Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Raspunsuri - Pagina 14
MadameBovary spune:
mcm, n-am zis ca e nasol "Bolt"... doar ca nu m-a amuzat prea tare. Si am pretentia asta de la desenele care se fac in ziua de azi ... asta daca nu-s drame . Uite, "Wall E" mi s-a parut foarte tare si la el chiar am ras! Deci se poate
P&ANA spune:
Admiral - drama /istoric
Frozen River-drama
Australia, nu m-a dat pe spate ,poate ca nu aveam dispozitia necesara
MadameBovary spune:
Doubt - mi-a placut foarte, foarte mult. Iar Meryl Streep e geniala!! Si Seymour Hoffman e bun, dar Streep e geniala!
P&ANA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Doubt - mi-a placut foarte, foarte mult. Iar Meryl Streep e geniala!! Si Seymour Hoffman e bun, dar Streep e geniala! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
subscriu
mcm spune:
Am vazut aseara Australia, mi-a placut dar n-am stiut ca dureaza asa mult, mi-as fi programat altfel timpul.
Pentru Doubt nu am vazut decat trailerul care nu m-a motivat sa merg mai departe.
Natasa spune:
La Doubt sa nu va uitati daca nu va place teatrul. Filmul e facut dupa o piesa si pastreaza atmosfera de teatru foarte bine. Nu are efecte speciale, peisaje spectaculoase, are "doar" un scenariu care te pune pe ginduri si niste actori exceptionali.
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa La Doubt sa nu va uitati daca nu va place teatrul. Filmul e facut dupa o piesa si pastreaza atmosfera de teatru foarte bine. Nu are efecte speciale, peisaje spectaculoase, are "doar" un scenariu care te pune pe ginduri si niste actori exceptionali. |
da, da, da, de o mie de ori da!!
Carolyne spune:
Se pune si daca e un film mai vechi?
Eu am revazut acum cateva zile "Pisica pe acoperisul fierbinte" cu Paul Newman (cand era tinerel) si Elizabeth Taylor. Este unul din filmele mele favorite alturi de "Pe aripile vantului".
Cred ca l-as vedea in fiecare zi, dar e prea lung, of.
In rest am planificat in weekendul asta Slumdog, Cazul lui Benjamin etc si Taken (toate pe DVD nu la cinema ).
AYUMI spune:
Cazul lui Benjamin Button,l-am vazut ieri la cinema.Superb film.Un film care m-a marcat pe viata!
kay spune:
In Bruges. foarte-foarte tare !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."