor. Te atrage de la inceput.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am reusit sa ajung si eu in sfarsit la cinema sa vad Australia
mie mi-a placut f.f. mult... merita vazut numai la cinema... mai ales pt. sunet...

Sunt scene din film cand pur si simplu se zbarleste pielea pe tine... acasa nu cred ca aveam senzatii de-astea... tari Nici cu mama surround acasa nu-i la fel

N-am mai vazut de mult un film care sa ma impresioneze, sa-mi mearga la suflet... nu neaparat prin povestea filmului... mai mult prin felul in care a fost realizat...

Daca l-ati vazut acasa... poate asta-i motivul pt. care nu vi sa parut cine stie ce...

Va citesc si sper sa ma hotarasc care-i urmatorul film la care vom merge... e complicat pt. ca soata vede filmele inainte sa apara in romania la cinema... si nu vreau sa mearga doar ca sa aiba unde ma duce O sa ma hotarasc la un film si o sa-i pun interdicite la vazut acasa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Rachel getting married - o drama destul de buna; a fost o schimbare placuta sa o vad pe Anne Hathaway jucand si altceva in afara de "the devil wears prada" si "the princess diaries"; s-a achitat remarcabil de partitura ei, nu mi-as fi imaginat-o intr-un rol asa de dur dupa restul de filme in care am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

sunt o mare iubitoare de filme , de altfel nu concep sa le vad altfel decat la cinematograf si ca atare ma alatur si eu grupului si va spun care sunt ultimile filme care le am vazut de curand

- Operatiunea Valkyrie cu Tom Cruise ( tema filmului foarte buna dar rolul sau nu i se potriveste foarte bine ,din punctul meu de vedere) destul de bun filmul

- Twilight, nume necunoscute in rolurile principale ( realizare tehnica buna la trucaje) bunicel filmul

- The reader ( ecranizare dupa o carte de un autor german ) foartee bun in opinia mea ( de altfel tot ce se scrie sau realizeaza despre holocaust si chinurile evreilor totdeauna m-au si ma vor atraga si mereu i-am compatimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Lista neagra. A fost sambata dupa ora 22 pe tvr1; tot despre evrei, in mare. Mi-a placut!

Mergi la inceput

Michael Clayton -- un film recomandat de un mare amator de filme . Scenariul mi s-a parut pe alocuri greoi de urmarit, anumite detalii si multe persoanje au facut sa fie destul de greu de tinut pasul firului logic in diverse momente, spre sfarsit (ultima jumatate de ora) a inceput sa fie mai clar si pentru mine, dar nu pot sa spun acum, la final, exact despre ce e vorba . In rest... actorii buni, interpretarea buna. George Clooney - surprinzator.

Mergi la inceput