Ce filme bune ati mai vazut? (6)
Continuam cu un nou capitol:
partea intai
partea a doua
partea a treia
partea a patra partea a cincea
Raspunsuri
RalMar spune:
Am vazut
the women - nu m-a impresionat deloc, prea monoton, merge cand esti intr-o pasa mai proasta
nights in rodanthe desi e genul meu de film, dragoste nebuna iar la final unul din cei doi moare , cam tras de par, cred ca iesea un film dragut daca dura doar 30 de minute
RalMar spune:
Si mai am pe lista The edge of love, dar sa vad cand am timp de el, desi din descriere parea foarte interesant, m-am uitat putin la el si parea destul de plicti (sau poate nu intrasem eu in atmosfera )
Ana68 spune:
O sa radeti de mine,insa aseara am revazut cu drag "Drumul Oaselor".
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
maraki spune:
Kingdome of heaven, vazut aseara.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MadameBovary spune:
ce am vazut in ultima vreme si mi-a placut:
in bruges : cu colin farrell; actiunea previzibila, dar mi s-a parut bine jucat; iar orasul Bruges chiar arata bine!!
get smart : o comediara simpatica, chiar am ras
iron man : sunt o fana declarata a lui Robert Downey Jr care mi se pare genial... filmul e ok, tipul clasic de action-hero movie, dar efectele vizuale sunt misto
mamma mia : mi-a placut teribil, am cantat tot filmul. musical. meryl streep in rolul principal pe care am adorat-o si care are o energie si o carisma in ea de zile mari.
I never fake ... sarcasm
kay spune:
mychyduta, mi-ai luat-o inainte eu vroiam sa zic Baby Einstein
acum ca e noiembrie tb sa-mi sechestrez consortul sa ne uitam la Sweet November stiu ca e cam "cliseu", dar merita revazut, mai ales cand cad frumzele si incepe sa miroasa a iarna...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Kay, succes... din experienta iti zic ca e GREU (rau) sa prinzi un barbat la chestii de genul Sweet November . Nu ca as vrea sa planga cot la cot cu mine... E bun filmul, l-am vazut si eu mai demult, cand ma indragosteam de Charlize - da, mai mult de ea decat de Keanu.
Al meu nu suporta musicalurile, de-abia a rezistat la Mamma Mia. Da' ce ma intereseaza pe mine, sa mai indure si ei din cand in cand!!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
MadameBovary, anunt daca am reusit ! daca nu ma credeti pe cuvant, fac si poze
foarte bine ca l-ai chinuit. sa mai sufere si ei nitel, face bine la ten !
lory, n-as fi zis ca "Menage a trois" nu e cu arte martiale...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."