Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Mia. spune:
Rachel getting maried......e cam prea dramatic, cred ca e un film bun, cel putin asa se vrea...dar pt mine e prea "realistic" filmat si jucat si scenariul e prea dramatic.. Un film care te lasa trist. Anne Hathaway joaca f bine...
Natasa spune:
Am vazut aseara Mamma Mia. S-a mai vorbit de film pe aici (nu mai stiu daca de rau sau de bine :)),dar am intrat si eu sa spun ca merita vazut si daca va place muzica formatiei ABBA si vreti un film relaxant, asta o sa va placa. Despre Meryl Streep ce sa spun? Geniala! Trece de la un rol la altul cu incredibila eleganta!
MadameBovary spune:
Natasa, si mie mi-a placut foarte mult Mamma Mia si incep sa ma indragostesc iremediabil de Meryl . Bine, mie imi plac musicalurile in general - alea putine pe care le-am vazut, imi plac si toate piesele cantate de Abba care sunt in filmul asta ... asa ca ma declar o mare fana a filmului!
Azi am vazut "Revolutionary road". Bun. Kate si Leo mi-au placut de pe vremea Titanicului cum sunt impreuna pe ecran, iar drama asta mi s-a parut foarte bine jucata. Insa per total, in ceea ce-o priveste pe ea, mi se pare mai interesant "The reader".
Alecsia spune:
Am vazut Seven Pounds- frumos, dar trist
------------------------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
MadameBovary spune:
Am revazut azi "the devil wears prada" ... deci hainele din filmul asta ... moarte!! le vreau pe toate!!
Am incercat sa vad si "hairspray". muzica e misto, dar nu pot sa imi explic de ce m-au enervat toate personajele . In special aia mica din rolul principal. Se voia atat de draguta, de joviala si de vesela si mie imi venea sa o rup in doua!! Cred ca am ceva probleme la cap... dar zau ca m-au enervat! Nu stiu de ce, habar n-am de ce!! Concluzia: am vazut cam 3/4 din film si cam atat, suficient.
Tzuni spune:
Nothing but the Truth. - interesant
Flash of Genius - interesant si el
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
cocutica spune:
The boy in the striped pyjamas - drama petrecuta in timpul celui de II-lea razboi mondial.
Tzuni spune:
Waltz im Bashir - nominalizat 2009 la Oscar pt productie straina. Dur. Meria vazut si pt subiect si pt relizare.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
MadameBovary spune:
Ma chinui de la pranz cu "benjamin button"... nu inteleg de ce trebuie sa intinereasca si sa moara timp de 2 ore jumate??? mi se pare taraganat fara sens atata timp, nu ma tine deloc in alerta, nu ma atrage cu nimic ... scuze celor carora le-a placut, dar mie nu mi se prea pare material de Oscar si nici Brad nu mi se pare super extraordinat.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Ma chinui de la pranz cu "benjamin button"... nu inteleg de ce trebuie sa intinereasca si sa moara timp de 2 ore jumate??? mi se pare taraganat fara sens atata timp, nu ma tine deloc in alerta, nu ma atrage cu nimic ... scuze celor carora le-a placut, dar mie nu mi se prea pare material de Oscar si nici Brad nu mi se pare super extraordinat. I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
aceasi parere o am si eu!!!
nu mi se pare asa 'extraordinar" filmul.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007